-
Ola.
-
Anonim
ja nie moge żyć bez muzyki od rana do wieczora słuchm oczywiście jeśli mam czas :P -
Anonim
Posłuchajcie "His Last Walk" - Blessthefall to od razu wstaniecie. Ale w sumie na przebudzenie to nie wiem, czy dobry pomysł. Można się przestraszyć, ale w każdym razie rozbudzi na pewno :D:D -
paweł
-
-
Mimi
-
KaPoDaStEr
muzyki slucham rano po przebudzeniu.... muzyki slucham tuz przed snem.... generalnie muzyki slucham na okraglo:) -
(¯`·.¸weronika¸.·`¯)
-
Kinga
Ja od razu po przebudzeniu włączam muzykę. Szybciej dochodzę do siebie i jestem w stanie funkcjonować. I najczęściej jest to Eska Rock. :) -
نيكولاس™
W telefonie sygnał mojego budzika to syrena policyjna. Stawia na nogi. POLECAM xD -
Triinuu
Najlepiej dalej iść w kimę przy takich piosenkach jak
Amy Winehouse - Back to Black
Joss Stone - Right to be wrong
Amy McDonald - Where you gonna sleep tonight?
Lukas Hilbert - Sex
A rozbudzić się przy kochanych Vanillkach
Nagu Rockstaar, Battlefield, Insain In Vain, Liar, i Toxic <3
Z Toxic dzień zaczyna się zajebiście xD
-
KaPoDaStEr
Ja w telefonie jako budzik mem to http://metalman7.wrzuta.pl/audio/uz... nie ma lepszego budzika :P -
Miki
-
Inez
Cóż mam podobnie jak jedna zdziewczyn niejaka marcyśka. albo Rythm of live US5 lub podobna do niej w rytmice albo cały dzień będę chodzić niczym cień;) Crazy Loop też potrafi dać powera, ale Best friend jest włączone u mnie w innych momentach, bo rano takie kawałki wręcz mnie usypiają.Eh raz miałam takiego pecha, że pół szkoły mogło usłyszeć moje wykonanie Rythm of live.:p Dzięki Bogu, a może na nieszczęście wyrwały mi się dwie pierwsze linijki, które 'idealnie' pasują do płci żeńskiej;p:) Do dziś jak sobie to przypomnę leję się sama z siebie,a o reakcjach ludzi nie ma co wspominać, bo patrzyli na mnie jak na wariatkę:D