-
.
no to mnie mama mówiła że raz wstałam i poszłam do kibla ( dobrze że się nie zwaliłam ze schodów). Ale to jest bardzo wygodne. Masz potrzebę, załatwiasz się i idziesz dalej do wyra nie budząc się; P
I raz na wakacjach ra, wstałam , podeszłam do balkonu , matka się obudziła i tak do mnie ( podobno; ])
Mama: co Ty robisz?
Ja: szukam
M: czego?
Ja: flaków
M: Czego???
Ja: no flaków! mzxndsag ( jakiś mamrot)
:D
-
Ania
hahaha ja też chodzę i gadam jakieś głupoty - np poszłam do rodziców i powiedziałam, że nie chcę oglądać filmu, który mama kazała mi oglądać xD -
_Betty_
no obozie gadałam przez sen po ruzku; 0 aldo budze sie czasem bez spodni albo bluzki od piżamy;D
mój kolega a my pompa
my :alan gdzie są kluczyki od czołgu musimy przestawić;)
on:zaraz
my:no to maszje
(alan wstaje grzebie w torbie)niewiem ja ich niemam -
Stójbostrzelam!
Kiedyś w nocy zdejmowałam obrazy ze ścian, gadałam z rodzicami (podobno całkiem logicznie) oraz łaziłam po domu i gasiłam światło, a to wszystko przez sen :) Na szczęście z tego wyrosłam, bo w pewnym momencie sama siebie zaczynałam się bać :) -
-
Anonim
hm.. kiedyś potrafiłam wstać, pójść do rodziców i się w nich wpatrywać- zawsze się budzili- a ja sie budziłam odprowadzana do łóżka; albo- wstawałam do wc trafić trafiłam, ale przy wychodzeniu zawsze miałam problem ze zgaszeniem światła i się budziłam.
teraz mi się to już nie zdarza- Bóg zapłac! -
Anonim
Ja tez naleze a raczej nalezalam do lunatykow bo juz mi sie to nie zdarza haha!! Ale mama mi mowila ze ktorejs nocy wstalam poszlam do lazienki wzielam popier doaletowy i szczoteczke do zebow usiadlam na kibelku i zaczelam "odrabiac lekcje" mama jak mi to opowiadala to zaczela sie ze mnie smiac bo wtedy myslala ze sie zalatwiam hahaha :))) -
Anonim
jak bylam w te wakacje na mazurach pewnego ranka sie budze odkrywam koldre patrze a ja w samych gatkach i krzycze ku... co jest a przedemna spodnie od pidzamki mokre od kolan w doł mialam zonka jak nic dopoki kumpel mi nie powiedzial ze widzial mnie tamtej nocy jak siedzialam przy fontannie w centrum (mikolajeK)
normalnie czasami boje sie ze sobie kiedys cos zrobie jak nic!!!
obecnie mam teraz jazdy,a raczej moja wspollokatorka : czesto chowam rozne rzeczy do butów:najczesciej sa to kosmetyki,klucze,lub jakies inne drobiazgi... . -
Klaudia.
ja dwa razy lunatykowałam. Wiem, bo potem rodzina mi opowiadała. Pierwszy raz wstałam z łóżka i zaczęłam szukać skarbów pod stołem, a drugi raz jak byłam w domku na działce to zaczęłam mówić mojej siostrze "Marta....Marta....Do domu.....Chodź.... Idziemy", a ona "Gdzie, po co?" "Do domu...chodź" -
Anonim
-
Anonim
Ja jak byłam młodsza to zawsze chodziłam się wysiusiać xD Czasami szłam do Wc a innym razem całkowicie nie tam gdzie powinnam :D Chodziłam min. do: Kuchni chciałam na podłoge i do kosza na śmieci sie wysikać :D, na klakte tylko w ostatniej chwili mnie mama uratowała bo już chciałam spodnie zdejmować, do szafy raz chciałam wejść która jest w ściane wbudowana i zaczyna sie jakieś 75cm nad ziemią... Ale z tego wyrosłam na szczęście :D -
Anonim
Ja tez lunatykuję...raz obudziłam się w wannie, za jakiś czas z pościela poszłam pod stół do kuchni. Kiedys o mało co nie wyskoczyłam z okna...ale na szczesie mama mnie w pore zatrzymała...Jeszce zdarza mi sie gadac przez sen gadam szybko i niezrozumiale...nawet odpowiadam...najgorsze jest to ze na grugi dzień sie nic nie pamieta; / -
Purplegrape
ja to i gadam przez sen i lunatykuje kiedyś poszłam do rodziców i krzyczałam coś że chcieli mnie porwać że trzeba iść na policje itp. itd. Mówię wam masakra i na dodatek rano nic nie pamiętam. -
eM.
Ja pewnej nocy, lunatykując, wstałam z łóżka, przeszłam metr, zahaczyłam nogą o nogę od krzesła - poleciałam jak długa na podłogę. Skutki? Wielkie, fioletowe limo pod okiem i złamany obojczyk.
Lunatykowanie jest niebezpieczne xD. -
Kinguś
hej ja jak byłam młodsza to lunatykowałam usiadłam na krześle i myślałam ze to ubikacja !!!! -
Anonim
Jejku macie super pomysły w mózdżkach :D:D
Ja kiedyś wstałam owinęłam się w kołdrę poszłam do rodziców do pokoju i powiedziałam że wychodzę moi rodzice patrzyli na mnie jak na idiotkę myśleli że żartuje a ja zaczęłam otwierać zamek xD I mama potem mnie zaprowadziła do łóżka i postawiła krzesło na środku pokoju jakbym chciała gdzies iść :D -
Ola.
-
hubert
Jaaa! Niedawno poszedlem do kuchni, nalalem wody na lyzeczke od herbaty, wypilem i wyrzuczilem lyzeczke do kosza! I tata siedzial w kuchni LOL. -
Mimi
Podobno jak byłam mała to byłam lunatyczkom, ale naszczescie juz z tego wyrosłam przynajmniej tak mówią....... -
Anonim
Mi to w ogóle dziwne rzeczy robic zdarza xD.Raz,jak lunatykowałam(był śreodek lata),to wstałam,wyjęłam z szafy zimowe płaszcze(wszystkie) i poszłam na nich spać xD.A innym razem dziwnym trafem znalazłam sie w ogródku oO".I nie mam pojecia jak sie tam znalazłam xDDA jeszcze innym razem,wstałam,podeszłam do zegarka zaczęłam go "ustawiac" potem zaczęłam psuć magnetofon mamy i akurat młodsza siostra szła do łazienki i jak mnie zobaczyła,grzebiacą w magnetofonie,to poleciała po rodziców,a oni dopiero po jakims czasie sie skapneli,ze lunatykuje i mnie obudzili xDD -
Domi