New Yorker [493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katarzyna

Ten w Arkadi jest lepszy:)
  • Anonim

Popieram, choć w Arkadii wykupili już moje spodenki, które chciałam xD
  • majsteerek :)

zawitam w ZT już niedługo, ale i tak do M1 mam najbliżej; ]
  • Kaś

Ale jeśli chodzi o złote tarasy to za dużo tam ludzi i nie ma czym oddychać...ale całkiem wporzo rzeczy sa
  • lpnk

Ja miałam dzisja tą przyjemność być w NY w ZT i...no cóż,na dodatkach taki bałagan że...szkoda gadać.A w przymierzalni była cała sterta ciuchów które ktoś tam zostawił :/
  • Asiunia

racja w arkadii lepszy
  • Magda

no w Złotych Tarasach to są tylko dwa fajne sklepy--> New Yorker <ale wielki> i Empik... i kino fajne,,,
  • Syśka.

no kozacki w zt jest ny :D
  • anita

.. Boooski jest NY w Złotych; d;d a jaki duuuzy :)
  • ♥♡♥Malinowa Mamba♥♡♥

troche za smiecony .. te new Yorkery wszystkie powinny chyba cale pietro zajmowac zeby bylo elegancko wszystko .. bo te wieszaki to mnie dobijaja jak w ciucholandzie tak wszystko na sobie jest
  • Anonim

Przyznam sie ,ze dziśaj byłam po raz pierwszy w New Yorkerze i bardzo mi sie podobało! Zakupiłam piękną opaske i bluzkę. Moja przyjaciółka kupiła sobie przpiękną bluze z Napisem Do you love me i serduszkiem. Przepiękne. Marcia ma razcje. Ten sklep powinnien zajmować całe pietro i powinni poprawić przymierzalnie. Te dzwi są dobijającexD
  • Sylwia

gdyby nie ten balagan, to byloby jak w niebie :). a powinni zrobic New Yorker w Wawie taki jak w czeskiej Pradze - 4 pietra + pietro tylko z kosmetykami i akcesoriami, mmm :)) .
  • Anonim

nom takie coś w polsce by sie przydało
  • Sylwia

ale musze zwrocic honor NY, bo dzis bylo baaardzo czysto; ).
  • Anonim

Bardziej mi się podoba w Arkadii ale każdy jest fajny :):)
  • Anonim

NOOO!!!!
    W Pradze jest super ten New Yorker.
    I w każdym sklepie powinno
    być oddzielne piętro z kosmetykami; )
  • em

Do pewnego czasu najlepszy NY był dla mnie w Arkadii, ale teraz stwierdzam, że lepszy jest w ZT :D
    A w ogóle naj naj naj NY jest w Krakowie w Galerii Krakowskiej. Jest ogromnyyyyy^^