New Yorker [493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • żwawy wawrzyn

<- Jak w temacie :)

Ja ostatnio kupiłam brązowe, dość wizytowe spodnie w "jodełkę" przecenione ze 130 zł na 40. :)
  • Anonim

Ja kupiłam ostatnio bluzke z napisem i'm hot you're not:D,
    czarne bolerko,pasek,czapke z daszkiem i to chyba wszystko...:P:D NY RLZ
  • żwawy wawrzyn

Ooo, chciałam tą bluzkę, ale jednak kupiłam taką samą, ale z napisem "Looking for a party" :)
    Dziś za to kupiłam takie krótkie, srebrne bolerko za 14.95, jest świetne, ostatnio było jeszcze za 59.95; ) :P
  • Anonim

ja też chciałam kupić "j am hot you are not" ale źle jej się układały literki i jakos brzydko się rozciągły
  • żwawy wawrzyn

Ha, kupiłam śliczną, białą, dzinsową kurteczkę za 20 zł, kosztowała 160... Phi!; )
  • zuzia.

ostatnio kolezanki kupiły mi tam na urodziny takie super bolerko bardzo mi sie podobało ale nie miną tydzien a juz 2 osoby w klasiew maja identyko!!! :(
    sciagaja po mnie ciucha a ja nie moge byc orginalna!!
    po was tez tak pałpują?? a no i jeszcze brANSOLEtka na noge- super
  • żwawy wawrzyn

U mnie nikt ze znajomych raczej nie ubiera się w NY, więc mam spokój;P Przynajmniej New Yorker to coś oryginalnego, nie to co Cropp i te inne Reservedy...
  • Cytrynka

>Odemnie duzo dziewczyn sciaga, nie chodzi tylko o ubiór (styl), ale też fryzura makijaż i zachowanie... Mam tego dosyć ale powiedzcie co ja moge na to poradzić. Od czasu do czasu pocieszam sie tym że jestem dla ludzi wzorem do naśladowania hehe

• zuzia.

u mnie niestety tak :(
    ale ja to za bardzo h&m to nie lubie i nie dlatego że ma brzydkie ciuchy bo są spoko i ceny też niezłe ale poprostu co spojrze na kogoś ma identylko spodnie/ bluzke/ bluze i to jest wkurzające wszyscy tak sie ubierają i to mnie wkurza w mojej szkole to identyczne spodnie jak moje 2 kolżanki z klasy ma juz sporo ludz...:( wogule dla mnie takie coś jest bez sensu kupować sobie wszystko takie same jak ma ktoś inny'
  • zuzia.

słuchaj identycznie tak jak u mnie identycznie czasem też właśnie sie tak pocieszam ale cały czas mnie to wkuża ale najbardziej to ciuchy!! nie mogo sobie kupić czegoć nowego orginalnego bo na następny dzień już dziewczyny(przy odrobinie szczęścia) może nie mają identycznego ale w tym stylu chociaż do tej pory nikt nie zwracał na to uwgi
  • Fαdα.

no ale patrzysz na taką ubrana jak Ty... i widzisz ze po prostu ma dobry gust, nie? :)
  • żwawy wawrzyn

Ja to tyko wiwatuje jak ktoś mi mówi "ale masz świetne spodnie", a kupiłam je oczywiście w NY za 40zł...; P
    A potem tacy ludzie szukają, szukają i bez skutku...; P
  • zuzia.

>♥ ElutkA ♥ napisała:
    >no ale patrzysz na taką ubrana jak Ty... i widzisz ze
    >po prostu ma dobry gust, nie? :)

no wiesz założyłam super bluzke z nowej kolekcji jakiegoś sklepu i tą samą taka dziewczyna ściągnęła po mnie ja ja w niej przychodze do szkoly i ona ma tą samą i ja mam jeszcze taką bluze a ona kupiła sobie w podbnym kroju
    i co..... wyglądałyśmy jak bliżniaczki takie same bluzki i podobne bluzy :( i jeszcze koleżanka takim tekstem (niby na żarty) - no to patrzymy czyja jest bardziej sprana
    <ale i tak potem powiedziała że ja lepiej w niej wyglądam >
    i wtedy to mnie to raczej wkurza ze ktoś ma coś identyko
  • Fαdα.

no niby tak... u mnie w szkole to nieraz tak jest, bo duzo osob kupuje w croppie na przyklad... ale nic sie na to nie poradzi... albo znajdziesz sobie unikalny sklepik typu "tania odziez zachodnia" i unikniesz identycznych panienek :P albo bedziesz skazana na chodzenie w takich samych ubraniach jak inne....
  • żwawy wawrzyn

No, ja dziś kupiłam spodnie dresowe do ćwiczeń Amisu za 20 zł. Takie chciałam i takie mam; )
  • zuzia.

nasz racje ale w szole to jeszcze rozumiem ale są u nas w klasie takie dziewczyny które kupują tylko w h&m i mają takie same ciuchy mni by to drażniło wrr......

a te spodnie to jakie i kupiłaś w arkadii?? bo mi też by sie przydały a to krutkie czy długie i jaki kolor?
  • Fαdα.

dokladnie... jakie te spodnie?... musze sobie kupic jakies....
  • paulina

Ja ostatnio kupiłam tą bluzeczke w paski co mam na zdjęciu :D Zajebisssssssssta jest :D Pozdrowki :D
  • zuzia.

ja też niedawno na nią zwruciłam uwagę
  • żwawy wawrzyn

Ej, ja właśnie chcę tą bluzkę!; )