-
ღ Dorota
-
Rafał WNM'ArsPoetika'
jezeli ci chodzi o niemiecki a pewnie tak jest to polecam OSTEREICH INSTITUT na zielna/prozna i dobry dojazd wychodzisz z metra swietokrzyska i na wprost jest budynek polecam:) -
Radek
-
Anonim
-
-
ღ Dorota
-
kapciak
przygotowuje i nawet je przeprowadza:)
http://www.oesterreichinstitut.waw....
polecam! super placowka! -
Rafał WNM'ArsPoetika'
no raczej ze przygotowuje nawet tam chodze i pisalem taki egazmin ceny tak : jezeli chodzisz do OI to placisz 250zl a jak nie to 280zl tak bylo 2 lata temu:) -
diviana
zdecydowanie popieram ÖI. lektorzy bardzo fajni. z niektorymi do tej pory utrzymuje kontakt. :) moj kolega wreszcie polubil niemiecki, jak trafil do ÖI, zeby przygotowac sie do matury. :D -
absent minded
Poza tym ostatnio widzialam ze uczy tam babka z germanistyki, p. Domagała. Ogólnie ÖI jest bardzo ok :) -
ღ Dorota
zaczynam sie przekonywać.Bo miałam zamiar zdecydować sie na szkołę w Empiku,albo Profil Lingua.
Mały mętlik i trudna decyzja. -
mso
Goethe moze byc jesli jestes na poziomie Mittelstufe ze wzgledu na native speakerow, w ÖI mozna sie jednak nieco wiecej nauczyc:). Lingua, Lingwista i inne tego typu...zapomnij o nich -
Anonim
Ze swojej strony mogę tylko potwierdzić, że Instytut Austriacki jest bardzo dobry. :)
Poza tym imho całkiem niezłe jest Deutsche Schule. :) -
Monia
-
admund
austriacki jest super super, ale niektórzy myślą, że przyznawane certyfikaty można dostać sehr gut bestanden za nic... nie wiem, na ile prawdy jest w tym poglądzie, ja zdawałem tylko jeden. -
Anonim
-
diviana
dziwne, tez slyszalam, ze w ÖI za nic mozna dostac sehr gut. zdawalam ZD i z doswiadczenia wiem, ze tak nie jest. ciekawa jestem, kto takie ploty puszcza... -
Anonim
-
asia
-
Łojej :)
-
Anonim
ja chodze do instytutu austryjackiego i jest naprawde zajebiscie.fajowi lektorzy mi sie trafila super babka,na luzie maxymalnym=)az sie chce chodzic i grupa spoko=)polecam!