New Yorker [493]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siema, pytanie w tytule, jesli wogole taka rzecz istnieje... nie chodzi tylko o ciuchy ale tez o wszystkie inne rzeczy z New Yorker'a z ktorych nie jestescie zadowolone/zadowoleni... i dlaczego... ja osobiscie nie mam takiej rzeczy :P
  • Anonim

hmm...chyba niemam takiej rzeczy...no moze różowy pasek...na którym zczarniały troche brokaty a tak poza tym to wszystkie rzeczy lubie:)
  • Anonim

ja nie mam takiej rzeczy z NY z której bylabym niezadowolona :P
  • żwawy wawrzyn

Ja oczywiście też nie mam ani jednej takiej rzeczy, wszystkie uwielbiam; )
  • Anonim

z takich okropnych rzeczy ktorych nigdy nie mialam na sobie to jeansowa kurtka z szarym kapturem i czerwona bejsbolowka. Fuuuj. kupilam to rok temu.
    ogolnie nie lubie juz tego sklepu.
  • zuzia.

nom ja niestety tez mam tAka rzecz to polar z puszkiem na kapturze który mi sie bardzo podobał a po jakims czsie stwierdziłam ze jest beznadziejny i miałam go na sobie dosłownie pare razy
  • Anonim

A ja kupilem taka bluzke w czarne moro z napisem platinum. Jak zanioslem ja do domu to sie okazalo ze poszly szwy. Zszylem, ale i tak do dzisiaj ja noszac co chwila puszczaja jej szwy w roznych dziwnych miejscach. Jeszcze pasek fishbona ktory kocham. Z paskiem jest tak ze po kilku miesiacach klamra przestala blokowac pasek i nosze go juz tylko do ozdoby bo sie sam luzuje. Poza tym caly czas kupuje w sklepach sieci New Yorker i jestem naprawde zadowolony. Super. Szkoda ze nie maja kart stalego klient bo zostawilem tam juz kilka tysiecy.
  • zuzia.

uuu no co ty?????????
  • Anonim

ja osobiscie z wszystkiego jestem zadowolona:) ale moja kumpela kupila tam bluze z stówe, a za kilka dni połowa dziewczyn w sql miała identyczne tylko ze z innego sklepu i za poł ceny:/ wkurzyła sie troche:PP
  • Anonim

japonkiiiiiii
  • Dominika

tesh japonkYYY ze słomy czy czegoś takiego te białe:/.........a na reszte nie narzekam:)
  • Anonim

ja miałam białe i czarne, w białych pękł sznureczek a w czarnych słoma się starła:/
  • Dominika

a u mnie słoma sie ściera i zaczyna kffiatuszek sie ruszać:/......a take ładne były:(
  • zuzia.

ja mam pewnie jakies ale to z kazdego sklepu prawie mam cos co mi sie szybko znudziło....
  • Anonim

:P
  • zuzia.

cio... :P
  • Martusia Kaulitz:D:D

Hm..ja mam jedną bluzke i to neisttey z NY.Żałuje,że ją kupiłam..ale mała strata bo była z wyprzedaży..a teraz nosze ją po domu jak sprzątam<lol2>:D
  • Anonim

żakiet... po praniu wyglądał jak szmata! (tak! prałam zgodnie z instrukcją!:P)... tragedia...
  • zuzia.

a jaki zakiet ? z dopinanym kapturkiem?
  • Kolman

a ja mam taką spódnce... zgniło zieloną. Beznadzieja
  • 1
  • 2