-
Anonim
ostatnimi czasy jestem wprost przerażona tym ile czasu wstaje. wiem że muszę się zwlec z łóżka a zajmuje mi to przynajmniej godzinę.. Czy wy też tak macie?? znacie na to jakąś metodę? help.. -
Karolinkaa:))
hm ja bym proponowała budzik przy głowie i rodzinkę która co chwile wchodzi do pokoju i truje wstawaj !! aż się żyć odechciewa ale pomaga:) -
Anonim
heh. budziki przy głowie mogę mieć trzy i wszystkie wyłącze po czym bezczelnie znów położe się do łóżka.. -
Karolinkaa:))
hehe też tak mam :P mówię sobie aaa zaraz wstanę i budzę się za półtorej godziny;p po 2 lekcjach i mam problem;p -
-
P.A.U.L.A.
-
Anonim
-
Tylko.Łobuziaka.=*
-
Olunia
ja muszę się sprężać bo wstaje tak 6 25..A musze wyjść z domu o 7...Nie mam dużo czasu...A wstaje gdzieś tak 5 minut..:(( -
mikinia
ja tak z godzine , dwie jeżeli do pokoju co chwila ktoś nie wchodzi i nie jęczy mi nad głową , że niby jest już tak późno itp.. wstaję dopiero wtedy gdy zabiorą mi kołdrę (żeby mi było zimno) i otworzą okno ( też żeby było mi zimno) . xP -
Kasia Katarzyna
-
KASIA
-
BarBasia xD
ja sobie nastawiam budzik na 6.30 ( jak mam na 8 do szkoły) i spokojnie bez stresu leże sobie jeszcze i przyzwyczajam sie do myśli ze ZNÓW jest dzień ("jak to możliwe?!"). Co nie oznacza, że zabieram sie do wstania z chęcią. -
have fun!
-
Anonim
-
=*...Cladii...*=
-
andrzej
-
Anonim
Około 20 minut, raz mi się zdarzyło wstać, wypić herbatę, zjeść śniadanie i położyć się. Obudziłem się dopiero o 12:00, więc nie było sensu iść do szkoły. -
Paulina
Hmm...od 3 minut do godziny, zależy czy mi się gdzieś spieszy czy nie; ) A i w weekend zazwyczaj rozbudzam się przy DDTVN. -
anuszek
ja nie umiem wstać od razu na dźwięk budzika.
nigdy.
w żadnym wypadku.
zawsze muszę jeszcze troche 'dospać'.
albo chociaż poleżeć w ciepłości :P
w dni szkolne - nastawiam budzik zwykle godzinę wcześniej. i przestawiam go zawsze o 20, o 20 minut. albo na drzemkę.
w weekendy - nie nastawiam budzika i śpię do oporu a najlepiej z łóżka nie wstaję w ogóle :) -
araña
do 10 minut bo się już potem nie wyrabiam xD
z reguły od razu wstaję i wyłączam ale potem się dalej kładę wygrzać :P