NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .ωїқα

I nie chodzi mi tutaj o coś w stylu "iść wczesnie spac", bo w naszych czasach jest to trudne xD czy "wstać prawą nogą", bo po prostu to tylko przesąd. A może jednak to z nogą sie sprawdza? hm ... nieźle by było :D jutro spróbuję.

Aaaa nie. Jutro szkoła, to i tak nie wypali xD
  • ania

ja sie wlasnie jak najpozniej klade i rano lepiej wstaje... :D
  • o!

zawsze się wstaje łatwo i przyjemnie jak mamy gdzieś isc lub jechać na cos co lubimy lub co nas interesuje np do pracy; )
  • .ωїқα

Ja napoczątku myślałam, że może po przebudzeniu nalezy włożyć głowę do zimnej wody (ale nie lodowatej!). Ale nic to mi nie daje. Ogólnie po przebudzeniu muszę, siedzieć na łóżku i z 10 minut trzeć oczy .. xD
  • o!

ha..
  • .ωїқα

nom. I później jeszcze łażenie po domu bez wiekszego sensu i rozbudzanie sie xd
  • o!

teraz jak słońce świeci w okno to jest oki, ale jak się wstawało i było ciemno to masakra! :P
  • Długi

najlepiej to sie wyspać:p:p
  • Anonim

nom:P
    nie lubię jak np w nocy jest mi zimnO i marznę, a pÓźniej ranO cieplutkO i musze wstawać:/:P
  • Anonim

>...:::Fille folle:::... napisała:
    Ogólnie po przebudzeniu muszę,
    >siedzieć na łóżku i z 10 minut trzeć oczy .. xD

mam tak samo. xD

• Anonim

ja tak samo...siedze i siedze na tym łóżku a potem patrze na zegarek i w wisk że nie zdąże heh z tego strachu zawsze się rozbudzam...; ]
  • Anonim

ja jakOs prÓbuję szybkO wstać:P
  • ..Ewelina..

ja szybciej wstaje kiedy patrze na zegarek i widze ze jak nie wstane to sie spoznie..ale to raczej nie jest fajne budzenie..;p
  • Anonim

hehe;] nOm:P ja nie znOszę swOjegO budzika:P tak głupiO piszczy:P
  • ..Ewelina..

a ja nie znosze jak mie ktos budzi z gółupiego powodu w ogole jak ktos mnie budz ..;p
  • Anonim

nO nO:P ja tysz:P np dzisiaj ojciec za głOśnO gadał przez telefOn:/:/ albO młOdsza sis przyłazi i mnie budzi:/:/ ...
  • .ωїқα

ekh ... jak ktos mnie próbuje obudzić w sobotę czy niedzielę (co często zdarza się w mojej rodzine) to normalnie nie wytrzymuję i robię się zła. Krzyczę i rzucam czym popadnie i co znajde w łózku :P czyli zabawkami i psem; ) nie no .. pies za duży , a zabawek też już nie mam; ) ale zawsze potem rozmyślam, nad zamykaniem drzwi na klucz i nigdy tego nie robię ...
  • o!

ha... rzucasz psem hah. TO co śpisz koło psa że masz go pod ręką :> ?
  • Anonim

nO cO:P ja tysz chciałabym spać z psemxD
  • o!

nie no dziewczyny no wiecie co.. pies ma sierść, długi jezor, sie drapie ciągle i nie pachnie za ładnie:/. :)