Nienawidzę fizyki [3405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .Kami.

Ja mam fizykę w piątek uch homor zjarany na weekend.. :/
  • Śpiąca Królewna.

nO ja też mam w piątek... i dOkładnie tak jak napisałeś... huUumOr zwalOny :/
  • Ryba

ja mam w samym środku tygodnia, czyli w środę. do weekendu mam czas, żeby się pozbierać XD
  • Anonim

A ja mam we wtorek, środę i czwartek. Plan najgorszy chyba jaki mogli ułożyć.
  • Quantum Bit

Ja mam w poniedziałek dwie, a w środę jedną. I kwanty w czwartek.
  • Anonim

ja mam w środę i piątek
  • Piotrek

A Ja we wtorek z samego rana tak na pobudke i w pIatek jako ostatnio lekcje masakra
  • Marta

wtorek-piewsza lekcja(żeby nam popsuć dzień) i piątek(na koniec tygodnia,żeby nas jeszcze bardziej pognębić)
  • Anonim

poniedziałek i piątek..
    jutro mam test z całego roku:/ przez ostatnie trzy dni moje życie kręci się wokół fizyki. już nie myślę logicznie. mam dosyć!!!!!!!! błagam, wieźcie ode mnie ten przedmiot! umieram....
  • dud

wtorek i piatek... :/ teraz bedziemy robic jakies prezenatacje... nikt nie wie o co chodzi...
  • EWidentnie

poniedziałek! i środa=\
    i czeka mnie jutro sprawdzian z pradu='(
  • Marysia.

Ja mam dziś- poniedziałek! MASAKRA!
  • Anonim

ja tez mam dzis fizyke czyli w poniedzialek ojj jeszcze na dodatek sprawdzian :P odbijj
  • ♥Oluś♥

ja mam we wtorek na pierwszej lekcji ... wogule wtorek jest porąbany bo oprucz tego mam jeszcze 2 matmy, 2 polskie i chemie:/
  • Anonim

a ja mam fizyke 2 razy w tygodniu :/ w środy i czwartki :/
  • M! ♥

JA mam w poniedzialki na pierwszej lekcji :/
    Nie ma to jak zaczac tydzien od fizyki :/
  • Żeńska odmiana narcyza

w czwartek. ale chocuiaz wtedy mam 6 lekcji
  • Anonim

w czwartek :/
  • Superfreak.

przed egzaminami gimn mialam po 2 fiz:/ale tera na szczescie tylko jedna:/ech...we wtorki:P
  • Grim

wtorek, środa
| |

Fizyka: kwantowa, relatywistyczna, optyczna, kinetyczna, mechaniczna, jądrowa i Bóg jedyny raczy w...

Fotki

Miejsca grona (0)