-
Katarzyna
-
Anonim
Popieram, choć w Arkadii wykupili już moje spodenki, które chciałam xD -
majsteerek :)
-
Kaś
Ale jeśli chodzi o złote tarasy to za dużo tam ludzi i nie ma czym oddychać...ale całkiem wporzo rzeczy sa -
-
lpnk
Ja miałam dzisja tą przyjemność być w NY w ZT i...no cóż,na dodatkach taki bałagan że...szkoda gadać.A w przymierzalni była cała sterta ciuchów które ktoś tam zostawił :/ -
Asiunia
-
Magda
no w Złotych Tarasach to są tylko dwa fajne sklepy--> New Yorker <ale wielki> i Empik... i kino fajne,,, -
Syśka.
-
anita
-
♥♡♥Malinowa Mamba♥♡♥
troche za smiecony .. te new Yorkery wszystkie powinny chyba cale pietro zajmowac zeby bylo elegancko wszystko .. bo te wieszaki to mnie dobijaja jak w ciucholandzie tak wszystko na sobie jest -
Anonim
Przyznam sie ,ze dziśaj byłam po raz pierwszy w New Yorkerze i bardzo mi sie podobało! Zakupiłam piękną opaske i bluzkę. Moja przyjaciółka kupiła sobie przpiękną bluze z Napisem Do you love me i serduszkiem. Przepiękne. Marcia ma razcje. Ten sklep powinnien zajmować całe pietro i powinni poprawić przymierzalnie. Te dzwi są dobijającexD -
Sylwia
gdyby nie ten balagan, to byloby jak w niebie :). a powinni zrobic New Yorker w Wawie taki jak w czeskiej Pradze - 4 pietra + pietro tylko z kosmetykami i akcesoriami, mmm :)) . -
Anonim
-
Sylwia
-
Anonim
-
Anonim
NOOO!!!!
W Pradze jest super ten New Yorker.
I w każdym sklepie powinno
być oddzielne piętro z kosmetykami; )
-
em
Do pewnego czasu najlepszy NY był dla mnie w Arkadii, ale teraz stwierdzam, że lepszy jest w ZT :D
A w ogóle naj naj naj NY jest w Krakowie w Galerii Krakowskiej. Jest ogromnyyyyy^^