NIE PALĘ! Papierosy są do dupy! [40190]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Oluś :D

to jest okropne zapisujcie sie a możu uda sie nam komuś uratować zycie
  • Ania :)

Popieram.
    Nie wiem czemu ludzie to palą, to jest przecież okrpne, nienawidze jak ktoś koło mnie stoi i smierdzi fajami, przecież lepiej jest pachnieć czymś ładnym niż tym... ale to przecież ich wybór... niestety!!!
    Radzę nie palić, a tym co już TO robią, żucić...
  • Anonim

Zgadzam się z przedmówcą.
  • Anonim

widzę że to początek tej akcji ale popieram ją w całej okazałości bo papierosy nic nie dają,a ci którzy je palą przede wszystkim niszczą sobie zdrowie i swój organizm
  • Anonim

hmmm... Co tu duzo mówić .... To jest gówno i tylko niszczy zdrowie, którym sie trzeba cieszyć bo jest krótkie i zasuwa do przodu... =D Kto sie ze mną zgadza???????????
  • zuza.

Ja się zgadzam :) Nienawidzę gdy ktoś przechodzi koło mnie i chamsko mi dymem huhnie w twarz; /
  • CIACHOO.

a czy trzeba było zakladać nowy temat aby to powiedziec? to sie grono jak sama mówi dla osób niepalących wiec powinni wszyscy być za ... no ale setka lub wiecej tu pali ... ale odpowiedzcie mi po co nowy temat?! co to lista obecności czy jak?! niech moderator sie obódzi bo burdel sie robi ...
  • emilka

chyba obudzi;))

mi się wymiotować chce jak czuje smród (chyba niewiem jakie u) tego świństwa. Ja w życiu tego nie zapale wystarczyło na biologii gdzieś w książce zobaczyć pluca palacza i zdrowego czzłowieka od razu się odechciewa;))
  • ev

palenie a fe! jestem przeciwko. krótko i na temat.
  • pierdoła.

popieram (jeszcze krócej; ))
  • Aurinko

kolejny temat o tym samym... ludzie nie nudzi wam się przypadkiem? ze tak powiem: takich tematów jest już w pizdu i trochę.
  • Anonim

jak Ci się nie podoba to czemu się wpisujesz? Ja też jestem przeciwna paleniu. A palaczy jest naprawdę bardzo wielu więc niech sobie włażą na różne grona i patrzą że na każdym są przeciwnicy palenia.
  • Aurinko

na to nie muszą włazić żeby o tym wiedzieć;) nazywa się "nie palę...";) skoro należę do tego grona to też jestem przeciwniczką, tylko przez taki temat może jakiś inny wartościowy "spłynie" w dół strony nie zauważony przez nikogo, a tą "listę obecności" spokojnie mozna było przeprowadzić w już istniejącym temacie. Ale ok, nie jest moderatorem, więc nic nie mogę;)
  • Anonim

może i masz rację, ale zawsze można założyć nowy temat gdyby jakiś "spłynął";)
  • CIACHOO.

to gdy jakiś spłynie to mozna zawsze go podciągnąć ... ale tu na serio sie burdel robi
  • CIACHOO.

>Emilka B napisała:
    >chyba obudzi;))
    >

prosze cię, nie poprawiaj mnie :)
  • ....Karola....

Ja paliłam 4 lata, rzuciłam i nigdy juz nie zapale, calkiem inaczej sie zyje.
    Wszystkim palacym proponuje rzucic
  • 小モニカちゃん

wpisuje się.. :)
  • Patra

Niewiem jak mażna brać to do ust........ bleeeeeee......
  • Patra

Niewiem jak można brać to do ust........ bleeeeeee......
| |

Grono dla osób niepalących. Palacze nie są tu mile widziani jeśli mają zamiar zachęcać w jaki...

Fotki

Miejsca grona (0)