-
PAOLKA.
Ja nie potrafie, ale jak są tacy ludzie niech sie wpisują zobaczymy ile ich jest; D;D -
Perełka
ja spokojnie :D zasypiam np. w sobote rano i budze sie w niedzielę rano. oczywiscie sa przerwy na otwarcie oczek i sprawdzenie godziny i potem dalej w kimę :D -
Anonim
ja tyle nie potrafie, ale chciałabym od czasu do czasu tak se pospać! :> -
ღஜღ martuś ღஜღ
ja też nie umiem:P chyba nie dałabym rady tyle przespać:P mimo ze śpioch ze mnie ogromny:D :) -
-
goś.
ja też nie ptrafię, ale moja mama spokojnie. A czasem bardzo bym chciała tak sie kimnąć i 24 h przespać... ach... :D:D -
((x<WaRiAt>x))
Moj rekord to 21h... ach tyle czasu spać to człowek naprawde czuje się wypoczenty x)) -
Malesa™
a u mnie jest tak ze jak spie baardzo dlugo to potem jestem senny i zmeczony :P -
PAOLKA.
No właśnie mówią że jak sie dłuuuuugo śpi to się jest zmęczony jeszcze bardziej ale ja mimo to też bym chciała sobie cały dzionek przespać; P <lol> -
Anonim
-
Martuś<3
ja tak umiem xD zdarza mi sie jak p od piatku do niedziel i nie spie... to ide spac w nd wecorem a wstaje np o polnocy w pon... -
Anonim
-
k a r o l i n a
a ja umiem.
z przerwą na siusiu
ale wracam z siniakami bo półprzytomna jestem
-
>M∂rTuSI∂<
-
Anonim
ee.. może i bym dała radę, ale nikt mi nie pozwoli tyl leżeć w łóżku. no i marnacja czasu. chociaż, no, można wtedy rozważać ważne problemy. xD -
PAOLKA.
-
ewa
ja uwielbiam spac ale 24h to juz przesada jak dla mnie :D moze i moglabym ale szkoda by mi bylo dnia ! :P -
Martuś<3
>Paoolinka xD napisała:
>Ale ile snów się wtedy przyśni ochh wszystko o czym
>marzylismy :D
zgadzam sie zgadzam:) -
˙·٠•● ada ● • ٠·
-
Anonim
-
a.i.owszem