NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • FLawiusH

sposoby na obudzenie sie
  • Anonim

Gdy sie wyśpie maxymalnie, wtedy się sama budzę :) i tak powinno być :P żadnego budzenia przed czasem :P
  • Katastrofska

Ściągnięcie mnie z łóżka. Dosłownie. x)
  • Anonim

>*..Diamond Bitch..* napisała:
    >Gdy sie wyśpie maxymalnie, wtedy się sama budzę :) i tak
    >powinno być :P żadnego budzenia przed czasem :P

w pelni sie zgadzam. zadnego budzenia zanim sama wstane. nigdy
  • Anonim

nio najlepiej to wiadro zimnej wody heheh!! mnie albo brat budzi albo mama:)
  • FLawiusH

kto jest zly jak go ktos obudz rano ? reka do gory !!

OI
    I[]
    JL podobne do ludzika z reka do gory ?
  • Mordimer Medderdin

O I

I[]

JL

Chyba teraz lepiej
  • Mordimer Medderdin

>

O I
    I[]
    JL

Lepiej nie mowic :P
  • FLawiusH

a mialo byc tak pieknie
  • Anonim

O I
    I[]
    JL

Ech ten nasz kochany sen; ]
  • Anonim

ja osobiście nastawiam sobie czasem dwa budziki na tą samą godzinę i wtedy budzę się odrazu
  • Anett. ツ

hehe na mnie nie ma dobrego sposobu... :P:P:P
  • omcia

budzikiem :D
  • czekolada.

Haha...ja robie tak samo...dwa budziki...a rano zgon...Jak zaczną dzwonić to nie ma końca...zawał na miejscu..:))))
  • Jack Nelson

Hmm... wstając do szkoły nigdy się nie obudziłem z chęcią.. i tak zekam tylko na zegarek a to jeszcze 5 min... a tak sobota/niedziela/ wyjazd na coś tam... to owszem budze się odrazu po budziku który ląduje na ścianie/gdzie kolwiek...
  • Mordimer Medderdin

Kiedys wynalazlem buzik ktory walil mnie w glowe mlotkiem. Ale zaraz potem okazalo sie ze i tak sie nie budzilem na czas. Spalem dluzej i budzilem sie z okropnym bolem glowy. Wniosek... mlotek poprawia sen :D
  • gosia.

obudzić się nie jest tak trudno- zwykle mój budzik w komórce potrafi mnie obudzić.
    gorzej jest ze wstaniem.!
    zazwyczaj jak się obudzę, to wyłączam budzik i idę spać dalej. no i wtedy to już musi mnie ktoś obudzić. ściągnąć z łóżka, bo inaczej nie wstanę. :P
  • <Oℓencja>

mnie budzą 3 budziki, jeśli to nie działa budzą mnie starsi, jeśli to nie działa dodatkowo włączam muzę (muzyka zawsze mnie pobudza i nastawia psychicznie na cały dzień), a jeśli to wszystko razem nie działa idę na wajsy;PPP
  • wk

Zciągnąć kołdrę.
  • LoNkA

pocałunkiem ukochanej osoby......