NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda Łapczyńska

Ja wsałam dzisaj o 10:30...
    ale się wyspałam =P
  • kasia czarna

o blać.
    dzisiaj... coś koło ósmej. ale trzeba było.
    ale odeśpie! w końcu już są wakacje od początku miesiaca:)
    no tylko... czasami wstać trzeba i w nie.
  • Anonim

A ja wstałam dzisiaj o 8:00 ale się wyspałam:P a co tam że dzisiaj wolne, jak sie wcześniej wstanie to dzień dłuższy się ma;)
  • Murrina Eraritjaritjaka

10.40 ale od jutra znow 7.15...
  • Anonim

9:30, a jutro 6:30 :|:|
  • seliszka

ja o 7:00 trageria, ale tylko dlatego ze bierzmowanie rano mialam w normalnych warunkach tak jakos kolo poludnia:))
    a jutro o 6:45:((
  • Anonim

12:30 czy cos około:D:D a jutro o 5:00:(:( załamka...........
  • co chcesz?

powiem jedno: za wczesnie!! :P:P
    jakos o 10.05 ale to tylko dlatego ze jestem chora i sie obudziłam bo nie mogłam oddychac przez zatkany nos :(:( nienawidze!!
    *a jak juz kazdy sie zali o której jutro musi wstac to ja tez: musze o 7 ale jak to bedzie w praktyce...; P;P
  • Anonim

o 5.00 i cały tydzień tak muszę :( oj ta praca hi hi nie mogli zrobić chociaz na 8.00
  • Diana :)

mimo tego, że nie pracuję tylko siedzę z dzieckiem w domu to muszę wstawać o 6.00 i dzisiaj tak właśnie wstałam...
  • Anonim

po 6.00 cholera jasna, bo musiałam łeb umyć
  • Anonim

a ja dzisiaj 0 8,00 na szczęście szlam na drugą lekcję
  • em.

ja dzisiaj o 7:30
  • Anonim

budzik dzwonił o 6.45 ale wstałam o 7.10 :-)
  • WalduŚ

dzień w dzień 5:35
  • Mike

haha ha

ja o 11 :P

znowu o 6.00 ale mąż miał później do pracy to zrobiłam tylko dziecku śniadanie i położyłam się na godzinke i wstałam po 8 a on pilnował dziecka...
  • MK

5.20 ale widzę, że koleżanka wyżej jest lepsza bo o 5 wstaje.... współczuję.

dzisiaj cała nasza trójeczka spała do 8.30, mój mąż pospałby dłużej ale córka zaczęła po nim skakać...mówi się...trudno...:)
  • Pesti :)

no wstałam o 7 ale tata obudzil mnie o 6.35 nawet nie dał doczekac sie na budzik :/