Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
    to już w środę
    jak myślicie co będzie a czego nie??
    wogóle jak tam przygotowania idą??
  • GIO

podstawa pewnie bedzie banalna, a na rozszezronej trzeba bedzie sie troche wykazac... ja jeszcze dzis potrzaskam pare zadan i do srody nic nie robie:)
  • Anonim

to nieźle
    ja tam codiennie po trochę, bo nie mogłabytak zupełnie nic nie robić...
  • Agnieszka

dla mnie to będzie impresja na temat i absolutny spontan. Liczę na cud... :/
  • wisimito

wow! I'm not alone :D

to bedzie bardziej kombinatoryka... tak jak na probnej;) czyli patrzylem co dali w zadaniu, co musze obliczyc i szukalem podobnego wzoru w tablicach; ) hehe

DAMY RADE !! :)
  • G.

Damy damy:) Widze, że nie tylko ja daje sobie luz:)Dziś skończyłam naukę, widze, że juz niczego wqiecej się nie nauczę więc po co sie meczyć;)
  • Anonim

Agnieszka, to co ja widzę w twoim opisie??
    all day long zero fizyki??

no chyba, ze nie złapałam ironii
  • Anonim

no i co powiecie o fizyce??

jak dla mnie to tak:
    podstawowa to banał (ZDAAAAŁAAAAAM!!!!!!)

natomiast rozszerzona to już ostre schody pod górę
    zadanie z obwodem drgajacym (?) to była czarna magia, z fotokomórką też połowe nazmyslałam a połowy wogóle nie napisałam
    pozostałe zadania zrobiłam, chociaż tez bez przekonania czy są dobrze...
    masaaaakra
  • rambel

Podobnie...
  • hanex

powiem jedno -> :////
  • rambel

Na forum gazeta.pl siedzą takie łośki co to niby na polibudę idą więc teoretycznie powinni być lepsi z fizy od nas, AMowców. Ale tylko z fizy, żeby nie było... :p Jak tak czytam propozycje ich odpowiedzi to się troszkę uspokojam, bo wiele tutaj pokrywa mi się...; ) Wart zajrzeć, bo naprawdę sensownie ludziska piszą.

btw. Jeśli ktoś zlokalizuje w necie II arkusz niech od razu wrzuci tu link od strony. Z góry tHx!

p0zdRo!
  • Agnieszka

Luniu w moim opisie nie było ironii - całe dnie dosłownie bez przerwy siedzialam nad fizą.
    A dzisiaj jestem po prostu załamana. Tak załamana, że po prostu słów nie mam i sił mi brak. W większości przypadków ten egzam był dla mnie sprawdzianem z mojej bujnej wyobraźni...
    Już sie chyba nie moge zaliczać do AMowców...a to było marzenie mojego życia...
    :((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((
  • hanex

aga przeciez jeszcze nic nie jest przesadzone!! wszystko okaze sie jak przyjda wyniki.. poza tym nie tylko tobie zle poszlo:) ta rozszerzona maturke dobrze napisaly na prawde wyjatki:) znam osoboby, ktore sa olimpijczykami z fizy a z tymi zadaniami mialy problem:) jeszcze chemia przed nami...

wszystko sie moze zdarzyc...; )
  • Anonim

Aguś, nie martw się, opowiem ci jak to była z naszymi trójkowymi AMowcami
    po podstawowej jak wyszliśmy to ściśli na luzie, że łatwa, a biolodzy tak przeklinali tę maturę, wszyscy bez wyjatku uwazają, że nie zdali, więc się nie przejmuj, nie tobie jednej poszło nie tak jak byś chciała, a masz szanse jeszcze nadrobić w biologii i chemii
  • Agnieszka

dzięki :*
    już się dzisiaj troszkę lepiej czuję...
    relaksuję się przy zadankach z chemii; )

a dużo jest tych trójkowych AMowców? W ogóle ciekawa jestem ile w tym roku osób będzie zdawało na AM. Coś mi sie zdaje ze po wczorajszym wielu złoży do Poznania albo na farmacje...
  • rambel

Im więcej tym lepiej. :p Do Poznania jazdaaa... ^^
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)