Nie lubię Paulo Coelho [1319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Varda

Tak się właśnie zastanawiam. Czytanie oczywiście odpada. Spalić? Trochę szkoda papieru. Może lepiej oddać na makulaturę ? A jeżeli wpadną w międzyczasie w ręce kogoś, kto przez nieuwagę zarazi się coelizmem?
    To zbyt niebezpieczne. Możnaby, tak jak w wierszu Różewicza "Dodatkowe korzyści z czytania książek", spróbować ćwiczyć wyprostowaną postawę. Niestety, książki Królika są zbyt małe i mają zbyt śliskie okładki...
    Hmm..chyba należałoby tylko wyjeżdżając na jakieś dłuższe wakacje wywiesić sobie "Alchemika" w oknie, zamiast uruchamiać alarm. A nuż jakiś włamywacz-polonista/filozof z zamiłowania przystąpi do palnowanego od dłuższego czasu skoku? Wtedy,gdy zobaczy książkę Paulo, to nie dość,że się nie włamie, to jeszcze drobne na parapecie zostawi...:D
    A może macie jakieś swoje propozycje co zrobić z tym czymś?
  • Anonim

mimo moich ekologocznych slonnosci ze tak powiem spalic!
  • Anonim

ja dostalem kiedys od kogos pielgrzyma. w twardej okladce. zabijam nim komary w lato.
  • Marta

można używać jako podstawki pod kawę, tylko najlepiej obłożyć w jakąś ładną kartkę z kalendarza czy coś.
    albo sprzedać!
  • megablasta von bigshoot'a

sprzedawać? jeszcze to promować? nie żartuj... może by tak origami? wielbiciele P.C. wkręciliby się i zamiast czytania o wojowniku światła, zaczeliby go składać? nie, oni nie strybią origami... może wycinanka?
  • A jak działa helmuteq?

raczej wydzieranka...
  • Lobo

dac w prezencie komuś, kogo się nie lubi- przekazuje się w ten sposob negatywną intelektualnie energię dalej.
  • Tekla

może jaki kolage...? tylko obawiam się, ze w ten sposób powstałe dzieło sztuki mogłoby nie wzbudzać zachwytu... i znowu mielibyśmy potem wizyty Olbrychskiego ze szpadelką w Zachęcie...
  • EvE

> ja dostalem kiedys od kogos pielgrzyma. w twardej okladce. zabijam nim komary w lato.

O.I to jest myśl.
  • M.

Wszystkie Wasze pomysły są dobre, nawet ten ze spaleniem, ale czy nie lepiej używać książek PC w charakterze papieru toaletowego?
  • Tekla

takie coś nie ma prawa dotykać mojego tyłka
  • M.

Nawet tyłek ma większą wartość niż "dzieła" PC... :-)
  • M.

No to proponuję dać psu do zjedzenia :)
  • e.

szkoda psa
  • Tekla

i tak w kółko :D "szkoda mojego kubka z kawą", "szkoda tej biednej muchy, skazywanej na tak smutną śmierć"
  • M.

No to ja już nie wiem. Wziąć toto do ręki przez foliową torebkę (szkoda torebki, wiem) i cisnąć w błoto!
  • Lobo

wysłac wszystkie do afryki. sadystyczne rozwiązanie problemu trzeciego swiata- ludzie pomordują sie, zeby tylko tego nie czytac.
  • M.

Położyć na ziemi i oblać ciepłym moczem.
  • Anonim

mam, mozna wystrzelic w kosmos. tylko nie piszcie ze kosmitow szkoda.
  • Lobo

a co ci biedni marsjanie zrobili?!
| |

Gromadźcie się wszyscy Wy, w których Alchemik wywołuje torsje! Wymiotujmy razem do rzeki Piedry!

Fotki

Miejsca grona (0)