-
Magdalen
Lepiej się wstaje jak jest ciepło w pokoju (lub tak gorąco, że aż się nie da leżeć pod kołdrą); )
A tak wogóle to najlepiej się wstaje jak się wyśpi.
-
Anonim
nom dobrze sie wstaje jak cieplutko jest :P ale jeszcze lepiej przy muzyce :P :] -
Ewa.
Ja zwykle leże z pół godziny przy grzejniku "wtulając" się w niego:D a nawet jak dłuuugo śpie to i tak potem chodze śpiąca i nieprzytomna więc ja jestem chyba jakiś dzzziwny przypadek:D:D: -
łomatkieboskie!
ja prosze kogos z rodziny zeby jak mnie obudzi powiedzial " Jula, wstawaj, śnieg pada" zawsze sie zrywam xd -
-
Anonim
dobra piosenka jako dzwone budzacy,wkurzajaca glosna muzyka lub zimna albo goraca kapiel(po wstaniu ale jak rozbudza czlowiek wychodzi z porannego śnięcia) -
xEm
-
Anis
kupić wieczorem ulubione jedzenie, nie zjeść kolacji, i rano obudzić się z cudownym uczuciem - ah, za chwile zjem moje ulubione danie :D -
KaPoDaStEr
generalnie nie wiem czy da sie dobrze wstac poniewaz spanie to jedna z najbardziej przyjemnych chwil w zyciu:) -
Paula
to ja mam taki sposób.:
albo licze sobie 1.....2..........3 i wstaje .
albo przytrzymuje sobie oczy tak żebym nie mogła ich zamknąć:D HAHA -
Pauline.
Te 1...2....3.... na mnie wogle nie działa... :D Liczę wtedy albo do 100 albo aż zasnę; p
Generalnie, aby dobrze wstać, trzeba się samemu obudzić; D -
Ghost
-
Anonim
-
Anonim
Cytat z książki "Jak być leniwym" T. Hodgkinsona (rozdział: "Jak trudno wstać skoro świt"):
"Zostaw przy łóżku kubek zimnej kawy i dwie tabletki z kofeiną. Nastaw budzik na ósmą dwadzieścia, pół godziny wcześniej niż rzeczywiście chcesz wstać. Kiedy się włączy, skorzystaj z chwilowej przytomności i zapij pigułki kawą. Zaśnij. Po półgodzinie wyszarpuje cię z łóżka potężny cug kofeinowy". -
Anonim
-
Natalka
-
Pallinka
-
wasza ruda.
ja przez 5 minut oglądam na siedząco telewizję. no i potem jakoś już nie czuję się zmęczona; ] -
Andrzej Kornobis
Ja to przed snem musze wypić szklankie mleka,pozwala szybciej usnąć a na koniec przed wejściem do łóżka poćwiczyć sobie z 5-10 minut (np.pompki)to rano się wstaje jak nówka polecam.. -
Andrzej Kornobis
Przed pójściem spać poćwiczyć sobie 5-10 minut (np.pompki) i po 10 minutach od ćwiczeń wypic szklanke mleka (ułatwia zasypianie) a rano jesteś nówka polecam.. -
Julia Rose