NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto gada przez sen ?; D ja tak .... hah :P
  • Anonim

Ja tez :D nawijam jak cholera :P ech.. :P
  • Anonim

podobno ja też gadam;)
  • mαrtα.

buehh...żeby to tylko gadac....xD LUNATYCY są wsrod Nas...;) xDD
  • Weru

ja zadko; p, choc raz obudzil mnie smiech kumpel ina jakims obozie gdy ta zaczela sie lac z tego co rzekomo powiedizlam; p!

moj pies calkiem sporo przez sen gada. znaczy nie gada ale steka jakos tak dziwnie! xD
  • Marcelina

to ja kiedyś płakałam przez sen.Jak? nie wiem,ale płakałam:)
  • Anonim

Ja podobno krzyczałam przez sen
    -oddajcie moj stanik!
    :/ Mama to slyszała; /
    I zaczełam , szukac po szafach, po szafkach , pod kołdrą :D
    Obciach na maxa!!! Albo kiedys też , obudziłam się ze łzami w oczach. Mama powiedziala ze plakalam. A jak bylam mała to chcialam wyjsc przez okno ( we śnie ) "lunatykowalam" ale teraz to tego tak czesto nie robię :*
  • malwa

Ja to przeważnie się śmieję przez senale to tak,że aż mnie budza albo zaglądają do pokoju bo zawsze mysla ze jakąś komedię oglądam......a co do lunatykowania to też mialam parę akcji .....:-)
  • ღ Karolina

Ja zawsze gadam, gdy spie w nowym miescu
  • M.P.

mam kolegę, który kiedyś śpiąc ze swoją dziewczyna powiedział do niej przez sen "zróbmy sobie dzidziusia"..najlepsze jest to ze rano tego nie pamietał...:) a ona pamietała....:D
  • Anonim

gadać to raczej nie, ale kiedyś płakałam przez sen; ) nawet jak sie obudziłam to nie mogłam sie uspokoić :P nie pamiętam co mi sie wtedy śniło ale to musiało być coś strasznego xD
  • ania.

Mnie się czasami zdarza...:P
  • >M∂rTuSI∂<

a ja to nawet niewiem czy gadam, czy nie
  • makdalenna

ja nie gadam ale moj brat czasem tak <lol2> XD jak niby budze go ^^
  • >M∂rTuSI∂<

>MAKDALENNA^^ napisała:
    >ja nie gadam ale moj brat czasem tak <lol2> XD jak niby
    >budze go ^^

moj brat tez gada, a czasem to tak cos sepleni, ze ja zasnac niemoge; /
  • makdalenna

hahaha ^^
  • agniecha

oo kurna ja strasznie gadam przez sen a pozniej słysze od starszych ze cos gadałam zwiazanego z tym co sie dzialo poprzedniego dnia.. :/ obawiam sie czasami ze moge cos za duzo powiedziec i byłaby totalna lipa:/
  • eM:)

heh;) ja mialam dosc duzo przygód np kiedy sposzlam do pokoju mojego brata zaczelam go szarpac i generalnie pobic go chcialam.....kiedys chcialam wyjsc przez okno bylam juz na parapecie bo myslalam ze to schody.....innym razem wpakowalam sie pod stół na wycieczce klasowej i zachowywalam sie jak pies itd itd;)
  • Nobody.

ja gadam, kiedy mam być/jestem chora; p
  • BaybiixSySia.

ja gadam zawsze o tym co sie wydarzylo w dzien; D i przesto kiedysmialamprzypalu starszej bo opowiadalam o imprezie :P