-
Bea Fel
Sympatyczna, ale wymagajaca lektorka zaprasza na naukę niemieckiego na każdym poziomie zaawansowania, a także na konwersacje w języku niemieckim.
Lekcje są ciekawe i rozwijające, w atmosferze luźnej i bezstresowej, obejmują wszystkie sprawności językowe, jak naukę mówienia, pisania, sluchania ze zrozumieniem itp. Zapewniam, u mnie nie stracisz czasu ani pieniędzy.
Uczę zarówno praktycznego języka niemieckiego, jak i - w razie potrzeby - specjalistycznego języka niemieckiego z róznych dziedzin (mam wieloletnie doświadczenie tłumaczeniowe). Lekcje praktyczne w oparciu o materialy z życia i z publikacji.
Przygotowuję do matury i egzaminów, także studentów germanistyki.
Dla każdego ucznia szukam indywidualnych metod nauczania, dostosowanych do oczekiwań, potrzeb i możliwości. Zapewniam wszystkie materialy.
Bardzo dogodne warunki i terminy nauki.
Ukończyłam Wydział Germanistyki na Uniwersytecie im. Mickiewicza w Poznaniu, ze specjalnością literatura, translatoryka oraz naczycielską. Ostatnie 5 lat kursowałam między Warszawą a Monachium, gdzie pracowałam jako wykładowca polskiego dla Niemców oraz tłumacz. Teraz jestem już tylko w Polsce.
Mieszkam na Powiślu, niedaleko Biblioteki Uniwersyteckiej. Zapraszam!
Beata tel. 502 703 086 e-mail franitaboo@lycos.com -
*ewelina*
Absolwentka germanistyki - udzielam lekcji na każdym poziomie. Zapraszam szczególnie maturzystów lub studentów oraz uczniów, którym niemiecki sprawia problemy lub chcą nauczyć się języka na wysokim poziomie. Gwarantuję własne materiłay oraz bardzo sympatyczną atmosferę:)
Mam wielu zadowlonych uczniów - do któych możesz dołączyć i TY:)
kontakt ewelina0710@wp.pl lub 664668742 -
Radek
Hallo,
a ja szukam korepetycji z języka niemieckiego. Ot zwykłe konwersacje tematyczne najlepiej na poziomie C2.6. Rok temu zdałem KDS, w tym roku chciałem GDS ale zlikwidowano kurs na tym poziomie, a język jak wiadomo nie pozostaje w "makówce" raz na zawsze. Tak więc zapraszam na priv; -) -
Krzysztof Okoński
dzień dobry
jestem germanistą i to z Bydgoszczy :-). Mam 20 letnie doświadczenie, oto mój profil:
Krzysztof Okoński, germanista, tłumacz przysięgły, wykładowca akademicki (także z doświadczeniem w szkolnictwie średnim i praktyczną nauką języka na różnych poziomach i w prywatnych lekcjach ), doktorat, wystawiam faktury, http://www.deutsch-als-fremdsprache... -
-
mariola dysz
-
karo
Witam,
udzielam korepetycji z j.niemieckiego na terenie Warszawy (z dojazdem do ucznia - Centrum , Mokotów, Ursynów). Skończyłam filologię niemiecką na Uniwersytecie Warszawskim (specjalizacja pedagogiczna). Mam 3 letnie doświadczenie jako nauczyciel/ korepetytor. Zapewniam własne materiały i miła atmosferę . Zapraszam i pozdrawiam
Kontakt: kom. 724667010
e-mail:karolinatyszka@poczta.o net.pl