NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pαulα.

a o której chodzicie spać i o której godzinie wstajecie w przeciętny dzień?
  • Anonim

NO ja to chyba tak jakośśśś...... koło 24 i jeszcze później; P a wstaje raczej o 7; najpóźniej o 9. Dzisiaj położyłam się o 00:30 a wstałam o 12 xD i tak ma być; P
  • Anonim

buuu.. ja kładę się po 24, a wstać muszę przed 7 :(:(:( koszmar...
  • WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA

u mnie codzienna norma to jest conajmniej 2; ] a w tygodniu musze wstawac srednio o 7,najgorsza jest sroda kiedy to musze wstac o 6 :/ a jak nie musze wstawac to spac ide bardzo roznie 4,po 4; ] a spie najdluzej do 12-13; ]
  • Pαulα.

a ja kłade się spać 23-24 a wstaje 6.30-7 okropność!!!!!!
  • Justyna

W tygodniu to tak gdzieś 22-23, a o 7 wstać do szkoły. W dni wolne spać o 23-1 rano, wstać o ok. 11 :)
  • Sebek

to jest wręcz irytujące... jak można zmuszac do wstawania rano....
    ja chocbym nie wiem jak się starał i jak się zorganizował, to nigdy nie położę sie spac przed 1... tak już mam...zazwyczaj jest to 2 lub 3 nad ranem... a wstaje róznie... jeśli muszę to 8-9 jeśli nie muszę to 10- 11... ale zdarza się i później..; )))) z drugiej jednak strony, wkurzam sie potwornie jak wstaję zbyt późno, bo mam cały dzień zmarnowany.... I JAK TU TO WSZYSTKO POGODZIC????; )
  • Pulka

chyba standard 24.00-1.00 chodze spać :) a wstaje codziennie w tygodniu o 6.30 :( ale za to weekend :D do 12 godzin śpiocham... jak szaleć to szaleć a co!!
  • Anonim

ja chodze spac tak 23-1... z wstaje zazwyczaj tak ok. 7. a w weekend tak ok 10 wstaje.
  • !warning!

no ja tak chodze spac... 13-24.. a wstaje powiedzmy ze o 6:40 ale w praktyce wyglada to ineczej dlatego sie spozniam:p
    a w weekend.. chodze spac.. mhmmm 24-2... a spi sie 12-13..
    ostatnio jaka akcje mialam.. tak bylam zmeczona (po sciance.. o lol) i poszlam spac kolo -przed(??) 19.. i spalam do 10rano :) to sie wyspalam :D:D
  • Sylwóś

Grunt to sie dobrze wyspać.
    Ja chodze spoć 3-4 i wstaje 12:30-13:30 :))))))))))))))))))))))
  • !warning!

farciarz :PP
  • COMBATantka; )

Witam wszystkich z przestawionym zegarem biologicznym!!; )
    Ja lubię położyć się koło 3 (bo jednak wkońcu trzeba) i wstać tak grubooo po 12.
    Ostatnio spadam z łóżeczka tak po 13, ale zdarzało się, że wstawałam koło 15. :P
    Chodzę do wieczorówki i lubię jeździć nocnymi... jeszcze jakaś wieczorno-nocna praca by się przydała... :P
  • Anonim

aaa jutr musze wstac przed 5; (
  • Sylwóś

Dokładnie tak samo :)
    Chodze spać o jakiejś 3 a wstaje kolo południa
    Również studiuje wieczorowo wiec niedlugo po tym jak wstane musze iść na zajęcia :P
    Teraz zaczyna mi sie sesja i dopada mnie straszne lenistwo
    Najchętniej to wogle bym nie wstawał :)
  • Anonim

Ja chodze spać ok 00:00-01:00,a wstaje o 7:00(jeśli idę do szkółki) albo ok 11:00-12:00:)
    NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ;(
  • CaThr!na

chodze spac przed północą....a budze sie 6.30 wiec wypadałoby wstac o tej porze ,zeby przyzwoicie przygotowac sie do wyjscia..ale oczywiscie tak nie ejst...wiec kiedy juz.. podnise sie z łózka... jest 6.50...wtedy robie wszystko w zawrotnym tempie...zeby zdazyc na ten pociag 7.19:)
  • Anonim

chodze spac po 1...wstaje o 6:30, czasem wczesniej...ale jak nie musze isc do szkoly to klade sie kolo 5 i wstaje gdzies ok. 17 :D i tak ma byc! :)
  • Anonim

a ja chodze spać tak gdzieś o 23 a wstaje gdzieś tak o 9-11 zależy kiedy:)
  • Anonim

ja najczęsciej chodze spac o północy a wstaje po 10 z rana :P