-
Seyo
kiedys jak sie miało ciuch NY to szpan na całego,
w tym momencie byle chłop sie w to ubiera.
spodnie robią choyowe,
bluzy sie szybko spierają (po pierwszym praniu tracą efekt)
raz na jakis czas jakąs fajną kurtke zrobią ale to też żądkość. -
Śmiech na sali
wkurwia mnie ta cała moda na EMO... no jak mozna chodzić w koszule z kwadracikami i czaszkami albo innym badziewiem... new yorker zszedł na psy :(((( pedalskie te rzeczy dla chłopów sie robią, dwa lata temu było extra -
Anonim
O gustach się nie dyskutuje.! Każdy nosi to co mu się podoba i tyle.! A New Yorker po prostu nie robi ciuchów tylko np. Hip-Hopowych, tylko dla wszystkich. I w tym cały jego urok.! -
Anonim
-
-
Śmiech na sali
własnie tam nie ma rzeczy dla wszystkich. robi sie wszystko emowe-chujowe -
Misia.; ***
EMO są spoko ciuchy mają fajne mi sie podobają.w new yorkerze wkurwia mnie to że długo są te same ciuchy. jak ide tam raz na miesiąc to wiszą te same ciuchy i jak chce se coś kupić to nie mam co bo wszystki koszulki mam xDD -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
eMGie
co wy farmazonicie O.O ostatnimi czasy wzrosła ilosc osob ubierajacych sie w podobnym stylu, zwanym "emo" lub "imoł" . To nie jest przypadek i muzyka tez ma cos z tym wspólnego. Sklepy z ubraniami zaczęły zawierac od jakiegoś czasu więcej artykułów z czaszkami, czarno rozowych itp. Inwazja imoł ! :D
-
Anonim
pf.
trudno tego nie zauważyć.
ale jest tego mniej >.<!!!
ostatnio także dominują rzeczy takie.hm.z lekka eleganckie dla takiej imprezowiczki 20 i mnóstwo świetnym koszulek i fajnymi napisami xD -
an.
Wkurza mnie to że w NY jest tyle ubrań EMO. Gdzie się nie ruszę to czachy. -
Anonim
-
Aren
Zgadzam sie.... nie ma czegos takiego jak rzecz EMO albo jak to mowicie " EMO BOY, EMO GIRL " .Bo Emo to tylko i wylacznie muzyka. Trzeba byc naprawde ograniczonym zeby tego nie pojac.; p -
Cam.
-
Asia
aj tam ja mam gdzieś emo czy nie emo xD.
jak mi się coś poodoba w NY to kupuje, a jak nie to ide dalej ^^.
niektóre rzeczy są tam fajne, a niektóre tak jak mówicie do kitu:) -
panna aleksandra.
wolę cropp,house, h&m albo trik. ( skatebordowy sklep w arkadii, kupuje tam spodnie przeważnie. )
-
Anonim
Olka,fajnie że powiedziałaś gdzie spodnie kupujesz bo ładne masz.:D
jaa to tez Cropp,House...i tam jakieś Colloseum itp.xD
ale w NY też są spoX rzeczy. -
karmel oldyńska