-
zrobię to z płetwą w dziobie.
moja to :
życie jest jak talia kart...czasem trafi ci się as...czasem dwójka..gdy postarasz sie je oznaczyć i potasowac tak,żeby wiadomo było gdzie jest która, zawsze może ci sie ta sztuczka nieudać..
lub:
życie jest jak szklanka...czasem pełna..czasem pusta...zdecyduj,czy chcesz by w twojej szklance był bimber, czy źródlana woda...
!! -
Anonim
podążaj za Światłem i nie oglądaj się na Ciemności. Wielu cię nie zrozumie ale nie rozumiano wielu przed tobą. Wielu się będzie śmiało, ale śmiano się z wielu przed tobą. Odnajdź swą drogę tak jak odnalazło ją wielu przed tobą.
w konwencji? -
Anonim
żyrafka z kubkiem, to było doskonałe.
jakbym nie wiedział, że to ty, to myślałbym, że Paulo. -
Anakin
-
-
Anonim
nie wiem czy śmiać się czy płakać. ale taka jest gorzko-słodka droga życia -
zrobię to z płetwą w dziobie.
to jest zbyt piękne..
dziękuję.
miłość to dar od niebios, takisam jak życie. przychodzi i odchodzi , niewiadomo kiedy... -
1=2
kiedy siegasz dna tak naprawde podazasz w strone swiatlosci. bo ktoz wielki nie siegnal najpierw samego dna a potem sie nie odbil aby trwac w kosmosie (?).
wrocilem pozno ze szkoly wiec moglo wyjsc do dupy. ale co tam. -
Anonim
-
strofa
-
Anonim
„Dynamika, postęp, rozwój...” - usiądź i zastanów się nad życiem, a więcej uczynisz dla świata.
ta... a potem napisz ksiazke; ) albo lepiej kilka -
strofa
"Nie daj się pokonać. Trzymaj nogę na lądzie, jeśli chcesz pewnie płynąć."
trochę sobie tym ciasteczkiem zabiłam kreatywność, bo teraz myślę, że niczego lepszego nie wymyślę. -
Anonim
-
Anonim
-
strofa
-
andre
miłość jest jak ptak a rzeka jak słońce - trzeba tylko w to uwierzyć.
porzucić przyjaciela to tak jak nie umyć rąk - coś sie zawsze klei
nic tak naprawdę nie jest ważniejsze od prawdy - oprócz miłości
człowiek jest jak żaba - a może to żaba jest jak człowiek który był żabą która śniła o byciu człowiekiem...
nie poddawaj się nawet kiedy nikt nie będzie ci wierzył - tak postępują pelikany
dobre życie powinno być jak dobra komedia - powinno bawić
im więcej masz przyjaciół i ludzi którym możesz zaufać, im więcej szczęścia im dajesz, im więcej dobrych rzeczy robisz, im więcej marzysz i odpoczywasz, im więcej realizujesz - tym lepiej
-
Anonim
-
spotless mind
Platon czekalodowy baton - wyśmienite, sam wymyślałeś? brzmi jak Pratchett ale jeśli to nie on to ci szczerze gratuluje; ) -
andre
hahahahaha, lubię go ale nie pomyślałbym - autorstwo jest moje ale to wszechświat złożył te myśli na drodze mojej percepcji -
spotless mind
-
Marta
brnij przez śniegi i niech cię nie zatrzymuje dmący wicher, a znajdziesz w końcu swoją oazę, w której ciepłe promienie ogrzeją twe serce.
podążaj zawsze za swoim sercem, bo ono jest dla strudzonego statku twoich myśli jak kompas na oceanie życia.
zufaj znakom - słuchaj swoich snów i obserwuj lot ptaków na niebie, a największe tajemnice życia staną się twoim udziałem.