-
Pauline.
Dziś sobie przestawiłam łóżko i lepiej mi się spało. Teraz stoi pod oknem, a wcześniej naprzeciw drzwi. Od czego zależy dobry sen? Gdzie macie postawione łóżka? :):) -
Kathy®™
ja mam na przeciwko drzwi, ale nie wiem czy to mi coś daje.. i tak niezależnie ile bym spała to i tak jestem niewyspana xD -
ÆƝ
heh, no u mnie to samo z tym niewyspaniem. lozko stoi przy oknie naprzeciw drzwi . od czego zalezy dobry sen? od wygodnego lozka xDD -
~~~Kwiatek~~
-
-
milka.
-
martyna.
-
Agα
Ja tam zawsze jestem niewyspana ^^. Od czego zależy dobry sen.? Hmmmm.. Eeeee, no właśnie nie wiem xp -
Kiki.!
wg. mnie dużo czasu na spanie żeby nikt nie przeszkadzał, dobry sen i wygodne łóżko; D -
emilka
podstawa do wygodne łóżko i poduszka
i od tego jak minął nam dzień przynajmniej w moim przypadku tak jest; )) -
dąbkowska
-
malinchen
od czasu przede wszystkim. poza tym od tego czy nikt nie przeszkadza. oczywiscie od tego jak jestesmy zmeczeni - im bardziej tym lepiej sie spi :)
ja np nie lubie kiedy ktos spi ze mna w jednym łóżku. lubie spac sama. :] i wtedy najlepiej sie wysypiam.
co do wygodnego łóżka - nie może być za miękkie!!! bo pozniej wstaje i nie moge sie ruszac tak mnie boli kregoslup... -
ÆƝ
od samopoczucia; stres nie da nam spać będziemy myśleć o kłopotach itd, natomiast dobry humor, radość- zasniemy bez większych problemów, chyba że będziemy aż zanadto rozemocjonowani; p -
Izolda Kmiecić
od jedzenia, jak np zjesz kilogram sera to super sie wyspisz, serio; D -
Anonim
-
Anonim
według mnie w jakich godzinach się śpi i jak długo podobno najgłębszy sen jest od 20 do 24 i musi trwać minimum 9 godzin :)