- 1
- 2
-
* Ivonka *
No piszcie jak wam poszło, może ktoś z was spisał swoje odpowiedzi jak tak to napiszcie. Ja ogólnie nie jestem z siebie zadowolona no ale zobaczymy... może nie będzie aż tak źle... :/ -
mnnb
ja tez nie jestem zadowolona z siebie. na próbnej miałam 96 % teraz wiem ze bede miała duuuzo mniej.
wogóle czy tylko w mojej szkole ten facet co mówił o pogodzie zdawał sie byc zdrowo najebany ? :D
normalnie tragedia... :| -
Anonim
ten od pogody to było nic w porównaniu z audyjcą radiowa z rozszerzonej
takie bul bul, że tylko szukałam jakby tu sciągnać odpowiedzi od kogos innego i mam wrażenie, ze nie byłam odosobniona... -
iww
prognoza rządzi i wymiata po prostu; /
jestem średnio zadowalona, głównie właśnie przez słuchania, bo były bardzo niewyraźne. -
-
czekajac na....
-
TomeK
to z prognoza to byla jakas pomylka.. dopiero za drugim razem sluchalem od poczatku:) no ale na szczescie wszystko co trzeba wylapalem :) -
Hanh
hehe widzę że wszyscy nad pogodą rozpaczają, u nas po 1 pzresłuchaniu wszyscy sie po sobie spojrzeliśmy z takimi minami,że i śmiać się i płakać. ale za to słuchanko o narkotykach w rozsz było banalne, tak sądzę. -
Redresseur de torts
proponuje zajrzeć na: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.h... -
Anonim
s najlepsze było to, że się odtwarzacz zaciął w trakcie drugiej słuchanki podstawowej
masaaaaakra -
Anonim
W ogole matura byla trudniejsza od probnej, jezeli chodzi o angielski. Listening naprawde byl beznadziejny, kiedy bylam przy drugim zdaniu to on skonczyl gadac..:/ rozszerzona tez przysrali...Ale ciesze sie ze mam to za soba. Jeszcze tylko jeden egzamin mnie czeka i koniec:) -
Anonim
-
AguLec
Zgadzam sie- 2 listeningi nie do usłyszenia (pogoda i te info z rozszerzonej)... Tez sie jakoś nie raduję,bo chyba wypracowanko zwaliłam na rozszerzonej...Ale tematy dobrali niezłe :// -
♥agnieszk_a♥
genarlanie prognoza pogody byla super:] dobrze ze byly tylko dwie mozliwosci do zaznaczenia, bo zawsze moze sie uda trafic na dobra bawiac sie w wyliczanie... -
* Ivonka *
Tak jutro są w wyborczej na pewno odpowiedzi bo widziałam reklamowke tak ze okaze sie jak nam poszło .... ja sie boje :/ -
Anonim
balu blu bli blow Sotland, bla bli blu Ju Kej...
Maaaaaaatko-kompletnie nie wiedzialam co zaznaczyc. wszedzie wpisalam true oproocz 2 falsów ktorych sie cudem doszukalam;/ -
Anonim
te true to wstawialam prawie wszedzie w zadaniu z pogodą i jeszcze w zad. z tekstem o zwierzetach. W taki sposób na pewno coś ustrzeliłam;)(tesktu prawie calkiem nie zrozumialam-pierwszy raz stalo sie tak ze prawie nie wiedzialam o czym jest tekst)
Anyway, uwazam ze to co bylo na probnym i to co dzis na maturze to przepaść. Dawnym 78% moge powiedziec bye bye -
!@#$%^&*
fakt faktem......podstawka byla trudniejsza zdecydowanie.....co do rozszerzonej to byla smieszna ...szczegolnie temat rozprawki:):) listening pierwszy yl tragiczne a drugi byl wrecz banalny latwiejszy niz ta pogoda na podstawce.......zobaczymy jak bedzie...a wiecie kiedy wynikki:>? -
Bartolomeusz
Ja odniosłem dziwne wrażenie że ta podstawowa była trudniejsza od próbnej a rozszerzona łatwiejsza, nie wiem jak reszta ale tak mi sie wydawało. Po za tym listening do dupy, strasznie ten koleś sie seplenił :/ -
Arek O.
A ja sie boje
A ja sie boje
Chyba zwalilem wypracowanie na rozszerzonej. Limit slow wynosil 250, ale ponoc mozna go przekroczyc 10% co daje 275 slow. Moja praca wynosila jednak z 280-290 slow (jedna strona i 2/3 nastepnej). Staralem sie, zeby napisac ja ladnie i dlatego ja tak rozdelo. Dlatego bardzo sie martwie (gdybym sobie olal, sprawa wygladalaby inaczej, ale mi zalezalo...) Czy moga mi ja zdyskwalifikowac za przekroczenie limitu slow?
Ja zdaje sobie sprawe, ze oni ich raczej nie licza i tylko pobieznie rzucaja okiem. Mam nadzieje, ze moj egzaminator uzna, ze wszystko jest ok i niczego nie bedzie liczyl...
Boje sie.
:( -
Anonim
w tym tekscie o zwierzętach odpowiedzi miały być:
false
true
true
false
false
false
false
co do limitu słów, to rzeczywiście jest beznadziejny, powinno być tak jak na polskim, od 250 do tylu ile zmieścisz na papierze
- 1
- 2