-
Anonim
... i bardzo dobrze mi z tym...
...powiem wiecej, myślę, ze nic przez to nie stracilem, no moze nawet zyskalem ...
... clean lungs rulezzz -
Anonim
A ja zapoaliłam i to jednego ale za to RAZ a "dobrze" :P hehe ... Jeżlei wiecie co mam na myśli:P.. Po "przepaleniu" tak mnie odrzuciło, że już nigdy więcej nie wezmę tego śfinstwa do ust :P o nieee :P -
Emtebe
nie zakopciłem ani razu... podobnie jak nic nie wypiłem...ale to temat na inne grono; -) -
.zuz.
hehe ja troche popalalam, ale nie nalogowo :) ale juz 3 lata nic a nic
kurcze to istnieja jeszcze osoby ktore nic nie pily nigdy ? :D -
-
Brudna treść
-
Klarak
-
sOla
"Mam tak samo jak ty...". Nigdy nie paliłam(ani jednego papierosa), nie mam zamiaru zacząć. Pić, też nie piję.... tak zdrowiej i FANIEJ się żyje; -)
Co innego jeżeli chodzi o bierne palenie... :/ Dramat! -
Anonim
no ja tez nie pije... serio serio...
co do wypowiedzi, ze od trzech lat popalam "nienalogowo".... to chyba to bedzie dla Ciebie szok, ale to wlasnie nazywa sie NAŁÓG (bad habbit) czas dziala na Twoja niekorzyść... -
Anonim
-
gerbers
nigdy nie probowalam, i nie zamierzam i sie ciesze! no i tez nie pije, i jest super :) -
Anonim
sprobowalam papierosów bo chcialam, nie kontynuowalam palenia bo zmadrzalam; ) -
Anonim
-
Anonim
W zeszłym roku wzięłam jednego bucha, chociaż to buchem nie można nazwać bo zaczęłam się dusić. Ale to tak z czystej ciekawości......faje są ohydne!!! bleeeee!!! -
Anonim
-
Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P
Nio ja tez w zyciu fajka w gebie nie mialam...i mi z tym baaaaaaaaaaaardzo dobrez:-) Chociaz musze przyznac,ze 2 razy w zyciu faje wodna probowalam...nio,ale tio juz narabana bylam,wiec sie nie liczy(hehe) :P -
carla.w
ja tez nigdy nie probowalam i nie mam zamiaru...smrod mnie odstrasza
poza tym mam w rodzinie kilka przypadkow uzaleznien od papierosow i widze jak trudno sie od tego odzwyczaic i jak to niszczy pluca, wszystko -
Elja
ja tez moge powiedziec dumnie ze NIE ZAPALILAM NIGDY ANI JEDNEGO PAPIEROSA!!! PRZEZ 18LAT ZYCIA:P -
Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P
Ooooo...Karla:-) Milo Cie widziec:] Ty nigdy nie probowalas i na takom wygladasz...nie to co ja:/ Kurna...jak oni mogli mi powiedziefc,ze mam zulerskie rysy...i,ze wygladam jak nalogowa palaczka:[ Tio juz byl cios ponizej pasa...:-( -
Uania!
niszczy pluca jak nic....ale Boże, jak relaksuje.... I jak sie pali to zawsze ma sie zajęcie i nawet na najnudniejszej imprezie, nie przeszkadza Ci brak rozmowy.... cudo poprostu.... i jak tu rzucić.... jak?? -
Karola
Tym, ktorzy nigdy nie zapalili z wlasnego rozsafku- tylko pogratulowac silnej woli i wytrwalosci!! A Ci co juz pala... Wspolczuje szczerze...; / Ja osobiscie tepie to u wszystkich moich znajomych, bo... sama nie pale :))) PAPIEROSY SA DO DUPY!!!!!!!!