- 1
- 2
-
Aneta xD
ten temat jest dla lunatyków... ja jestem, raz nawet sie ze schodów o mało nie zwaliłam :) -
Diana :)
ja kiedyś lunatykowałam. Mama mi opowiadała, że raz w nocy wstałam i przyszłam do rodziców pokoju, stanęłam nad ich łóżkiem i tak się w mamę wpatrywałam, że aż ją obudziłam...a podobno jak się mama obudziłam to miałam tak duże oczy, że aż sie wystraszyła -
:~Kamilcia~:
-
Anonim
-
-
Patrycja
a ja przestawiam sobie rzeczy na półce,a potem sie zastanawiam dlaczego to tu stoi. :P
raz przeniosłam miśka, który był na łóżku na biurko i posadziłam go grzecznie koło monitora. :P
a niedawno byłam z koleżanką nad morzem, było już późno wiec położyłyśmy sie spać. Alicja jeszcze czytała gazetę a ja wstałam popatrzyłam sie na nią walnęłam się poduszką w głowę przekręciłam się i poszłam znowu spać.
a następnego dnia ... kiedy ja już usnęłam a Alicja jeszcze nie to wstałam rozejrzałam się po pokoju, zgasiłam lampkę i położyłam sie znowu a zaraz zaczęłam coś mówić i sie tak kręcić aż Alicja mnie obudziła.
hahahaha myślałam że mi kit wciska:P ale zapewniała że nie, wiec jej wierzę.
-
Em.
ja kiedys wyszlam na klatke schodowa i na niej zasnelam :))
no albo plulam w siostre
-
agniecha
mi ktorejs nocy przysniło sie ze kolega mnie zawołał...a ja sie ruszyłam do niego.. i wyszlam z łozka...tylko nie byłam w glebokim snie i szybko sie przebudziłam...czesciej mi sie zdarza gadac przez sen... -
Anonim
-
Anonim
ja podobno kiedyś wstałem i poszłem po schodach na dół i tam zasnełem:P -
Anonim
podobno kiedyś wstałam i zaniosłam kołdrę do łazienki, a potem wróciłam do pokoju i spałam dalej xD -
°la
Oprócz tego, że mówie przez sen to zdarza mi się też chodzić po całym mieszkaniu tylko później mam problem z trafieniem do łóżka. -
Anonim
To samo u mnie...
Na wyjeździe w wakacje zdarzyło mi się trzy razy; ] Raz próbowałem otwierać balkon... raz gadałem do cioci o aqua parku (dlaczego akurat o tym? xD) i był jeszcze raz...
Nic, kompletnie nic nie pamiętam ^^ Rano mieli ze mnie polewke; P -
Paulina
Zeszłam po schodach na dół z kołdrą i zaniosłam ją rodzicom uparcie twierdząc że chcieli i gadałam że ja będę spała pod kocem... :P -
Lady Makbet
Moja koleżanka pomylila lazienke z salonem i kibel z fotelem... xD
Moja inna koleżanka stanela przed lazienką patrzyla się na wlącznik, az wkońcu jej tata zapalil światlo, a wtedyona popatrzyla na niego jakby chciala go zabic i zgasila swiatlo. Weszla, a w tym, momencie przyszla jeszcze jej matka. Koleżanka wychodzi i zaczyna krążyć po pokoju. Rodzice się śmieją, a ona bierze nożyczki i takim strasznym szeptem "ciech, ciach". Haha staruszkowie schowali się do pokoju:P
Mi jedynie zdarza się śnić że biegnę i wpadam do dolka a wtedy taki lekki wstrząs i się budzę. Kiedyś spalam u rodzicow w pokoju a potem znalazlam się w swoim.
-
klaudia
heh ja kiedy bylam w te wakacje u cioci przeszlam z mojego pokoju do pokoju kuzyna ale nie jak czlowiek drzwiami tylko balkonem pozbawionym barierek!!!heh ciocia i Maciek mysleli ze to jakis zart i darli sie na mnie jak opetani!!!mama jak o tym uslyszala to zwalu niemalze nie dostala...........pozdro dla wzystkch luntykow -
eM:)
heh;) ja mialam dosc duzo przygód z moim lunatykowaniem;) np kiedy sposzlam do pokoju mojego brata zaczelam go szarpac i generalnie pobic go chcialam.....kiedys chcialam wyjsc przez okno bylam juz na parapecie bo myslalam ze to schody.....innym razem wpakowalam sie pod stół na wycieczce klasowej i zachowywalam sie jak pies itd itd;) -
klaudia
-
eM:)
-
omcia
Mi matula mówiła że kiedyś okno otwierałam ii
no i gdyby nie moja mamusiaa < 3 pewnie nie tu z wami nie było . ! :(
lunatyzm jest b.niebezpieczny [czasem] -
★Sss.
> a ja przestawiam sobie rzeczy na półce,a potem sie zastanawiam dlaczego to tu stoi. :P raz przeniosłam miśka, który był na łóżku na biurko i posadziłam go grzecznie koło monitora. :P
ja kiedys szawke chyba z 1 metr przestawilam....a rano nie wiedzialam co sie stalo;P
- 1
- 2