-
Polly xD
-
bu.
Nie no obsluga na wilenikau jest naprawdę w porządku jak raz omal tam nie zemdlałam to przynieśli mi wody i pytali się czy nie zadzwonić po pogotowie; ) -
Krynia
sa gites i juz!!:) znam ich,i wiem jacy sa .czasem klienci doprowadzaja ich do bialej goraczki,wiec sie nie dziwie ze czasem sa jacy sa,ale sa fajni i juz -
Anonim
>Marta napisała:
>Nie no obsluga na wilenikau jest naprawdę w porządku jak
>raz omal tam nie zemdlałam to przynieśli mi wody i pytali
>się czy nie zadzwonić po pogotowie; )
:) trudno żeby przeszli koło ciebie obojętnie. -
-
korczak
Krynia;-)
Skąd wiesz że są fajni???????????????
Kiedyś to może i byli...... -
Krynia
robercik,to pisalam juz dosyc dawno,kedy bylam pewna ze sa fajni;)
a tak w ogole to mam nadzieje ze mowisz o tych czasach gdy jeszcze albo choc troszke pracowalismy razem:):):):):):) hehe ,ale jestem skromna ; )pozdrawiam kolego sympatyczny -
korczak
Pewnie że mówię o czasach jak była najlepsza ekipa na świecie w Arkadyjskim NY :-)))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))
Teraz czasem tam zaglądam ale ogólnie jest bałagan i pierd.....ik na sklepie.....
Nie ma komu zadbać o porządek...........
I ekipa się już chyba całkiem wykruszyła.......
Pozdrówki -
Krynia
sam wiesz jak jest,to nie pracownicy robia taki burdelik...noi niestety pracownicy nie nadazaja sprzatac...a zwlaszcza jak sa przeceny;)
chociaz kurde,u mnie na dziale zawsze sie wyrabialam i porzadek musi byc!!!!! -
korczak
No ja też nie narzekałem na Fishbona......
Nawet czasem z chęcią coś przenosiłem zmieniałem a teraz po 1,5 roku jak tam zaszedłem to żadnych zmian na "moim" dziale nie zauważyłem.......
No chyba że byłem tak genijalny że nikt nie odważa się nic po mnie zmieniać;-))))))))0
Buziaczki Krynia -
Krynia
,no wiesz,ja krolowalam na tym dziale meskim troche czasu i odwazylam sie pozmieniac po tobie :):):):) ale wiesz...wszystko sie zmienia i czasem wraca do "wygladu pierwotnego",hihihi :) -
Anonim
Ja obsługę lubię hehee, są gites, bo sam pracuje w NY ehhe;D A to, że czasami ktoś może być nie miły to nie ma co się dziwić jak zostaje pod koniec dnia taki "porządek" na działach...Pozdrooffkaa ale ziomali he;] -
Krynia
pod koniec dnia porzadek zawsze jest,tzn zawsze byl -nie wiem jak teraz;) gorzej po poludniu.........a zwlaszcza w weekendy! pozdrowienia dla tych prawdziwych klientow ktorzy nie robia tego co inni:) noi dla ciebie kolego tez pozdrowionka od bylych pracownikow. ps,a w ktorym NY pracujesz? -
Anonim
My na bieżąco utrzymujemy porządek, bo jak byśmy tego nie robili to na koniec dnia byśmy rady nie dali ehh;p A weekedny to prawda eheh, a zwłaszcza teraz w roku szkolnym jest duuuuży ruch:)A ja pracuję w Złotych:) -
Krynia
to pozdrow kierowniczke marte od krystynki noi marzenke D.; ););););););) reszty chyba juz nie znam... -
Anonim
A nie ma sprawy hehe:) Pozdrowie;] Ja właśnie tak się zastanawiałem czy nie pracowałaś w złotych bo wiszą na tablicy w socj. od Ciebie( chyba) kartki z Francji podajże i jeszcze taka pożegnalna eheh;] Pozdroffkaa -
Krynia
ojejku:):):):):):):):):):)jesz cze wisi???????jakie to mile:) tak,ode mnie;););)nie pracowalam na tarasach tylko w arkadii,stamtad ich znam:)
kurde,normalnie dzieki -
Anonim
Heheh nie ma za co:) Znasz na pewno jeszcze parę osób, które przeszły z arkadii:) Np. Ania B, Agnieszka S. hmmm ktoś jeszcze...I to wszystko;p Bo są jeszcze osoby z wileńskiego i Marek:) Pozdrawiam;D -
Krynia
tak!!age znam i anie wariatke tez! no to buziole tez dla nich!!!!! a z wileniaka ...nie znam raczej za bardzo -
Krynia
och normalnie zapomnialabym ... iwonke b. tez oczywiscie teges ode mnie;) no:) -
korczak
Dzieciaczki nie zapominajcie o Januszu.....
Jesli jeszcze pracuje........
A co do Twojego przemeblowywania na FB to nigdy Ci tego nie wypomne hihihiih ( patrz- Kamila;-))