-
Anonim
Nie wiecie moze kiedy bedą przeceniac kolekcje letnią ?? :D Bo sporo fajnych rzeczy widzialem typu sweterki koszulki polo itp jak ktos cos wie to bede wdzieczny -
Fαdα.
-
żwawy wawrzyn
-
Fαdα.
-
-
Lily
>ಌ cinnamon girl napisała:
>Chyba przecenione letnie ciuchy już wszyscy wykupili...
>:P
Ojjj nie,jakbylam w NJ w Poznaniu wczoraj jeszcze jakies ostatki byly;P -
zuzia.
>Elu$ napisała:
>poza tym jak sweterki to chyba jesienna :)
własnie; )
ja kupiłam ostatno fajny sweterek za 79,95 raczej jeszcze nie przecenili bo by była taka cena "odblaskowa; P"; )
-
Anonim
przecnieć jesienną kolekcję to będą gdzieś tak pod koniec listopada pewnie... jeszcze ostatki letniej kolekcji są... bo kupiłam sobie ostatnio taką bluzeczkę za 9.90... przyszłam popatrzeć a że mi się spodobała to sobie kupiłam;];P -
Anonim
-
zuzia.
-
.china girl.
-
Anonim
-
Anonim
zwłaszcza jak jest wyprzedaż Zimowa albo letnia... to można się obkupić od stóp do głów:) -
A.B.
-
M∂rt.
Promocje sa wielkie ja kupiłam bardzo ładne.. 2 bluzki:D normalnie bardzo lubie ten sklep pozdr:) -
Anonim
ja w promocji dziś kupiłam bardzo fajne Spodnie- Jeansy jak na razie to nie są jeszcze takie wielkie te wyprzedaże... -
Aneta
no właśnie fajniejsze rzeczy nie mają zniżonych cen. Dziś byłam, ale w New Yorkerze nic nie kupiłam :P -
Pietras
a własnie ze sie mylicie, trzeba dobrze trafic.Po wakacja weszły takie koszulki polo w chyba 4 lub 5 kolorach w paski z szerszym paskie po środku. Na poczatku kosztowały 59.90 a po jakis 2 miesiacach kupiłem je za 3,95 zł:D -
Anonim
no to nieźle:D hehe większe to będą penie tak za jakieś 2 tygodnie... wtedy to będzie taka taniocha że hoho:D i to na prawie wszystko... oczywiście z Zimowej kolekcji... -
zuzia.
-
Pietras
No własnie, ale po co mamy kupowac kolekcje zimową jak pogoda jest wiosenna:D
Za tyle pieniedzy to bym nawet na bazarze nie kupił takiej ani innej koszulki:D