-
sylwuska
"i do poludnia budzikom smierc a po polnocy niech robi co chce..." kto uzywa komory jako budzika niech sie wpisuje a wszyscy inni chetni tez; ))) -
SIEKIERKA
tylko tel mnie może dobudzić i text następujący "wstawaj kurwa, wstawaj!! nie, nie wyłączaj kurwa budzika!! podnoś swoją śmierdzącą dupę....itd :):):) -
Pulka
-
kasia czarna
-
-
Anonim
Tylko i wylacznie telefon jest w stanie obudzic mnie o tak makabrycznej godzinie... Ech. -
Kasiulek:)
mnie też:) i na wszelki wypadek kładę go daleko od siebie,bo wtedy trzeba ruszyć tyłek i już łatwiej wtedy sie obudzić:)jak mam go gdzieś pod ręka to katastrofa!!!spóźnienie minimum godzina gwarantowane:) -
wonderful girl
-
Anonim
mam taki dzwonek w telefonie, jako budzik, ze poprostu go NIENAWIDZE, kiedy rano mnie budzi najchętniej bym gdzieś wywaliła ten telefon. NIENAWIDZE tego dźwieku, ale tylko on mnie buzi;p -
..::AGAT::..
Mnie też telefon....5:40 i ten dźwięk...brrrryyyy, specjalnie nie nastawiam sobie jakiegos kawałka bo bym go znienawidziała z cała pewnością!!!!Pozdro dla rannych ptaszków...;-) -
Anonim
ja śpie oporowo jak się da. czekam tylko do wakacji, wkoncu się wyśpie za te 10 męczących miesięcy.; p;) -
[Dżulia]
też zawsze mnie telefon budzi - a przynajmniej próbuje ale nie zawsze mu wychodzi :P
zawsze budzę się rano i zastanawiam się jakim cudem on się znalazł gdzieś pod poduszką jak leżał po drugiej stronie pokoju O_o -
sylwuska
>Oczy szeroko zamknięte napisała:
>Mnie też telefon....5:40 i ten dźwięk...brrrryyyy,
>specjalnie nie nastawiam sobie jakiegos kawałka bo bym go
>znienawidziała z cała pewnością!!!!Pozdro dla rannych
>ptaszków...;-)
o leeeeeeeeeeeeee .... ja wstaje o 6.00 ale jeszcze tylko 2 tyg i mmmhhh jak milo pomarzyc hehe
-
Krzysiek
-
Anonim
Ja zawsze używam budzika w komórce ><
Jak alarm jazgocze to czasem mnie obudzi ^^ tyle, że jak wstaję to telefon na ogół znajduje się w niezbyt widocznym miejscu - albo ładuję go przez sen z premedytacją pod poduszkę albo rzucam nim po pokoju...
Potem mam lekkie problemy z odnalezieniem mojego cudeńka -
D.
a ja zawsze wlacze "drzemka" i tak co 10 minut przez jakas godzine :D a potem sie dziwia ze sie spozniam :D
dzien dobry *srodek nocy* - -' -
kasia czarna
-
wonderful girl
-
Anonim
><; Julia; > napisała:
>też zawsze mnie telefon budzi - a przynajmniej próbuje ale
>nie zawsze mu wychodzi :P
>zawsze budzę się rano i zastanawiam się jakim cudem on
>się znalazł gdzieś pod poduszką jak leżał po drugiej
>stronie pokoju O_o
myslalam, ze to tylko ja tak mam! Np dzis obudzila mnie mama zdziwiona, ze ne jestem w szkole, tez sie zdzwilam :o telefonik polozylam na parapecie przed zasnieciem a jak sie obudzilam znalazlam go pod poduszka.
Czesto mi sie zdarzaja takie akcje, naprawde nei wiem jakim cudem. Jakies krasnoludki chyba wylaczaja mi budzik i klada w innym miejscu.
Dzwiek? owszem nienawidze jak budze sie rano (o ile to wypali :p) ale jak tak wlaczyc ten dzwonek o innej porze dnia to wcale mnei nie odraza :P -
słonecznik
Tylko budzik w telefonie(-: Ja mam taki denerwujący.. Czasami telefonik poleci sobie na sciane(-: -
Anonim