-
Varda
Tak się właśnie zastanawiam. Czytanie oczywiście odpada. Spalić? Trochę szkoda papieru. Może lepiej oddać na makulaturę ? A jeżeli wpadną w międzyczasie w ręce kogoś, kto przez nieuwagę zarazi się coelizmem?
To zbyt niebezpieczne. Możnaby, tak jak w wierszu Różewicza "Dodatkowe korzyści z czytania książek", spróbować ćwiczyć wyprostowaną postawę. Niestety, książki Królika są zbyt małe i mają zbyt śliskie okładki...
Hmm..chyba należałoby tylko wyjeżdżając na jakieś dłuższe wakacje wywiesić sobie "Alchemika" w oknie, zamiast uruchamiać alarm. A nuż jakiś włamywacz-polonista/filozof z zamiłowania przystąpi do palnowanego od dłuższego czasu skoku? Wtedy,gdy zobaczy książkę Paulo, to nie dość,że się nie włamie, to jeszcze drobne na parapecie zostawi...:D
A może macie jakieś swoje propozycje co zrobić z tym czymś? -
Anonim
-
Anonim
ja dostalem kiedys od kogos pielgrzyma. w twardej okladce. zabijam nim komary w lato. -
Marta
można używać jako podstawki pod kawę, tylko najlepiej obłożyć w jakąś ładną kartkę z kalendarza czy coś.
albo sprzedać! -
-
megablasta von bigshoot'a
sprzedawać? jeszcze to promować? nie żartuj... może by tak origami? wielbiciele P.C. wkręciliby się i zamiast czytania o wojowniku światła, zaczeliby go składać? nie, oni nie strybią origami... może wycinanka? -
A jak działa helmuteq?
-
Lobo
dac w prezencie komuś, kogo się nie lubi- przekazuje się w ten sposob negatywną intelektualnie energię dalej. -
Tekla
może jaki kolage...? tylko obawiam się, ze w ten sposób powstałe dzieło sztuki mogłoby nie wzbudzać zachwytu... i znowu mielibyśmy potem wizyty Olbrychskiego ze szpadelką w Zachęcie... -
EvE
> ja dostalem kiedys od kogos pielgrzyma. w twardej okladce. zabijam nim komary w lato.
O.I to jest myśl. -
M.
Wszystkie Wasze pomysły są dobre, nawet ten ze spaleniem, ale czy nie lepiej używać książek PC w charakterze papieru toaletowego? -
Tekla
-
M.
-
M.
-
e.
-
Tekla
i tak w kółko :D "szkoda mojego kubka z kawą", "szkoda tej biednej muchy, skazywanej na tak smutną śmierć" -
M.
No to ja już nie wiem. Wziąć toto do ręki przez foliową torebkę (szkoda torebki, wiem) i cisnąć w błoto! -
Lobo
wysłac wszystkie do afryki. sadystyczne rozwiązanie problemu trzeciego swiata- ludzie pomordują sie, zeby tylko tego nie czytac. -
M.
-
Anonim
mam, mozna wystrzelic w kosmos. tylko nie piszcie ze kosmitow szkoda. -
Lobo