NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • laszczuk

Wam też się zdarzaja texty w stylu "jeeeeszcze trzyyyy minuuutkii...." ??;) mi BARDZO często :p
  • Anonim

tak tak z 3 minutek robi sie 20 minutek i jak zwykle spozniony.fuck
  • Ivan (TEN Ivan z TYCH Ivanów)

-"jeszcze 5 minut"
    -"Ludzie dopiero 13 :30 jest!! CO wy chcecie tak wcześnie rano!!?"
    -"Ten obiad to już coraz wcześniej gotujecie :)"
  • laszczuk

oj.........ja jem obiad na kolacje :p
  • Ether Andariel

Mama: No wstawaj wreszcie!!
    Ja: Jeszcze chwiiila... moment...
    Mama (po 10 minutach): No wstawaj!! Szkoła!!
    Ja: No jeszcze troszeczkę...

etc etc XD
  • laszczuk

dokaładnie to samo :)
  • Anonim

a potem: "Oszzzzzzzzzz by to chooooooooooj" i jest po zawodach, late again. Peeech.
  • Anonim

dzisiaj se ustawiłam budzikon na 8.00 a i tak wstałam o 9.00 xD

- Jessszzcze chwilunia.
    - Wstawaj do cholery.
  • Drzemi

"I co z tego, że jest 12.00? Niektórzy chcą pospać..." i na drugi bok. :P

Mama: "Spóźnisz się na pociąg."
    Ja: "To pojadę następnym... Za godzinę..." (wersja wiosenno-letnio-jesienna)/ "I tak się spóźni pół godziny... A jak w nocy padało to może nawet na wcześniejszy zdążę..." (wersja zimowa)
  • Monia

hehehe ja sama sobie tak tłumacze jak nastawie budzik bo niestety nikt mnie z lozka nie sciaga i nie budzi (NIESTETY) dzwoni budzik a ja juz sobie w glowie ukladam jak by to sobie wytlumaczyc zeby miec czyste sumienie wiec powtarzam sama do siebie w myslach: "za 10minut wstane jeszcze zdaze i tak albo w sumie za 15 aaaaaalbo za dwa..." i po mnie eheheheh dalszego rozwoju wydarzen niepamietam :)
  • laszczuk

ja mam nalepszy budzik; ) mój koffany malutki piesek; P taranuje mnie i wtedy wcale nie czuć ze jest taki malutki, no i muszę go ekhm.....wynieść...i wtedy sie rozbudzam; p
  • Anonim

u mnie to tylko "5 minut" niestety zawsze sie wszędzie spóżniam....
  • aleksandra

'Mamo, ale jest sobota, musze odespac caaaały tydzień ciężkiej pracy... w szkole!' chrapu chrapu do 14; )
  • Anonim

ja MAM TAKIE JESZCZE 84 SEKUNDY 84 MINUTY I 84 GODZINY!DOBRANOC!
  • Anonim

u mnie jest tak samo. Tylko wstaje jak drugi raz mama wejdzie do pokoju :P czyli za jakies 10 min; D (przez te 10 minut myśli że siedze w pokoju i sie ubieram:P)
  • laszczuk

mam dokładnie to samo!! A potem "Anka, zero internetu!!!" :(
  • Anonim

Mama: Dawid, pobódka
    JA:<Podnosze sie siadam na łóżku, że niby wstaje. Mama wychodzi usatysfacjonowana a ja spowrotem. I tak 3-4 razy. A potem sie kłucimy i w złych humorach wychodzimy z domu :PP :D >
  • ;)

identycznie:P a potem kolejne spóźnienie do szkoły i wyczekiwanie do niedzieli kiedy wreszcie moge spać do 13;)
  • Anonim

no mnie za bardzo nie ma kto budzić i zawsze jest tak dzwoni bydzik wyłączam go myśle sobie "za 5 minut zadzwoni znowu to wstane" dwoni znowu...."nie jeszcze 5 minutek"... itak co chwila aż w końcu "i tak nie zdąże na pierwszą lekcje pośpie sobie do 8" czasem nawet zdaża sie tak że w ogłóle do szkoły nie ide:P
  • Anonim

ogóle*