-
Anonim
-
...:):)
ja rowniez...:):) wogule to nie lubie tygodnia...dla mnie moze byc tylko weekend:P -
katusia
-
Anonim
ostatnio w poniedziałki mam samego pecha...nie to że źle sie rano wstaje (w sumie nie tylko w poniedziałki :P) to jeszcze każdy poniedziałek jest przejebany :P masakra :P -
-
ania.
Nienawidzę poniedziałków.. I jeszcze mam w tym dniu zjebane lekcje.:/ -
Anonim
Ja tak samo :/ Dlaczego one są takie ?; D
W niedziele można sobie pospać ,a już w poniedziałki (ci którzy maja na 8) trzeba wstać wcześnie ...KOSZMAR ! -
Anonim
Pooooooooooooniedziałki bleee dobrze że tylko 6 lekcji wtedy mam//...
Wiecie wogóle nazwa Poniedziałek
dlatego że
Poo to znaczy ze np: Po zebraniu, po obiedzie itp
wie "po"
niedziałek kojarzy sie z niedzilą
wiec nazwa od po niedzieli
poniedziałek
Heee -
Anonim
-
Beata
No cóż.. Tylko pozazdrościć.. ja mam na 8 więc wyspać się tak raczej nie mogę.... -
Anonim
Wogóle.. Poniedziałek to najgorszy dzień tygodnia w całym tygodniu..
:( -
Beata
-
☆ ★ ☆
tya... niedość ze kończy weekend to jeszcze prze*ebane lekcje i duzo ich troche....;/ -
an3tka
ja uwielbiam tego roczne poniedziałki xD :)))) niedosć że mam TylkO 3 lekcje (błache :P :))) to na dodatek mam na 13.20 !!!!!!!!! :))))))))))))))))))) dla mnie taki moj poniedzialek to fantastyczna sprawa :) każdemu zyczę takiego poniedziałku :) -
Anonim
-
Anonim
ja tesh nie znoszę poniedziałków...
dla zasady??
nieee
gdyż, ponieważ uważam że:
#powrót do uczniowskiej mentalności;/
#8 lekcji;/
#pobudka 5:40;/
#w domu dopiero 16:30;/
to nic przyjemnego!
więc wyznaję zasadę:
oby do piątku i oby zlał się z sobotą:] -
S.
-
Anonim
poniedziałek... wstaję o 5:50, lekcje zaczynam o 8, a w kończę o 17!!!!! więc w domu jestem po 18... zajebisty dzień po prostu, możecie mi zazdrościć :] -
ღஜღ martuś ღஜღ
-
Anonim
-
Paulina
W sumie najgorzej jest w poniedzialek głownie dlatego ze ma się przed sobą cały tydzien; ]