-
Grono.Net
właściwie temat podsunął mi wczorajszy pocałunek... co myślicie dziewczyna/kobieta która pali... kobiece to czy nie
pocałunek marzeniem nie był bo sam nie palę
ale mnie zastanowiło...
ciekaw jestem Waszych opinii -
a
a co to jest?!
ja sie bulwersuje w tej chwili,
aaaa aaa a a aa phi!
facet może a kobieta nie?
nie nie nie... coś takiego nie mozę być!
skandal.
jak facet moze to kobieta też i to wcale nie to ze feministka, bo absolutnie nia nie jestem, ale bez przesady....
-
Anonim
-
Genzo
-
-
siostra Mandarynka :)
a ja bym się tak nie oburzała na tekst, że dziewczyny nie powinny palić. Oczywiście wszystko zależy od osoby, ale generalnie malej ilości dziewczyn papieros powiedzmy "pasuje"./ wiecie o co mi chodzi?/
mi podobno "nie pasuje", ale to nie dlatego 2 dni temu postanowiłam przestać palić:) po prostu nie lubię potem śmierdzieć dymem, a już najgorsze są wlosy! ble... No i w ogóle, to niezdrowe:) -
Anonim
po co rozgraniczac, dziewczyny nie powinny i faceci tez.....wiec po co grupowac na plec damska lub zenska -
Genzo
Word...tylko mimo wszystko kobietom duzo bardziej nie pasuje fajek w ustach niz facetowi. -
Elja
ani kobieta ani mezczyzna nie powinni palic, nie ma podzialu..w koncu mamy w kraju rownouprawnienie:P ... a czy dziewczyny powinny palic, to raczej plec meska moze sie bardziej wypowiedziec;) -
bUonson
teoretycznie kazdy robi co chce wiec mu zabronic nie mozna a to czy powinny kobiety palic czy nie hmmmm nikt teoretycznie nie powinien chociaz nie wiem bo to opinia ludzi niepalacych; [ -
Genzo
Powiem tak - nie powinien nikt, a w szczegolnosci kobiety. Dlaczego? Bo jezeli papieros to cos brzydkiego to jak to sie komponuje z plcia piekna, co? :P -
Grono.Net
wow!!! ale poruszenie!!!
jak to wygląda paląca samiczka!!! zarośnięty troglodyta z fają mniej chyba kontrastuje niż słodki aniołek... co? -
siostra Mandarynka :)
-
Anonim
Ja też się zgadzam, kobieta kiepsko wyglada z papierosem a facet jeszcze w miare znosnie, tylko ze jak ja bym miala sobie szukac chlopaka to tylko niepalącego!
pozdrawiam; ) -
a
a co do chlopaka to ja zlewam, liczy sie charakter, reszte pominę. kobieta z fajka to [przepraszam, przepraszam, ale jesli mloda dziewczyna z fajka to mi dziwke przypomina;/ stara co innego, ale moloda... jakoś tak i przepraszam jak kogos nieslusznie oskarzam a pewnie kilka wyjatków jest. -
Elja
hehe... czy to jakas aluzja:>:D do obecnych na tym forum mezczyzn;) no chlopacki przyznawac sie kto jest wolny i nie palacy;)!! -
Elja
hehe... czy to jakas aluzja:>:D do obecnych na tym forum mezczyzn;) no chlopacki przyznawac sie kto jest wolny i nie palacy;)!! -
Elja
Elja
Elja
Elja
hehe... czy to jakas aluzja:>:D do obecnych na tym forum mezczyzn;) no chlopacki przyznawac sie kto jest wolny i nie palacy;)!!