-
Magda Łapczyńska
-
kasia czarna
o blać.
dzisiaj... coś koło ósmej. ale trzeba było.
ale odeśpie! w końcu już są wakacje od początku miesiaca:)
no tylko... czasami wstać trzeba i w nie. -
Anonim
A ja wstałam dzisiaj o 8:00 ale się wyspałam:P a co tam że dzisiaj wolne, jak sie wcześniej wstanie to dzień dłuższy się ma;) -
Murrina Eraritjaritjaka
-
-
Anonim
-
seliszka
ja o 7:00 trageria, ale tylko dlatego ze bierzmowanie rano mialam w normalnych warunkach tak jakos kolo poludnia:))
a jutro o 6:45:(( -
Anonim
-
co chcesz?
powiem jedno: za wczesnie!! :P:P
jakos o 10.05 ale to tylko dlatego ze jestem chora i sie obudziłam bo nie mogłam oddychac przez zatkany nos :(:( nienawidze!!
*a jak juz kazdy sie zali o której jutro musi wstac to ja tez: musze o 7 ale jak to bedzie w praktyce...; P;P -
Anonim
o 5.00 i cały tydzień tak muszę :( oj ta praca hi hi nie mogli zrobić chociaz na 8.00 -
Diana :)
mimo tego, że nie pracuję tylko siedzę z dzieckiem w domu to muszę wstawać o 6.00 i dzisiaj tak właśnie wstałam... -
Anonim
-
Anonim
-
em.
-
Anonim
-
WalduŚ
-
Mike
-
znowu o 6.00 ale mąż miał później do pracy to zrobiłam tylko dziecku śniadanie i położyłam się na godzinke i wstałam po 8 a on pilnował dziecka... -
MK
5.20 ale widzę, że koleżanka wyżej jest lepsza bo o 5 wstaje.... współczuję. -
dzisiaj cała nasza trójeczka spała do 8.30, mój mąż pospałby dłużej ale córka zaczęła po nim skakać...mówi się...trudno...:) -
Pesti :)
no wstałam o 7 ale tata obudzil mnie o 6.35 nawet nie dał doczekac sie na budzik :/