-
wasza ruda.
ostatnio jak byłam na kolonii, wzięłam rozwód słodyczami. i podobno któregoś dnia przez sen powiedziałam, że DUŻY SŁOIK NUTELLI JEST BARDZO DOBRY -
Pchelka
A ja ostanio tez podobno cosik nawijalem " Ale mi zryla beret uuu.. :] " -
Coconut.
-
♪k∂rolynk∂♪
Ja lunatykuję i jak np. raz,usnęłam na lekcji biologii,to przez sen gadałam ,,a ta baba od biologii ma za duże cycki"przyjaciółka jak mnie obudziła to babka wstawiła mi pałę.Jednym słowem:przez sen mówię prawdę;] -
-
majladżena.
-
Pchelka
mamo tu jest bomba xD dobre dobre :P moja siostra np.strasznie bluźni przez sen; p -
blackout.
haha kolega mojej siostry raz śpi śpi nagle wstaje krzyczy "LEGIA!!!!" kładzie się i śpi. hah xD ja podobno bełkoczę coś niezrozumiałego i sapię xD a raz miałam tak realistyczny i smutny sen i było w nim że płakałam strasznie obudziłam się i miałam mokrą twarz, poduszkę i ciekły mi łzy o,O -
Paulinaa . ♥
moja siostra ostatnio powiedziała przez sen '' tak? to straszne'' a potem '' a.. to tak ok ok '' :D
natomiast brat mojej koleżanki powiedział ''Matka kup pomidory'' x DD -
Anonim
ja to przez sen gadam i krzyczę czasem. budzę pół bloku, ale w sumie to nie moja wina.; D -
Anonim
mi siostra powiedziała, że pewnej letniej nocy kogoś wyklinałam przez sen :) -
Anonim
-
Borówa
też gadam przez sen jak nakręcona;) raz jak nocowała u mnie noja kumpela to ja po prostu chciałam wyrzucić używająć bardzo niecenzuralnych słów i wystarczyło jedno hasło:'marta śpij' i ja grzecznie to zrobiłam a ona całą noc już nie spała... cóż;) -
grooszek
ja jestem dziwna, znaczy jak jestem w domu to nic ale za kazdym razek jak wyjezdzam ze znajomymi czy na zielone szkoly to gadam przes sen i lunatykuje; ) -
Anonim
-
Emilka :)
Ja mówię przez sen , ale same niezrozumiałe rzeczy ... Z jednej strony to dobrze , bo po co wszyscy mają wiedzieć co mi się śni :) -
marta
ja nie byłam świadoma że gadam do momentu kiedy moja matka zaczęła gadać " zwal kota z łóżka!" (kleszcze) "co?" "a z kim ty rozmawiasz?"
mój znajomy kiedyś wyszedł z domu i poszedł do ciotki na dół -mieszka w bloku- i dzwonił do jej domu i coś bełkotał a ciotka wysłała go do domu, po czym rano wszyscy go szukają a on na wycieraczce u cioci śpi sobie smacznie xD -
mylena.
oczywiście, że gadam przez sen; p
ostatnio wyszłam z łóżka i zaczęłam sie ubierać. moja mama sie obudzila, przyszła do mnie i sie pyta co robie. a ja do niej 'wyprowadzam sie stąd'. i mi kazala do łóżka wrócic spowrotem. to ja sie rozebralam, ubralam w pidzame i poszlam spac xDD -
Borosia
o tak, przez sen potrafię gadać, śmiać się i płakać :D.
ostatnio jak byłam nad jeziorem ze znajomymi to śniło mi się, że trzeba pilnie śledzić nowinki o Violettcie Villas, bo podobno będzie o niej wypracowanie na maturze z polskiego i w środku nocy, dość głośno zdziwiłam się: ALE DLACZEGO AKURAT VIOLETTA VILLAS?! :D
śmieją się z mnie do teraz :D.