NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sylwuska

"i do poludnia budzikom smierc a po polnocy niech robi co chce..." kto uzywa komory jako budzika niech sie wpisuje a wszyscy inni chetni tez; )))
  • SIEKIERKA

tylko tel mnie może dobudzić i text następujący "wstawaj kurwa, wstawaj!! nie, nie wyłączaj kurwa budzika!! podnoś swoją śmierdzącą dupę....itd :):):)
  • Pulka

:D mnie też tylko telefon może obudzić lub mamusia :D :D:D
  • kasia czarna

telefon.
    pewnie kiedyś znienawidzę piosenkę która mnie budzi xD
  • Anonim

Tylko i wylacznie telefon jest w stanie obudzic mnie o tak makabrycznej godzinie... Ech.
  • Kasiulek:)

mnie też:) i na wszelki wypadek kładę go daleko od siebie,bo wtedy trzeba ruszyć tyłek i już łatwiej wtedy sie obudzić:)jak mam go gdzieś pod ręka to katastrofa!!!spóźnienie minimum godzina gwarantowane:)
  • wonderful girl

Ja tez zawsze wlaczam budzik w komorce :)
  • Anonim

mam taki dzwonek w telefonie, jako budzik, ze poprostu go NIENAWIDZE, kiedy rano mnie budzi najchętniej bym gdzieś wywaliła ten telefon. NIENAWIDZE tego dźwieku, ale tylko on mnie buzi;p
  • ..::AGAT::..

Mnie też telefon....5:40 i ten dźwięk...brrrryyyy, specjalnie nie nastawiam sobie jakiegos kawałka bo bym go znienawidziała z cała pewnością!!!!Pozdro dla rannych ptaszków...;-)
  • Anonim

ja śpie oporowo jak się da. czekam tylko do wakacji, wkoncu się wyśpie za te 10 męczących miesięcy.; p;)
  • [Dżulia]

też zawsze mnie telefon budzi - a przynajmniej próbuje ale nie zawsze mu wychodzi :P
    zawsze budzę się rano i zastanawiam się jakim cudem on się znalazł gdzieś pod poduszką jak leżał po drugiej stronie pokoju O_o
  • sylwuska

>Oczy szeroko zamknięte napisała:
    >Mnie też telefon....5:40 i ten dźwięk...brrrryyyy,
    >specjalnie nie nastawiam sobie jakiegos kawałka bo bym go
    >znienawidziała z cała pewnością!!!!Pozdro dla rannych
    >ptaszków...;-)

o leeeeeeeeeeeeee .... ja wstaje o 6.00 ale jeszcze tylko 2 tyg i mmmhhh jak milo pomarzyc hehe
  • Krzysiek

ja uzywam budzika w telefonie zeby rano wstac:)
  • Anonim

Ja zawsze używam budzika w komórce ><
    Jak alarm jazgocze to czasem mnie obudzi ^^ tyle, że jak wstaję to telefon na ogół znajduje się w niezbyt widocznym miejscu - albo ładuję go przez sen z premedytacją pod poduszkę albo rzucam nim po pokoju...
    Potem mam lekkie problemy z odnalezieniem mojego cudeńka
  • D.

a ja zawsze wlacze "drzemka" i tak co 10 minut przez jakas godzine :D a potem sie dziwia ze sie spozniam :D

dzien dobry *srodek nocy* - -'
  • kasia czarna

u mnie potrafi tak przez dwie xD
  • wonderful girl

Robie dokladnie tak samo jak Wy!!!; D
  • Anonim

><; Julia; > napisała:
    >też zawsze mnie telefon budzi - a przynajmniej próbuje ale
    >nie zawsze mu wychodzi :P
    >zawsze budzę się rano i zastanawiam się jakim cudem on
    >się znalazł gdzieś pod poduszką jak leżał po drugiej
    >stronie pokoju O_o

myslalam, ze to tylko ja tak mam! Np dzis obudzila mnie mama zdziwiona, ze ne jestem w szkole, tez sie zdzwilam :o telefonik polozylam na parapecie przed zasnieciem a jak sie obudzilam znalazlam go pod poduszka.
    Czesto mi sie zdarzaja takie akcje, naprawde nei wiem jakim cudem. Jakies krasnoludki chyba wylaczaja mi budzik i klada w innym miejscu.

Dzwiek? owszem nienawidze jak budze sie rano (o ile to wypali :p) ale jak tak wlaczyc ten dzwonek o innej porze dnia to wcale mnei nie odraza :P
  • słonecznik

Tylko budzik w telefonie(-: Ja mam taki denerwujący.. Czasami telefonik poleci sobie na sciane(-:
  • Anonim

tak samo u mnie xD tylko obudzi mnie budzik glosny w tel XD