-
FLawiusH
-
Anonim
Gdy sie wyśpie maxymalnie, wtedy się sama budzę :) i tak powinno być :P żadnego budzenia przed czasem :P -
Katastrofska
-
Anonim
>*..Diamond Bitch..* napisała:
>Gdy sie wyśpie maxymalnie, wtedy się sama budzę :) i tak
>powinno być :P żadnego budzenia przed czasem :P
w pelni sie zgadzam. zadnego budzenia zanim sama wstane. nigdy -
-
Anonim
nio najlepiej to wiadro zimnej wody heheh!! mnie albo brat budzi albo mama:) -
FLawiusH
kto jest zly jak go ktos obudz rano ? reka do gory !!
OI
I[]
JL podobne do ludzika z reka do gory ? -
Mordimer Medderdin
-
Mordimer Medderdin
-
FLawiusH
-
Anonim
-
Anonim
ja osobiście nastawiam sobie czasem dwa budziki na tą samą godzinę i wtedy budzę się odrazu -
Anett. ツ
-
omcia
-
czekolada.
Haha...ja robie tak samo...dwa budziki...a rano zgon...Jak zaczną dzwonić to nie ma końca...zawał na miejscu..:)))) -
Jack Nelson
Hmm... wstając do szkoły nigdy się nie obudziłem z chęcią.. i tak zekam tylko na zegarek a to jeszcze 5 min... a tak sobota/niedziela/ wyjazd na coś tam... to owszem budze się odrazu po budziku który ląduje na ścianie/gdzie kolwiek... -
Mordimer Medderdin
Kiedys wynalazlem buzik ktory walil mnie w glowe mlotkiem. Ale zaraz potem okazalo sie ze i tak sie nie budzilem na czas. Spalem dluzej i budzilem sie z okropnym bolem glowy. Wniosek... mlotek poprawia sen :D -
gosia.
obudzić się nie jest tak trudno- zwykle mój budzik w komórce potrafi mnie obudzić.
gorzej jest ze wstaniem.!
zazwyczaj jak się obudzę, to wyłączam budzik i idę spać dalej. no i wtedy to już musi mnie ktoś obudzić. ściągnąć z łóżka, bo inaczej nie wstanę. :P -
<Oℓencja>
mnie budzą 3 budziki, jeśli to nie działa budzą mnie starsi, jeśli to nie działa dodatkowo włączam muzę (muzyka zawsze mnie pobudza i nastawia psychicznie na cały dzień), a jeśli to wszystko razem nie działa idę na wajsy;PPP -
wk
-
LoNkA