-
Anonim
Wszyscy w rodzinie starsi oczywiście zabronili mi kupować rzeczy w czaszki,...Czy wy też uważacie ze czachy są nie dla dzieczyn i są one dziwne i wogulee ...
Wpisujcie się ...; * -
Aneta
ja uwielbiam czaszki mam 2 bluzki z new yorkera z czachami, planuje kupic pasek i moze cos jeszcze :P na szczescie rodzinka nie ma nic przeciwko; ) -
zuzia.
-
Anonim
-
-
Fαdα.
moja rodzinka troche sie buntowala ale juz jest ok; ]
ja mam z czaszkami: kolczyki, krawat, pasek i zamierzam sobie kupic bluzeczke; ] -
zuzia.
eee moja kol. ostatnio chciala kupic bluzeczke wlasnie tam w czaszki ale... niestety nie mogla bo... byla za duza kolejka <lol> chyba 5 osob stalo !!; P wiec koszulki nie kupila... :D -
Anonim
-
Fαdα.
a ja dzisiaj kupilam żakiecik czarny z doczepianym zielonym kapturkiem.. mmm... :D -
Fαdα.
-
zuzia.
wiesz co sie okazalo ze z tatą dzisiaj pojechalam do Arkadii... i kupilam....
zakiecik brązowy z doczepianym bezowym kapturem...; P hehe; P oczywiscie NY; P -
zuzia.
>Bum... napisała:
>ZUUUZZZOOOO !!
>Ja sobie kupiłam torbe mimo dużoej kolejki .... :D
JAka torbe jaka torbe :D:D:D? a jak ja byma to nie bylo kolejki :DD:::P
-
Anonim
w H&M :]:]:] taką zieloną w czachę .... :D:D
ale jeszcze były czarne w białe kropki ...
i różowe w czachęę ... -
zuzia.
-
Fαdα.
>***ZuzA*** napisała:
>wiesz co sie okazalo ze z tatą dzisiaj pojechalam do
>Arkadii... i kupilam....
>zakiecik brązowy z doczepianym bezowym kapturem...; P
>hehe; P oczywiscie NY; P
hehe... dobry masz gust :PP -
zuzia.
-
Olga
nie wiem jak wy ale ja mam prawie wszystko z czachami i uwazam ze najfajniejsze rfzeczy sa w new yorkerze ale jezeli chodzi o czach to i h&m...xD
kupilam sobie ostatnio taka fajna bluzke mozna powiedziec koszulowa...:D w czachy...mniodzio xD -
marysia°
A ja mam koszulę i spódnicę w czaszki (no, akurat z H&M) Ale wszyscy w szkole, mówią, że jestem ' EMO '; / Mroczna, że mam beznadziejny styl. A mi się to podoba. nie rozumiem ich! -
Aneta
> A ja mam koszulę i spódnicę w czaszki (no, akurat z H&M) Ale wszyscy w szkole, mówią, że jestem ' EMO ';/ Mroczna, że mam beznadziejny styl. A mi się to podoba. nie rozumiem ich!
Zajrzałam do profilu i widziałam Twoje zdjęcie w bluzce w czaszki; D Jest zarąbista :) ( szczerze mówiąc mi isę b. pdoba nie wiem co w tym beznadziejnego...;/ przynajmniej masz styl i nie ubierasz się tak jak wszyscy :) ) -
Olga
no wlasnie...ale nie uwazam zeby to ze ma sie cos w czaszki bylo...beznadziejne :/ to wlasnie jest fajne...oryginalne...xD
KOCHAM CZASZKI!! sa supper xD -
Olga
mam identyczna bluzk z h&m jak ty- biala w czarne czaszki...xD
kocham ja!!
masz gust...;];]