Niemcy [769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czesato bywam w rzeszy, w roznych miastach ale nie znalazlem jeszcze takiego z kobietami jak u nas. Same chodzace czolgi, trzesace sie galarty doslownie, a wdziek i gracja malego hipcia. Co wiecej totalny brak wstydu i pelna akceptacja swoich gigantycznych rozmiarow. Do tego to slodkie imiona np. Hiltrude, Ute, Hanelore... KOCHAM POLKI
  • martita

a mi się wydaje, że właśnie często Niemki są ładniejsze - blond włosy, harmonijne buzie, ładna cera, szczupłe, świetnie ubrane
    może to kwestia miasta w którym byłam (Monachium) gdzie wszyscy ogólnie są wylansowani i wysnobowani:/
  • Nigra

martus...moze ty na slowianki patrzysz :D
    bo to ze Niemki sa grube i zaniedbane, albo dla odmiany wysportowane i zaniedbane to fakt, a firmowe ciuchy to jeszcze nie "swietne ubranie"...
    ja znam jedna, slownie jedna Niemke ktora jast piekna, dobrze ubrana ...
    a reszta...brrrrrrrrrrr :)
  • Jin :)

ja tysz znam jedna niemke tysz ladna i o dziwo chuda hyh
    chociaz co do wagoi i sa i dziewczyny ktorym troszke tuszy pasuje; D
    a ogolnie mowiac niemik sa okropne
    a wyjatki tylko potwierdzaja regule
  • martita

no nie wiem, jak mówię - może to kwestia miasta
    w warszawie też widzi się trochę inne kobiety niż w innych miastach, a monachium jest wyjątkowo specyficzne na tle innych miast jeśli chodzi o ludzi
  • Anonim

kwestia miasta to by mogla byc np. w Rosji gdzie bieda sie styka z bogactwem- Niemcy jako panstwo europejskie raczej nie posiadaja takich kontrastow;) moze to nie kwestia miasta tylko gustu;)
  • martita

ee raczej nie przepadam za hipopotamami i tłustymi babami
    mówiąc o ładnych niemkach mówię o 'ogólnie' pojmowanym pięknie
    powołuję się też na źródła znajomych ludzi (z Brazylii, Meksyku, Anglii), którzy jednogłośnie stwierdzili - wtedy ku mojemu zaskoczeniu - że Niemki są śliczne
  • Nigra

a wady wzroku nie mieli ???
    to chyba pierwsza taka opinia jaka slysze
    jest takie powiedzenie: jak krowy sa ladniejsze od kobiet to znaczy ze jestes w Niemczech; )...a ze wlasciwie tylko wsrod Niemcow sie obracam, jakos....nietrudno mi sie z tym zgodzic :D
  • Nigra

aaa znajomi z Angli...a to tak, Niemki mogly im sie podobac; )
  • Pierre Charles de Ryma

Problem w tym, ze niemieckie kobiety wszystkie jednakowo sie ubieraja, co odbiera im duzo uroku. Ogolny poziom urody kobiet w Niemczech wydaje sie jednak poprawiac wprost proporcjonalnie do przebywania tutaj oraz w duzej mierze dzieki ludnosci naplywowej z innych krajow :)
  • Anonim

ahahaha biorac pod uwage ze angielki jak krowy wygladaja (albo jak konie) i generalnie nie grzesza uroda, no chyba ze sa mieszanka z innych nacji,to nie dziwie sie ze sie im podobaja niemki! Helga zawsze lepsza od krowy; )
  • martita

OKEJ OKEJ!!!! Rozumiem, Polki są w ogóle najpiękniejsze, najcudowniejsze, a wszystkie inne laski są be:)
    z tym mogę się ewentualnie zgodzić, gdyż sama jestem Polką;)
  • Anonim

niemieckie wielorybice, ktore w kraju ich ojczystym nawet slepy masowy morderca-gwalciciel by nie ruszyl sa znacznie gorsze od Brytyjek...aczkolwiek...jak zawsze sa wyjatki

• Nigra

martus...nie tyle Polki co cala grupa slowianska
    :)
  • Anonim

Najładniejsze dziewczyny w Niemczech to imigrantki. W tym z Polski na czele.
  • Anonim

Ania,nie da sie zaprzeczyc...:)
  • martita

ale niestety Polki bardzo często źle się prowadzą, robiąc złą opinię mi i wam
    i kto płaci? pan płaci,pani płaci...
  • Nigra

martus...przepraszam cie bardzo...ale to zalezy w jakich kregach kto sie obraca...bo ja nie znam tutaj zadnej Polki ktora sie zle prowadzi...no moze za wyjatkiem jednej, ale to tez zalezy z ktorej strony spojrzec, bo ona po prostu....chce zyc w luksusie :D
  • Anonim

ja mam czasem takie wrazenie ze niemcy pod wzgledem przebojowosci,mody i ogolnego prowadzenia sie chca dogonic usa. dlatego niemki czasem przesadzaja z ubiorem, imprezami itd itp. czasem to jest dobijajace.

o zlej renomie polskich dziewczat raczej w niemczech raczej nie slyszalam-za to ogolnie polacy slyna z czegos innego...ale to tez zalezy z kim sie przebywa i rozmawia;)
  • martita

ja się przede wszystkim nie obracam w polskim towarzystwie gdziekolwiek jestem (stricte-polskim, czasem się jakiś rodak trafi), moje nastawienie jest też trochę oparte na tym, co słyszę od innych

ale poddaję się, na temat pięknych niemek już się nie odzywam :#