NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PAOLKA.

Ja nie potrafie, ale jak są tacy ludzie niech sie wpisują zobaczymy ile ich jest; D;D
  • Perełka

ja spokojnie :D zasypiam np. w sobote rano i budze sie w niedzielę rano. oczywiscie sa przerwy na otwarcie oczek i sprawdzenie godziny i potem dalej w kimę :D
  • Anonim

ja tyle nie potrafie, ale chciałabym od czasu do czasu tak se pospać! :>
  • ღஜღ martuś ღஜღ

ja też nie umiem:P chyba nie dałabym rady tyle przespać:P mimo ze śpioch ze mnie ogromny:D :)
  • goś.

ja też nie ptrafię, ale moja mama spokojnie. A czasem bardzo bym chciała tak sie kimnąć i 24 h przespać... ach... :D:D
  • ((x<WaRiAt>x))

Moj rekord to 21h... ach tyle czasu spać to człowek naprawde czuje się wypoczenty x))
  • Malesa™

a u mnie jest tak ze jak spie baardzo dlugo to potem jestem senny i zmeczony :P
  • PAOLKA.

No właśnie mówią że jak sie dłuuuuugo śpi to się jest zmęczony jeszcze bardziej ale ja mimo to też bym chciała sobie cały dzionek przespać; P <lol>
  • Anonim

Gdybym 24 godziny nie spała to pewnie by mi się udało.
  • Martuś<3

ja tak umiem xD zdarza mi sie jak p od piatku do niedziel i nie spie... to ide spac w nd wecorem a wstaje np o polnocy w pon...
  • Anonim

mi się jeszcze tyle nie zdarzyło, najwięcej chyba 15 godzin...
  • k a r o l i n a

a ja umiem.
    z przerwą na siusiu
    ale wracam z siniakami bo półprzytomna jestem
  • >M∂rTuSI∂<

raz spałam 13
  • Anonim

ee.. może i bym dała radę, ale nikt mi nie pozwoli tyl leżeć w łóżku. no i marnacja czasu. chociaż, no, można wtedy rozważać ważne problemy. xD
  • PAOLKA.

Ale ile snów się wtedy przyśni ochh wszystko o czym marzylismy :D
  • ewa

ja uwielbiam spac ale 24h to juz przesada jak dla mnie :D moze i moglabym ale szkoda by mi bylo dnia ! :P
  • Martuś<3

>Paoolinka xD napisała:
    >Ale ile snów się wtedy przyśni ochh wszystko o czym
    >marzylismy :D

zgadzam sie zgadzam:)
  • ˙·٠•● ada ● • ٠·

24h ? bez przesady ale tak z 15...
  • Anonim

mój rekord to 18 godzin; ]
  • a.i.owszem

mój 17, ale i tak nie czułam się wypoczęta xD.