NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ostatnimi czasy jestem wprost przerażona tym ile czasu wstaje. wiem że muszę się zwlec z łóżka a zajmuje mi to przynajmniej godzinę.. Czy wy też tak macie?? znacie na to jakąś metodę? help..
  • Karolinkaa:))

hm ja bym proponowała budzik przy głowie i rodzinkę która co chwile wchodzi do pokoju i truje wstawaj !! aż się żyć odechciewa ale pomaga:)
  • Anonim

heh. budziki przy głowie mogę mieć trzy i wszystkie wyłącze po czym bezczelnie znów położe się do łóżka..
  • Karolinkaa:))

hehe też tak mam :P mówię sobie aaa zaraz wstanę i budzę się za półtorej godziny;p po 2 lekcjach i mam problem;p
  • P.A.U.L.A.

eee a po co tu wstawać skoro i tak trzeba będzie się położyć ???
  • Anonim

mi zajmuje to ok 30 min :D nienawidzę tego :(
  • Tylko.Łobuziaka.=*

mi 2godziny;p;d
  • Olunia

ja muszę się sprężać bo wstaje tak 6 25..A musze wyjść z domu o 7...Nie mam dużo czasu...A wstaje gdzieś tak 5 minut..:((
  • mikinia

ja tak z godzine , dwie jeżeli do pokoju co chwila ktoś nie wchodzi i nie jęczy mi nad głową , że niby jest już tak późno itp.. wstaję dopiero wtedy gdy zabiorą mi kołdrę (żeby mi było zimno) i otworzą okno ( też żeby było mi zimno) . xP
  • Kasia Katarzyna

15 minut...

ale jest ciezko.
  • KASIA

nie nawidze wstawac wczesnie jak mam na 8,00 to wsaje zazwyczaj 7,20
  • BarBasia xD

ja sobie nastawiam budzik na 6.30 ( jak mam na 8 do szkoły) i spokojnie bez stresu leże sobie jeszcze i przyzwyczajam sie do myśli ze ZNÓW jest dzień ("jak to możliwe?!"). Co nie oznacza, że zabieram sie do wstania z chęcią.
  • have fun!

oj... zależy xD
    Ale najczęściej potrzebuje 15 minut!! :]
  • Anonim

maksimum godzinkaxD
  • =*...Cladii...*=

20 min
  • andrzej

od 30min do 1,5h ten rekord to na pociag :/
  • Anonim

Około 20 minut, raz mi się zdarzyło wstać, wypić herbatę, zjeść śniadanie i położyć się. Obudziłem się dopiero o 12:00, więc nie było sensu iść do szkoły.
  • Paulina

Hmm...od 3 minut do godziny, zależy czy mi się gdzieś spieszy czy nie; ) A i w weekend zazwyczaj rozbudzam się przy DDTVN.
  • anuszek

ja nie umiem wstać od razu na dźwięk budzika.
    nigdy.
    w żadnym wypadku.
    zawsze muszę jeszcze troche 'dospać'.
    albo chociaż poleżeć w ciepłości :P
    w dni szkolne - nastawiam budzik zwykle godzinę wcześniej. i przestawiam go zawsze o 20, o 20 minut. albo na drzemkę.
    w weekendy - nie nastawiam budzika i śpię do oporu a najlepiej z łóżka nie wstaję w ogóle :)
  • araña

do 10 minut bo się już potem nie wyrabiam xD

z reguły od razu wstaję i wyłączam ale potem się dalej kładę wygrzać :P