Nie pasuję do tego świata! [454]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

miłość uczucie dla wybrańców tego świata
    jeżeli spełniasz podstawowe wymagania miłosci to zostanie przy Tobie....
    lecz , jeżeli za bardzo się zaangażujesz to w końcu odejdzie od Ciebie....
    Na tym świecie stąpa wielu samotnych ludzi....
    Jesteś jednym z nich ??
    No ja tak, miłości nie ma =o( ....
  • >>ATILLA<<

pogadam z tobą jak wrócę idę na zakupy bo zile to rozumujesz :) pozdrówki
  • Anonim

czemu uwazasz , że źle ??
    wracaj jak najszybciej z zakupów, bo jestem ciekawa Twojej odp.
  • >>ATILLA<<

no już wróciłem i się obkupiłem:)
    Fakt nie raz miłość nie ma liczy się ze się ma kasę. A miłość jest jak żmija w ciąż dusi a potem zabija.
    Doś młoda :) i jeszcze pewnych rzeczy nie rozumnie fakt facet to świnia ale nie każdy ale też się zdarzają kobiety takie :) ja tylko na takie trafiam ale się nie załamuje bo mam po co jeszcze żyć :)
    Ja chcesz możemy na gg pogadać głębiej na ten temat.
    Lubię komuś pomóc niż sobie :) bo może jeszcze da się go uratować
  • >>ATILLA<<

a propo jeśli już facet się zaangażuje już chce zostać z nią do końca. A ona się wacha.

„Miłość”
    Miłość jest to określenie piękne ale dla kogo tego co
    kocha choć wie że nie ma szans u niej czy dziewczyna ma
    wybierać po między dwoma chłopcami czy ty czy on niestety.
    Kochać jest to skomplikowane ale jeśli wież że to ona jest
    wybraną to ciągnij to dalej.
    Ale nierób żadnej głupoty bo dla dróg ej osoby to
    może być nieprzyjemne wydarzenie.
  • Lady Ania

Miłość idtnieje i jest wspamniałym uczuciem.

Miłość jest jak wyspa, pocałunek to jej treść. Gdy wszystko przepadnie pozostanie morze łez.

I właśnie tak jest. Dlatego jeśli się tylko odnajdzie tą jedyną miłość to trzeba się jej trzymać rękoma i nogami.
  • Anonim

Moze macie i racje...
    No ale ja obecnie mam inne zdanie na ten temat, mimo iż mam tylko 18 lat , to swoje przeżyłam i jak narazie moje zdanie na temat miłosci jest takie jakie jest....
    Chętnie pogadam z Tobą na GG....
    Jeżeli oczywiscie bedziesz miał czas....
  • >>ATILLA<<

Nie stety są upadki i wzloty, ale zawsze będzie dobrze, bo jak nie to, po co mam żyć? dla nikogo i nie zostawić po sobie wspomnień A ja chce mieć dzieci i chce aby moje nazwisko nie przepadło
  • Anonim

No to masz wspaniałe marzenia...
    Zazdroszce Tobie ich, ja narazie chce zdać maturę, dostać się na dobre studia, no a reszty dowiadujesz się powoli z GG....
    I chyba tyle, nie mam takich planów, znikły jak mgła...
  • >>ATILLA<<

Głowa do góry znajdziesz się taki co cię pokocha i będzie szanował mowie ci a ja zawsze się nie mylę :)
    Są jeszcze prawdziwi faceci na tym świecie trzymaj się ciepło.i caluski
  • Anonim

Hmmm.
    Moze masz rację Atilla, ja narazie w to nie wierze, ale mam całe wakacje aby zmienić zdanię. Bo jak narazie mam tyle nauki, ze nawet nie mam czasu myslec, czy żeczywiscie mam rację. Czerwiec-zmora licealistów i studentów....
  • >>ATILLA<<

To się ucz bo nauka to potęgi klucz:) trzymam kciuki.
    A na to wszystko jeszcze dobre przyjdzie czas bo zawsze po złym Przywidze dobro : )
  • Anonim

Hmmm....
    Nauka to potegi klucz =oP nie wiedziała, że w miłości też można zbierać kluczę =oD Ale wtedy kim sie zostanie ???
    Nie mówie, że nie bedzie dobrze, poprostu narazie odreagowywuję =o)
    Co zresztą dało się zauwarzyć =o)
  • >>ATILLA<<

Hm prawda jest taka jak sę dościelesz tak się wyśpisz ale guzik bo co do pracy podążamy drogą którą musimy i realizujemy są przypadki że komuś praca się podoba ale większość jest taka biorą co popadnie i nie wybredzają bo chcą mieć forse ja chce sam tworzyć swoją drogę chodzi ciężka do droga ale postaram się ja zbudować pozdrówki :)
  • Anonim

Dobrze myślisz... Własne szczęście jest najważniejsze, ale co poza tym... Do szczęścia potrzebna jest miłość... Ona daje poczucie bezpieczeństwa, uznania... Co jeśli została odebrana, jak żyć w takim przypadku, jeżeli oddało się tej drugiej połówce wszystko, a okazało się, że odchodzi...
  • >>ATILLA<<

Pogodzić się z tym sobie wmówić nie było warto chdzi serce co innego ja się zapijam potę troche trafki i jakoś życie płynie. Ale głównie pomogli mi przyjacile znajomi, na początku myślałem że sam se dam rade ale guzik bardziej się dołowałem wyżaliłem się im i pomogli fakt że się zapiliśmy potem ale jakoś przeszło:)
  • Lady Ania

Jeśli miłość udchodzi i my nie wiemy dlaczego to trzeba się zastanowić dlaczego odchodzi i czy to jest tak na prawde miłość. Jeśli tak to trzeba spróbować pokonać wszelkie przeciwności. Ja to zrobiłam i wróciliśmy z ukochanym do siebie. Jest nam ciężko. A nawet bardzo. Jest zupełnie inaczej niż było ale staramy sie wybudować coś trwałego.
  • sunia/samo zło

zawsze można dać sobie kolejną szanse..ale...tak jak piszesz jest ciężko..bardzo ciężko..potrzebne są starania z obu stron...ja też dałam kolejną szanse i na razie nie żałuję...
  • Lady Ania

Jeżeli się na prawde kocha i chce się odbudować wszystko to jest to możliwe. Nam jest coraz ciężej ale ja nie mam zamiaru się poddać!!
  • Anonim

jeśli obie strony chcą odbudować wszystko jest łatwo...

jeśli chce tylko jedna osoba to wiadomo, że nie skończy się to dobrze...
| |

Gronko dla wszystkich tych, którzy czują, że nie pasują do tego świata, tych czasów, tego spo..

Fotki

Miejsca grona (0)