Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co sadzicie o maturze z matmy? Dla mnie byla fatalna! Jestem bardzo zawiedzona i ciekawa waszych sadow.
  • Zuzik

A ja... poprostu brak mi słów... ZAWALIŁAM! tzn. mam nadzieję że zdam , bo jak liczyłam sobie pkt. to wyszło że w najlepszym razie będzie 23 p. czyli 46% ale wiem że parę punktów strace za błędy.... czyli to daję tak kiepski wynik.... że boję się nawet o te 30% :(
  • Anonim

ja tez mam nadzieje ze 30% dostane....az szkoda gadac:/
  • Anonim

naprawde??? jejku... ja na podstawowej zrobilam wszystkie zadania i z tego co sie orientuje mam 1 zle (spadek 84100) a reszta dobrze... a rozszerzona... prawde mowiac przed matura liczylam na 50% i mysle ze moje oczekiwania sie spelnia :D

nie martwcie sie to sie czasami tak wydaje a potem niespodziewanie wychodzi spoko wynik.
  • Stokrotka

Ja właściwie jestem zadowolona. Matma to mój przedmiot wybrany, więc mam spokojną głowę, ale musze przyznac, że była poprostu trudna. Podstawowa zrobilam cala i mam chyba 2 bledy, a co do rozszerzonej zobaczymy. Kilka zadań mam całych dobrze, a z innych licze na jakieś małe punkty, więc nie jest źle :]

Zgadzam się z Ewą. Po za tym myśle, że można liczyć na punkty cząstkowe np. za jakieś pole serwety czy różne tego typu pierdoły, więc raczej się nazbiera. Uszy do góry!
  • TomeK

no mi tez poszla calkiem dobrze:) mam calosc z pdst i z rozszerzonej nie dokonczylem zadania 17. a tak to reszte mam:P
  • O

zgadzam sie.. ja po podstawowej wyszłam zajebiście zadowolona.. poczym rozszerzona.. no był nardcore.. byla naprawde bardzo trudna.. nie zrobiłam 3 zadań (nie skończyłam ich) i przkrój źle zrobiłam a był banalnie prosty... nie wiem.. chyba sie nie dostane tam gdzie chce... ehhhh
  • Anonim

Boze ludzie nie dolujcie mnie!!!
  • O

prawde mówiąc ta podst naprawde nie była trudna wszystko można było znależć w tych wzorach.. ale rozszerzona naprawde nieziemsko trudna.. no nie wiem.. a tego co wiem to nikowu nie poszlo jakos zajebiście na tej rozsz... cóż.. może będe miała jakies sszanse..
  • Anonim

jak dla mnie to rozszerzona była łatwa, wyszłam pół godziny przed końcem czasu i jak na razie nie znalazłam żadnego błędu
    trudno mi się dokładniej wypowiedzieć na temat podstawowej, bo nie wiem gdzie były jakieś feralne momenty

natomiast rozszerzoną to pojadę...
    z zasady rozszerzona była nie na miejscu, matura powinna sprawdzac umiejętności i wiedzę, a nie pomysłowość i różnorodność zadań jakie się robiło. dwa zadania wg mnie i moich znajomych na maturę po prostu nie pasowały, mam na myśli zadanie z rysowaniem wykresu funkcji trygonometrycznych i zadanie 17 (z pierwiastkami)
    aby te dwa zadania zrobić, trzeba było po prostu spotkać się z dokładnie takim typem zadań wcześniej
    ja miałam szczęście, wiedziałam jak zrobić to pierwsze zadanie (robilismy kiedys takie na lekcji), ale 17 już nie tknęłam

MATURA TO BZDURA!!!!!!!!
  • błękit

no ja z podstawowej powinienem miec ponad 95%, wiec narzekac nie bede... ale rozszerzona poszla gorzej... nie zrobilem tego dowodu o liczbach calkowitych i nie jestem pewien przekroju :/ ... no ale co tu duzo mowic - w czerwcu zobaczymy...
  • Grono.Net

lol, na podstawowej zepsułem zadanie z magiczną serwetką i ze spadkiem (pomyliłem wzór),
    a rozszerzony to już wogule porażka.... może wyciągne 30-40%, ale ogólnie to tęgo spierdoliłem :/ gratuluje tym którym się powiodło... jak trzeba było zrobić to z pierwiastkiem ?
  • Grono.Net

*w ogóle
  • Grono.Net

*w ogóle
  • Anonim

zróbcie to co ja
    na stronie cke jest taki ładny dział kontakt
    i tak jest taka ładna możliwość wysłania maila do wydziału matur
    ja juz wysłałam maila zawierającego opis moich uczyć po maturze
    już mi lepiej :D
  • bird of prey

hehhe dobre....mi tez poszła srednio :(... ale myslałam ze bedzie lepiej zobaczymy ile ptk....ale u mnie w szkole tez sie żalą :/ ze lipa była
  • truskawa

Podstawowy to był banał.
    Rozszerzony masakra. Zwalilam na maksa. Wiekszosc wlasciwie dlatego ze zabraklo mi miejsca na rozwiazanie zadan jak sie gdzies pomylilam i skreslilam cos to juz nie ma szansy na poprawe. A zeby robic na brudno to nie ma czasu. blehhhh.... chyba sie pozegnam z sgh...
    Cala moja nadzieja w tym ze geografia i historia beda zarabiscie trudne.
  • alice

tak jak ja się modlę, aby chemia była ciężka - bo ją zdaje większość mojej konkurencji. a matma - hmm.. wiem że zdam, pytanie jak... z rozszerzonego w dodatku zapewne lepiej niż podstawowego =/ ale co tam :)
  • TomeK

no ja mam nadzieje, ze historia bedzie MEGA trudna a geo przystepna; P
  • truskawa

Sielu ty moja konkurencja jestes; )
    Historia ma byc wyrabana w kosmos, geografia moze mniej ale rowniez :P
    Ale w czym sie napewno zgadzamy to to ze egzaminy przeprowadzone na sghu musza zrobic trudniejsze od matury. Bo to kurde nie fair!
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)