New Yorker [493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • żwawy wawrzyn

Ciuchy z tego sklepu są świetne, 3/4 mojej szafy pochodzi z New Yorkera; ) Czy ktoś jeszcze ma fioła na punkcie tego sklepu?
  • Anonim

no raczej ja mam bo bym nie zakladala tego grona :) i ceny tez maja niezle ostatnio kupilam sobie taka swietna marynarke rozowo-biala i kosztowala tylko 40 zl! niektore ciuchy sa drogie, ale znajda sie tez w fajnych cenach :)
  • mgr Krysieńka :)

tia, ja tez lubie bardzo then shop :) ostatnio kupilam sobie przecierana kurteczke jeansowa, ktora poczatkowo kosztowala 150, przeceniona na 39 a w koncu kupilam ja za 19 bo powiedzialam, ze w niektorych miejscach jest ciut za bardzo przetarta :P

I'm lovin' it :)
  • Anonim

Krysienka sprytna jestes :) musze kiedys sprobowac :P
  • żwawy wawrzyn

Ja już nie raz dorwałam dzinsy za 19 czy 39 zł - jedne z nich są moimi ulubionymi, mogę w nich chodzić non-stop; ) Mam w szafie ciuchy z New Yorkera, które kupiłam już grubo ponad 3 lata i nadal w nich chodzę, wcale nie są zniszczone. Są świetne gatunkowo! Ach, same plusy, ach, a te przeceny! :D
  • Anonim

to j teszzzz się dopisuję; ) new yorker jest cudowny :D
  • żwawy wawrzyn

Ach, w sobote kupilam sobie 2 sliczne bluzy: białą, na którą czyhałam jakiś czas, by kupić ją taniej (przecenili ze 100 na 60 zł) i w moro (z 80 na 40:)... Suuuper :D
  • Zawodowy Degustator

Ta New Yorker jest The Best
    Cropp przy NY to stodoła ...
    Ja tesz mam spodnie w których chodze jusz 4 rok kupiłem je na wyprzedazy za 40 zl
    piore je co najmniej 2-3 razy w tygodniu i niemaja zadnego sladu zajechania czy cos takiego ... a co jest jeszcze lepsze, przez tyle czasu nie widziałem nikogo kto miał by podobne spodnie ... Jest COOL !!! buziaki ...
  • Anonim

Ja też dołączam się do tego grona, bo uwielbiam ten sklep :) Zawsze znajdę tam coś zajebistego, no i ceny też są spoko :)
  • Princess!

Zgadzam się!:P
    New Yorker jest naprawde świetny!:P
  • Buntownik z wyboru...

a czy ktos w ogóle kupuje w NEw Yorkerze po normalnych cenach? czy tylko na wyprzedażach...
    gdyż jak ja się tam zjawię to zawsze coś tam znajdę dla siebie, a gdy jest za droga to zwyczajnie czekam na okazyjną cenę:)
  • Anonim

a nie wiecie czy w warszawce są juz nowe kolekcje?????:D:D:D
  • żwawy wawrzyn

Są; )
  • Devil's Advocate.

hyhyhy.. ojjj NY przezajebisty;]
    jade dziś po okularki z krysztalkami:P
    będe się kozaczyć;]]

a co do ciuchów to podzielam opinie poprzedników:P
  • Anonim

a jeszcze takie pytanko :) : gdzie oprocz arkadi jest new yorker taki najwiekszy???? :D
  • Anonim

dolaczam sie do NYrkewiczow :P
  • kamila

fishbone.
    mua.
    rozowe blyszczace czaszeczki.
  • Anonim

Koffam NY a naj bardziej fishbon i amisu:D
  • żwawy wawrzyn

Największy wybór jest w NY w Markach, w M1.
    Mało ludzi, dużo przecen i multum ciuchów, rozmiar zawsze się znajdzie :)
    W Arkadii byłam ze 2 razy i było beznadziejnie!
    Tam ceny są wyższe niż w M1 czy na Wileńskim, poważnie.
  • wash my world

...New Yorker rulezzz...........