Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie wiecie moze kiedy bedą przeceniac kolekcje letnią ?? :D Bo sporo fajnych rzeczy widzialem typu sweterki koszulki polo itp jak ktos cos wie to bede wdzieczny
  • Fαdα.

letnią?
  • żwawy wawrzyn

Chyba przecenione letnie ciuchy już wszyscy wykupili... :P
  • Fαdα.

poza tym jak sweterki to chyba jesienna :)
  • Lily

>ಌ cinnamon girl napisała:
    >Chyba przecenione letnie ciuchy już wszyscy wykupili...
    >:P

Ojjj nie,jakbylam w NJ w Poznaniu wczoraj jeszcze jakies ostatki byly;P
  • zuzia.

>Elu$ napisała:
    >poza tym jak sweterki to chyba jesienna :)

własnie; )
    ja kupiłam ostatno fajny sweterek za 79,95 raczej jeszcze nie przecenili bo by była taka cena "odblaskowa; P"; )
  • Anonim

przecnieć jesienną kolekcję to będą gdzieś tak pod koniec listopada pewnie... jeszcze ostatki letniej kolekcji są... bo kupiłam sobie ostatnio taką bluzeczkę za 9.90... przyszłam popatrzeć a że mi się spodobała to sobie kupiłam;];P
  • Anonim

no to wiecie może czy już są przeceny jakieś??
  • zuzia.

niektore rzeczy tak... ale tylko kilka
  • .china girl.

e.g czarne spodnie rurki
  • Anonim

niezle rzeczy mozna czasem kupic z przecen tam:)
  • Anonim

zwłaszcza jak jest wyprzedaż Zimowa albo letnia... to można się obkupić od stóp do głów:)
  • A.B.

ja dzisiaj kupiłam tam dwie bluzki :)
  • M∂rt.

Promocje sa wielkie ja kupiłam bardzo ładne.. 2 bluzki:D normalnie bardzo lubie ten sklep pozdr:)
  • Anonim

ja w promocji dziś kupiłam bardzo fajne Spodnie- Jeansy jak na razie to nie są jeszcze takie wielkie te wyprzedaże...
  • Aneta

no właśnie fajniejsze rzeczy nie mają zniżonych cen. Dziś byłam, ale w New Yorkerze nic nie kupiłam :P
  • Pietras

a własnie ze sie mylicie, trzeba dobrze trafic.Po wakacja weszły takie koszulki polo w chyba 4 lub 5 kolorach w paski z szerszym paskie po środku. Na poczatku kosztowały 59.90 a po jakis 2 miesiacach kupiłem je za 3,95 zł:D
  • Anonim

no to nieźle:D hehe większe to będą penie tak za jakieś 2 tygodnie... wtedy to będzie taka taniocha że hoho:D i to na prawie wszystko... oczywiście z Zimowej kolekcji...
  • zuzia.

tak...; >?
  • Pietras

No własnie, ale po co mamy kupowac kolekcje zimową jak pogoda jest wiosenna:D
    Za tyle pieniedzy to bym nawet na bazarze nie kupił takiej ani innej koszulki:D