NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • king of the bongo

bo chcę posprzątać buahahaha
  • daria xxx

ja to bylam taka agentka ze mama nastawiala mi budzik na rano zebym sobie wstala a ja wstawalam rano (ona nigdy nie slyszala budzika jak dzwonil) badz tez robilam to w nocy kiedy sie przebudzilam:
    wyciagalam lekko baterie z budzika tak ze caly czas byla w srodku, przestawialam godzine na np. 2.21 w nocy i udawalam wsciekla ze znowu budzik stanal i tak bylo bardzo czesto; )

a jak juz bylam starsza to mowilam "dzisiaj nie ide" heh czasami probowala mnie wyciagnac z lozka ale bezskutecznie cala 3 gim nie chodzilam do szkoly czego dzis zaluje (ale klase zdalam, mamusia biegala do szkoly i prosila nauczycieli zebym mogla zaliczac)
  • stranger

nie moge wstac z lozka, chyba musze zostac w domu
  • Dorota Kowalczyk

Mamo muszę Krzyśka (mojego brata0 optymalizować stronę http://www.zagadnij.pl bo go z pracy wywalą:P Siedzę pod kołdrą z laptopem.
  • Paulina Wyszyńska

ja zawsze mówię że nie mam ważnych lekcji , albo wychodzę "niby" do szkoły , wracam po 15 minutach i mówię że nie ma lekcji bo jest wyjazd na lodowisko albo wszyscy idą do kina a ja nie zapłaciłam.; ) ZAWSZE DZIAŁA. :D

a jak nie chcę iść na pierwszą lekcję, to mówię że mam (np. z matmy) kartkówkę , a nic nie umiem .. mówię wtedy że jak pójdę i ją napiszę do dostanę jedynkę.. wtedy mama mówi "dobra, nie idź". :D
  • Anonim

Mamo nie idę dzis do szkoły bo nam lekcje odwołali...