-
żwawy wawrzyn
Ciuchy z tego sklepu są świetne, 3/4 mojej szafy pochodzi z New Yorkera; ) Czy ktoś jeszcze ma fioła na punkcie tego sklepu? -
Anonim
no raczej ja mam bo bym nie zakladala tego grona :) i ceny tez maja niezle ostatnio kupilam sobie taka swietna marynarke rozowo-biala i kosztowala tylko 40 zl! niektore ciuchy sa drogie, ale znajda sie tez w fajnych cenach :) -
mgr Krysieńka :)
tia, ja tez lubie bardzo then shop :) ostatnio kupilam sobie przecierana kurteczke jeansowa, ktora poczatkowo kosztowala 150, przeceniona na 39 a w koncu kupilam ja za 19 bo powiedzialam, ze w niektorych miejscach jest ciut za bardzo przetarta :P
I'm lovin' it :) -
Anonim
-
-
żwawy wawrzyn
Ja już nie raz dorwałam dzinsy za 19 czy 39 zł - jedne z nich są moimi ulubionymi, mogę w nich chodzić non-stop; ) Mam w szafie ciuchy z New Yorkera, które kupiłam już grubo ponad 3 lata i nadal w nich chodzę, wcale nie są zniszczone. Są świetne gatunkowo! Ach, same plusy, ach, a te przeceny! :D -
Anonim
-
żwawy wawrzyn
Ach, w sobote kupilam sobie 2 sliczne bluzy: białą, na którą czyhałam jakiś czas, by kupić ją taniej (przecenili ze 100 na 60 zł) i w moro (z 80 na 40:)... Suuuper :D -
Zawodowy Degustator
Ta New Yorker jest The Best
Cropp przy NY to stodoła ...
Ja tesz mam spodnie w których chodze jusz 4 rok kupiłem je na wyprzedazy za 40 zl
piore je co najmniej 2-3 razy w tygodniu i niemaja zadnego sladu zajechania czy cos takiego ... a co jest jeszcze lepsze, przez tyle czasu nie widziałem nikogo kto miał by podobne spodnie ... Jest COOL !!! buziaki ... -
Anonim
Ja też dołączam się do tego grona, bo uwielbiam ten sklep :) Zawsze znajdę tam coś zajebistego, no i ceny też są spoko :) -
Princess!
-
Buntownik z wyboru...
a czy ktos w ogóle kupuje w NEw Yorkerze po normalnych cenach? czy tylko na wyprzedażach...
gdyż jak ja się tam zjawię to zawsze coś tam znajdę dla siebie, a gdy jest za droga to zwyczajnie czekam na okazyjną cenę:) -
Anonim
-
żwawy wawrzyn
-
Devil's Advocate.
hyhyhy.. ojjj NY przezajebisty;]
jade dziś po okularki z krysztalkami:P
będe się kozaczyć;]]
a co do ciuchów to podzielam opinie poprzedników:P -
Anonim
a jeszcze takie pytanko :) : gdzie oprocz arkadi jest new yorker taki najwiekszy???? :D -
Anonim
-
kamila
-
Anonim
-
żwawy wawrzyn
Największy wybór jest w NY w Markach, w M1.
Mało ludzi, dużo przecen i multum ciuchów, rozmiar zawsze się znajdzie :)
W Arkadii byłam ze 2 razy i było beznadziejnie!
Tam ceny są wyższe niż w M1 czy na Wileńskim, poważnie. -
wash my world