-
Anonim
Chcesz wynająć, kupić/ szukasz pokoju, hotelu, motelu itd. Wpisz się tu – na pewno ktoś ci pomoze (a na pewno doradzi) -
Anonim
szukam 3 pokojowego mieszkania na williamsburgu, albo przy metrze L do 2200$
wazne jest zeby bylo przy metrze L -
Anonim
no i rozumiem, ze nikt nie ma zadnej ciekawej opcji na mieszkanie przy L'ce?? -
wiatrosmiech
wertuj craigslist.com, zdarzaja sie prawdziwe perelki w okolicach williamsburga i nie zapominaj ze L nie kursuje co drugi weekend.
i uwazaj na pawla, podobno to niezly psychol... na Voza zreszta tez bym uwazal...
ps. czy jakis pokoj bedzie wolny? -
-
Anonim
craigslist to ja juz na pamiec znam
:)
po prostu teraz czepiam sie wszystkich mozliwych srodkow.
trzeba cos tanio znalezc.
dzieki za suport
czyli rozumiem, ze tez szukasz mieszkania?
daj na priva to moze cos pomyslimy, bo nas jest 4ka, ale chyba sie podzielimy, bo latwiej znalezc cos jednopokojowego dla dwoch osob. 3 pokojowe na bedfordzie strasznie duzo kosztuja, a my mamy budzet okolo 600 dolla na lebka -
Anonim
http://w8.grono.net/users/93907/det...
>Get Rich Or Die Trying napisał
>szukam wspollokatora do one bedroom apt asap... bay ridge 61
>street miedzy 4 a 5 ave... internet wliczony w cene... 20
>metro do metra n, r.... bardzo czyste mieszkanie.. mieszkam
>w nim tylko ja w tej chwili... cena TYLKO 425$
>miesiecznie... pralnia na rogu, duzo sklepow (w tym polski
>sklep oddalony o pare blokow)... prosze dzwonic 917 538 7641
>IAN -
william
Siema,
poszukuje pokoju od 15 stycznia do 15 marca gdzies w okolicy Kwatery Glownej ONZ. Wiem ze to znajduje sie we wschodnim Manhattanie, podobno its borders are First Avenue west, East 42nd Street south, East 48th Street north and the East River east.
Ten kompleks znajduje sie na Turtle Bay, o dzielnicy wiem tyle: it extends between 42nd and 53rd Streets, and eastward from Lexington Avenue to the East River, across from Roosevelt Island.
Wlasnie tam potrzebuje pokoju na dwa miesiace od 15 stycznia. Czy na dobry poczatek moze mi ktos napisac, ile moze mniej wiecej kosztowac taki pokoj za miesiac?
Z gory dzieki za pomoc.
-
wiatrosmiech
moze byc ciezko z pokojem na 2 miesiace w tej okolicy. generalnie powinienes sie nastawiac na $700 - $1000 za miesiac. plus depozyt na wejscie o rownowartosci miesiecznego czynszu.
szukaj tutaj
http://newyork.craigslist.org/
-
william
-
shell
halo. ja też szukam. dwóch pokoi albo samodzielnego dwupokojowego mieszkania. brooklyn koniecznie. williamsburg, flatbush, greenpoint...
od 21.12.
jakby ktoś coś wiedział, to z góry dziękuję za info.
-
william
-
Anonim
hej; )
szukam jakiegos wonego pokoju dla 2 osob na okres od 9-17 lutego, okolice dolny manhattan, ale jesli ktos ma inne propozycje w miare niedaleko od downtown to poslucham; ) -
d-meth
greenpoint nie jest daleklo i w sumie na gorze (przy 7) jest zajebisty dojazd na mhtn. widzialam na bazarynce dzisiaj ktos szuka kogos do pokoju.
ja potrzebuje pokoj w jakims malym mieszkaniu [zeby nie bylo za duzo ludzi do lazienki] , wlasnie najlepiej na GP albo dolny mhtn.
do $400. -
Anonim
jest pokoj na 31str i 5alei (przy empire state building) ... 50$ za osobe za noc... czy 100$ za pare za noc...
-
d-meth
-
glock
>Pavel Voz napisał
>jest pokoj na 31str i 5alei (przy empire state building) ...
>50$ za osobe za noc... czy 100$ za pare za noc...
>
>
A osoba do pary jest w cenie;)?
-
Anonim
-
banita
-
Mlody
W maju planuje wypad do NYC na 5-7 dni. Gdzie mozna w miare niedrogo i przyzwoicie przenocowac? Nie interesuja mnie piwnice, wynajmowane pokoje itp. Fajny hotel, motel, hostel, itp., itd. -
Kermito
ile chcesz wydac i czy to ma byc hostel czy hotel - napsiz na prv to ci jakos poradze :)