• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ulcia

Czy nie wiecie gdzie sa jeszcze ( w warszawie) takie czarne balerinki w kropki ?
  • Anonim

widziałam w NY w ARKADII ale z tego co widziałam została tylko 1 paraa
  • zuzia.

w złotych tarasach jest ich pelno...
  • Ulcia

No własnie dzisiaj zostały tylko 3 pary ale czerwonych. A czarnych juz w ogóle nie było. Ale dzisiaj dzwoniłam do wszystkich ny i nigdzie nie mieli... :( Jakbyscie widziały, to napiszcie, z góry dzieki :)
  • zuzia.

ale w zlotych tarasach bylas??
    ja bylam wczoraj byl caly wieszak...
  • Ulcia

Ja byłam dzisiaj o 13 i czarnych juz w ogóle nie było... :( Spóźniłam sie o jeden dzien.... Moze jeszcze będą...
  • zuzia.

heh no to spoko; P myśle ze skoro wszyscy tak je kupili szybko to beda jeszcze...
  • Ulcia

No mam nadzieję :P
  • Aneta

w M1 na pewno są
  • Ulcia

Heh , jesli chodzi o mnie to juz nieaktualne :) Juz sobie kupiłam :)
  • zuzia.

a gdzie?
  • ☆ AnEtA ☆ Cejmer

a ile kostzują?
  • Ulcia

Kosztują 40 zł :) A są sliczne :)
  • Olga

a ja szukam czarnych w czaszki najlepiej xD...powiedzcie gdzie moge je znajezc..pilne!! potrzebuje do rurek xD
  • Ulcia

Gdzies widziałam w złotych tarasach. Ale nie pamietam gdzie. Ale w jakims sklepie z butami.
  • Anonim

>Olesia; )) napisała:
    >a ja szukam czarnych w czaszki najlepiej xD...powiedzcie
    >gdzie moge je znajezc..pilne!! potrzebuje do rurek xD

W NY nie ma takich, ale poszukaj w Housie albo w CROPP-ie. Tam widzialam jakies trampki i balerinki z takimi wzorami. Tyle, ze cholernie drogie ://
    BO tramy: od 100 do 200, a baletki czy tam balerinki od 80 naj/mniej.
  • Kasia

Sama szukałam białych balerinek w czarne kropki, lub na odwrót. Moja mam stwierdziła, że widziała takie w Galerii Centrum w Galerii Mokotów w warszawie. Nie wiem, czy to prawda, ale zawsze można tam zajrzeć:PP
  • zuzia.

cropp za ok 70/80zł
  • żwawy wawrzyn

Powiedzcie mi, widziałyście może ostatnio czerwone balerinki w którymś z NY, ale nie te lakierowane, tylko matowe? Wciąż uciekają mi sprzed nosa... I w żadnym New Yorkerze nie mogę ich znaleźć :/
  • żwawy wawrzyn

W końcu kupiłam balerinki w żółto-białą kratkę, zdążyłam zanim wszyscy je wykupili. Śliczne; )
  • 1
  • 2