-
zuzia.
-
żwawy wawrzyn
Widziałam śliczną bluzkę z Amisu, była w paseczki, dekolt kopertowy, zawiązywana w pasie. Kosztuje 60 zł (eee..:/ ) i czekam na przecenę... -
żwawy wawrzyn
Widziałam fajną spódniczkę jeansową "Rich & Famous", ale na razie kosztuje 100 zł... -
zuzia.
tą bluzeczke to tesh chyba widziałam były takie biało różowe tesh mi wpadała w oko ale amteriał nie za bardzo (jesli o tąs samą mi chodzi) -
-
żwawy wawrzyn
Możliwe:)
Ja wczoraj wystroiłam mojego faceta w NY, no no, nieźle mu w tych ciuszkach! :D -
Cytrynka
>a ja widzialam taka super kurtke dzinsowa, bolerko... ej no swietna, wogole sa tm fajne rzeczy -
zuzia.
-
Cytrynka
Ty zuska to wiązane to ja juz mam takie szare... rozne kolory byly fajne jest, ale to co jest wyzej wymienione to mi chodzilo o bolerko dzinsowe, tez jest fajne i ostatnio tez mierzylam spodnice dluzsza z falbanami ej no extra, wogole NY jest fantastyczny i Zare tez bardzo lubie mozna w czym powybierać...
Pozdrawiam milena -
zuzia.
aaa
a ta spudnica to czasem nie taka brązowa/beżowa z twardego materiału za 79 czy 89zł?? z kwiatkiemw rogu??
też uważam że NY jest supper .
jeszcze lubie trolla i terranove ale ogulnie jak coś znajde to mi sie podoba w różnych sklepach
tesh pozdrawiam :D:D:D:D:D:D -
Niqsia.
-
żwawy wawrzyn
Ja to poluję na dżinsową... :)
Ale ogólnie spódniczki w NY są bardzo ładne. -
zuzia.
-
Anonim
-
Anonim
podoba mi sie taka bluzeczka w paski z kwiatuszkiem ale byly same XL;/ -
zuzia.
-
Fαdα.
a ja dzisiaj byłam w NY i wszystko mi sie podoba :D
fajna byla bluzeczka z txtem "You love me I love your friend" czy cos takiego (pamiec kiepska:P) za 20 zl chyba, ale rekaw dlugi miala :/ -
Anonim
no ja chciałam takie szorty z napisem BRASIL ale mi wykupili chyba........jeszcze popatrze w innych NY........a tak to....o jeju tylke tego ze juz sie połapać nie moge:P a........np takie granatowe bojowki, kumpela uznała ze tylko mnie w nich widzi:P
i jeszcze okularki fajne były.......takie wielkie z jakimi sdiamencikami czy czymis:P -
zuzia.
ja kupiłam takie zajebiste szorty :D było chyba takich z 5 i mnustwo innych na cały wieszaku ale "s" były tylko jedne kupiłam je są supper a potem juz ich nie było moja siostra chciała tez takie ale moze i lepiej bo pol <teraz to juz starej klasy:D> by takie miało :D:D:DD -
Julcoś!
ja widziałam taką super bluzkę w paski (biało czarna) zawiązywaną z tyłu!!! MUSZE SOBIE JĄ JUTRO KUPIĆ!!!!!! tylko szkoda ze nie ma rozmiaru "L" (jest tylko XS, S , M) -
żwawy wawrzyn
A gdzie byłaś? Jak w Arkadii, to wiadomo. Na Wileński lub do M1 jedź, tam na pewno będzie; )