J. Niemiecki - Auf jeden Fall !! [4734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ღ Dorota

Szukam najlepszej szkoły językowej w warszawie.
    Ktoś może polecić?
  • Rafał WNM'ArsPoetika'

jezeli ci chodzi o niemiecki a pewnie tak jest to polecam OSTEREICH INSTITUT na zielna/prozna i dobry dojazd wychodzisz z metra swietokrzyska i na wprost jest budynek polecam:)
  • Radek

A kursy w Goethe Institut ?
  • Anonim

yyy, ja też austriaków popieram/polecam :-)
  • ღ Dorota

czy ta szkoła przygotowuje do certyfikatu z niemieckiego?
  • kapciak

przygotowuje i nawet je przeprowadza:)

http://www.oesterreichinstitut.waw....

polecam! super placowka!
  • Rafał WNM'ArsPoetika'

no raczej ze przygotowuje nawet tam chodze i pisalem taki egazmin ceny tak : jezeli chodzisz do OI to placisz 250zl a jak nie to 280zl tak bylo 2 lata temu:)
  • diviana

zdecydowanie popieram ÖI. lektorzy bardzo fajni. z niektorymi do tej pory utrzymuje kontakt. :) moj kolega wreszcie polubil niemiecki, jak trafil do ÖI, zeby przygotowac sie do matury. :D
  • absent minded

Poza tym ostatnio widzialam ze uczy tam babka z germanistyki, p. Domagała. Ogólnie ÖI jest bardzo ok :)
  • ღ Dorota

zaczynam sie przekonywać.Bo miałam zamiar zdecydować sie na szkołę w Empiku,albo Profil Lingua.
    Mały mętlik i trudna decyzja.
  • mso

Goethe moze byc jesli jestes na poziomie Mittelstufe ze wzgledu na native speakerow, w ÖI mozna sie jednak nieco wiecej nauczyc:). Lingua, Lingwista i inne tego typu...zapomnij o nich
  • Anonim

Ze swojej strony mogę tylko potwierdzić, że Instytut Austriacki jest bardzo dobry. :)

Poza tym imho całkiem niezłe jest Deutsche Schule. :)
  • Monia

Instytut Austracki i Instytut Goethego polecam; )
  • admund

austriacki jest super super, ale niektórzy myślą, że przyznawane certyfikaty można dostać sehr gut bestanden za nic... nie wiem, na ile prawdy jest w tym poglądzie, ja zdawałem tylko jeden.
  • Anonim

ja tez OeI polecam!
  • diviana

dziwne, tez slyszalam, ze w ÖI za nic mozna dostac sehr gut. zdawalam ZD i z doswiadczenia wiem, ze tak nie jest. ciekawa jestem, kto takie ploty puszcza...
  • Anonim

adres www tej austryjackiej szkoły zna ktoś ?
  • asia

Chyba, że wolisz prywatnie :)
  • Łojej :)

• Anonim

ja chodze do instytutu austryjackiego i jest naprawde zajebiscie.fajowi lektorzy mi sie trafila super babka,na luzie maxymalnym=)az sie chce chodzic i grupa spoko=)polecam!
| |

Wszyscy, którzy mają coś wspólnego z tym językiem (zawodowo bądź niezawodowo) prosimy do NAS!...

Fotki

Miejsca grona (0)