NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magdalen

Lepiej się wstaje jak jest ciepło w pokoju (lub tak gorąco, że aż się nie da leżeć pod kołdrą); )
    A tak wogóle to najlepiej się wstaje jak się wyśpi.

• Anonim

nom dobrze sie wstaje jak cieplutko jest :P ale jeszcze lepiej przy muzyce :P :]
  • Ewa.

Ja zwykle leże z pół godziny przy grzejniku "wtulając" się w niego:D a nawet jak dłuuugo śpie to i tak potem chodze śpiąca i nieprzytomna więc ja jestem chyba jakiś dzzziwny przypadek:D:D:
  • łomatkieboskie!

ja prosze kogos z rodziny zeby jak mnie obudzi powiedzial " Jula, wstawaj, śnieg pada" zawsze sie zrywam xd
  • Anonim

dobra piosenka jako dzwone budzacy,wkurzajaca glosna muzyka lub zimna albo goraca kapiel(po wstaniu ale jak rozbudza czlowiek wychodzi z porannego śnięcia)
  • xEm

Prysznic, kawa; )
  • Anis

kupić wieczorem ulubione jedzenie, nie zjeść kolacji, i rano obudzić się z cudownym uczuciem - ah, za chwile zjem moje ulubione danie :D
  • KaPoDaStEr

generalnie nie wiem czy da sie dobrze wstac poniewaz spanie to jedna z najbardziej przyjemnych chwil w zyciu:)
  • Paula

to ja mam taki sposób.:

albo licze sobie 1.....2..........3 i wstaje .

albo przytrzymuje sobie oczy tak żebym nie mogła ich zamknąć:D HAHA
  • Pauline.

Te 1...2....3.... na mnie wogle nie działa... :D Liczę wtedy albo do 100 albo aż zasnę; p
    Generalnie, aby dobrze wstać, trzeba się samemu obudzić; D
  • Ghost

włączyć music
  • Anonim

> włączyć music

i wczesniej isc spac
  • Anonim

Cytat z książki "Jak być leniwym" T. Hodgkinsona (rozdział: "Jak trudno wstać skoro świt"):
    "Zostaw przy łóżku kubek zimnej kawy i dwie tabletki z kofeiną. Nastaw budzik na ósmą dwadzieścia, pół godziny wcześniej niż rzeczywiście chcesz wstać. Kiedy się włączy, skorzystaj z chwilowej przytomności i zapij pigułki kawą. Zaśnij. Po półgodzinie wyszarpuje cię z łóżka potężny cug kofeinowy".
  • Anonim

na pewno nie lewą nogą xD :P
  • Natalka

nie umiem dobrze wstać... x[
  • Pallinka

Najlepiej więc wcale nie wstawać:D
  • wasza ruda.

ja przez 5 minut oglądam na siedząco telewizję. no i potem jakoś już nie czuję się zmęczona; ]
  • Andrzej Kornobis

Ja to przed snem musze wypić szklankie mleka,pozwala szybciej usnąć a na koniec przed wejściem do łóżka poćwiczyć sobie z 5-10 minut (np.pompki)to rano się wstaje jak nówka polecam..
  • Andrzej Kornobis

Przed pójściem spać poćwiczyć sobie 5-10 minut (np.pompki) i po 10 minutach od ćwiczeń wypic szklanke mleka (ułatwia zasypianie) a rano jesteś nówka polecam..
  • Julia Rose

ja uderzam się w twarz, haha :D