NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maja

Nienawidze tego debilnego dzwonka budzika; /; /; /; /
    ehhhh...
    Normalnie np. rano ( w roku szkolnym)
    to cały czas przełaczam na dzremke ale wkońcu trzeba wstać :( :(
    NIENAWIDZE!!!!!!!!
  • Jaqbiczka

budzik to najgorsza rzecz jaka spotkala mnie w zyciu
  • Maja

albo też mamusia :P xD ehhhh...straszydło :)
  • Kaś

jak slysze to gówno(czyt. BUDZIK) od razu rzucam sie zeby to wylaczyc... ten ohydny dźwiek zwala mi caly dzien;/;/;/
  • Marcia.

Moj budzik to radio z charakterystycznym pstryknieciem przed wlaczeniem i zawsze jak potem w dzien je wlanczam to dreszcz mnie przechodzi slyszac ten pstryk =[
  • Magdalen

Nastawiam pół godziny wcześniej i gdy zadzwoni to wciskam "drzemka" - gorzej jak się pomyle i całkowicie wyłącze...
  • Joanna Prężna Łydka

a ja wylaczam budzik, obiecuje sobie, ze zaraz wstane i...
    zasypiam xD
  • córka szefa.

śmierć budzikom!!!!!ŚMIERĆ IM!!!!!.....jak sobie pomyśle że za jakąś godzine mam jakies lekcje mam ochote zatrzymać czas...WYPIEPRZYĆ BUDZIK ZA OKNO!!!!NIECH GO TIR JAKIŚ PRZEJEDZIE!!!!!...
  • Pauli .

temu co wynalazł budzik jakaś kara powinna się należeć xD kiedyś próbowałam się z nim "zaprzyjaźnić" , ale niestety nie wyszło mi:D teraz jak mam wstać rano do szkoły musze przynajmniej 3 budziki nastawić i poroztawiać je w trzech różnych miejscach w pokoju i jak najdalej od zasięgu moich rączek; ]
  • Anonim

oj bym wypieprzyła budzik przez okno najchętniej.
    co ja mogę zrobić , że zawsze, nawet jakbym tysiąc pincet godzin spała, to i tak mam rano wory pod oczami i nie kontaktuje.
    ; )
  • M

żaden budzik nie "przeżywa" u mnie zbyt długo.
    prędzej czy później kazdy zostanie przeze mnie rozbity o podłogę, tudziez mebel scienny pionowy

no, przez sen oczywiscie :D
  • Anonim

a jak sobie pomysle, ze pod moja poduszka jest telefon, który zaraz zacznie wibrowac i bede musiała go jak najszybciej wyłaczyc zanim rozsadzi mi głowe, to niedobrze mi..
  • Ivan (TEN Ivan z TYCH Ivanów)

Hell(o)

weźcie nic nie mówcie o dzwięku budzika!!

ja mam taki chamski budzik że jak dzwoni to bardziej to przypomina strzały z CKM'u taki głośny że aż sie odechciewa wszystkiego od razu jak ta bestia zacznie "drzeć morde" strasząc od rana!
  • Anonim

ja uważam na mój budzik...bo zawsze budzi mnie dzwonek w tel. i staram sie nim nie rzucać...bo inaczej z tel. miazga :)
  • Anonim

no właśnie ja też mam budzik w tel;p .. heh ..ale gdyby nie tel to ten budzik latałby po całym pokoju;p
  • Anonim

ja mialam kiedys taki budzik co mnie tak wnerwial ze...w koncu sam sie zepsul:P mial taki okropny dzwiek..pomoglo mi to szybciej wstac;) oczywiscie zawsze musialam go stawiac jak najdalej od lozka. wtedy odrazu sie wstaje zeby go wylaczyc:) polecam:P
  • karolina

Ja tez kiedys mialam taki z okropnie glosnym i piskliwym dzwiekiem...no ale jak kiedy mi sie okropnie nie chcialo wstac to w niego walnelam i sie zzepsul<naszczescie>...teraz to tylko komoreczka..zostaje..
    pol godziny przed czasem nastawiam a potem drzemka....i w koncu straszliwy koniec TRZEBA WSTAWAC;/
  • Agnieszka

Ja się szybko przyzwyczajam do dźwięku zwykłego budzika i się nie budzę gdy dzwoni:D chyba, że to budzik z komórki- nie za głośny, ale wciąż skuteczny:) i tylko raz wylądował na ścianie (nic mu się nie stało:P)
  • Ether Andariel

Bleee, dźwięk budzika jest straszny o.O

Nawet jak sobie w komórce zmienię na jakąś ładną melodyjkę tp później muszę ją usuwać, bo jak słucham, to mi się źle kojarzy^^
    Budzikom śmierć!!!!
  • BASIA

Moim zdaniem budzik to pokaranie boskie... śpie sobie, mam jakiś śliczny sen... a tu DRRRRRR... kurwicy można dostać ... :/