NIE LUBIĘ MEGO SĄSIADA [2108]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • milena

bo moi ich troje i krzysztofa krawczyka. codziennie regularnie. juz od 7 rano. jak przez sen slysze 'powiedz... powiedz czeeeemu..." to wiem, ze zaczyna sie nowy piekny dzien. 'caly blady od wzruszen'.

ale przynajmniej caly repertuar mam obcykany - jak rasowy dyskomul!
  • Anonim

Moja tymczasowa wspollokatorka nie tylko słucha jakiejś dziwej muzy, ale i śpiewa na całe gardło... To dopiero jest jazda... Czasem jak tak sobie przyśpiewa nocą..
  • Wiktoria

moi kiedys wlaczli republike w nocy!! Myslalam ze ich zabije!! naszczescie jak moja sasiadowa puszca "dryn dryn riki tiki woomp woomp jeee" to ja tego nie slysze!! Al eostatnio ktos wlaczyl cos wolnego i mi sie sciany trzesly!!
  • Anonim

gdyby tylko od czasu do czasu, to moglabym jescze zrozumine, ale jesli p[rzez kilka lat ktos wiecznie, dwa cztery na dobe uszcza kawalki abby ( jedna i ta sama plyte) jakies wiejskie przyspiewki weselne, noewentualnie przeboje z lat, gdy nie bylo mnie jescze na swiecie, to mozna stracic anielska cierpliwosc; D
  • margoth

A u mnie cisza - przed burzą hihi - sąsiad, który dicho uwielbiał, najlepiej o 5-6 rano, wyprowadził się. Teraz przygotować się muszę na "występy" tych z ogródka.

Ach, byłabym zapomniała . . . młode pokolenie dorosło i z klatki obok leci techno tak głośno, że u mnie szyby drżą. A ja na to Dżem albo Iron Maiden też na ful :-)
  • Anonim

Dolly Parton - ona
    synus - jakiegos chujowego hip hopu polskiego czy chuj wie czego
    a tatus - jakiegos rocka z lat 80tych
  • Wiktoria

moja siasiadka odwala jakie akcje typu- otwieram wszystkie okna i wlaczam hip hop ... i to polski na dodatk...
    jak waracam do domu i slysze to juz jest zle!!
  • Anonim

jak już było wspomniane przeze mnie kilkakrotnie - niemieckie umpa-umpa i "Orła cień"
  • Wiktoria

A mnie jak juz wkurza totalnie to wlaczam Pink na maksa!! i niech mnie pocaluja!!
  • puk puk...kto tam? NIK !

Edith Piaf...zaczynaja o 7 rano i koncza tuz przed poludniem.
    Zagluszam KNZ i jakos idzie wytrzymac; >
  • Wiktoria

uuu to wspolczucie...
    dlaczego wszyscy sasiedzi maja taki zly gust??
    Szkoda ze ni slysze sasiadki z mojego pietrabo ona puszcza fajna muze
    dryn dryn riki tiki woomp woomp JEEEE
  • Grono.Net

mój sąsiad zza ściany, wyjątkowo wredny typ (bombardujący grzecznością...) samodzielnie grywa na jakimś instrumencie dętym.
    zazwyczaj w weekendy...

gra fatalnie - tak źle, że zupełnie nie jestem w stanie zorientować się, co gra, ani na czym :-)
  • g

generalnie to imprezka z radiem eska.
    mrau
  • a

A moi eifel 65 czy jak to sie tam pisze- żenada?...
    Mało powiedziane- zdarzają sie iększe hardkory...
    Ale innego sąsiada mego to nikt nie przebije...
    Uwielbia słuchać odgłosów iertarki o bardzo dziwnych nocnych porach hmmm <lol2>...
  • margoth

ja jeszcze mam pub tuż obok domku i leci karaoke od czartku do niedzieli . . . :(
  • Angie

Ja na szczeście nie mam takich problemów. Moja sąsiadka z dołu gra na harfie, a sąsiad z góry słucha raczej jazzu więc jest spoko.
  • Wiktoria

uuu harfa!! Hardcorowo!!
    Moj gra na mlotkach pilkach i wiertarkach...
  • Grono.Net

elo. sąsiedzi gusta maja tanie. Ci znad głowy wyluzowali z muza od kiedy mają młode... ale remont jak trwał tak trwa.... juz 2 lata. a ostatnie powerplaye ich to 18L i Kasia Kowalska. no i disco-techno. miażdżące basy...
    warto jeszcze nadmienic, że młodzież zmotoryzowana (a raczej zautomatyzowana) podjezdza pod blok autkami z taaaaaaka tuba, ze mi osobiscie by flaki wyprulo i mam przyjemnosc poznac co nowego na mayday. czyli wszystko to co lubie.
  • Pani-Ka

co za piękne grono:)

widze,że to nie tylko u mnie się szerzy lansowanie swoich guścików na forum calego otoczenia osiedlowego:]

mam sąsiada, który mnie codziennie budzi swoim wspaniałym techno, mały zmulacz poranny i nic na niego nie działa nawet wywalanie bezpieczników i odcinanie wody,
    trzyma sie twardo :] to chyba faktycznie miłość jego zycia:]

drugi w każdy weekend uprzyjemnia mi czas przebojami z radia karolina, czyli weselne przyspiewki+abby itp a jak sie juz wstawi to zaczyna przyśpiewywać

swojego czasu był tez pan z akordeonem, nawet mu to szło, ale ile mozna grać to samo...

zazdroszcze sąsiadki z harfą :-)
  • Wiktoria

no to podsuwomujac chyba nie ma osoby ktora by nie miala chociaz jednego hardcorowego sasiada...
| |

Grono dla wszystkich, którzy czują się osaczeni przez swoich wścibskich sąsiadów i dla tych, k...

Fotki

Miejsca grona (0)