-
żona
-
(: Marian :)
z niemieckim niestety nie mialem stycznosci w ESKK ale ucze sie francuskiego w ten sposob i powiem Ci ze jest calkiem dobrze, po skonczeniu kursu podstawowego umialem nawet niezle dogadac sie z francuzami, teraz ucze sie dla sredniozaawansowanych, ale musisz miec duzo chęci i byc fleißig:) -
żona
Dzięki :-) To chyba spróbuję. Moja motywacja jest, ze tak powiem "sercowa"... czyli baaaaardzo silna; -) -
matiś
spoko możesz probować. ja się co prawda uczyłam, jak byłam młodsza, ale ogólnie jest ok :) -
-
Anonim
Ja sie zapisałem i nie narzekam powiem szczerze ze jestem pozytywnie zaskoczony. -
Ad Wisznu
Uwaga! ESKK to oszuści! Pisali na przykład, że"opłata za kurs" jest 53,30 zł a chodziło tylko o cenę za jeden miesiąc. Nękali mnie przez kilka miesięcy. W końcu napisałem doniesienie do biura ochrony konsumenta. Nie nauczyłem się języka ale przynajmniej nauczyłem się bardzo ważnej rzeczy. Otóż, mało kto wie, że odebranie listu poleconego na poczcie to wg. prawa jest zaakceptowanie umowy. W przypadku ESKK, nadziali mnie na widelec bo przyjąłem ich umowę w której było, że 53,30 powinienem pomnożyć przez 16, tj. ilość miesięcy. A koszt 852,80 zł za taki kurs to było dla mnie stanowczo za dużo.