-
Beza
u mnie notorycznie monika mimo iz znam pare naprawde fajnych panien o tym imieniu.to wiekszosc moich ulubienic wlasnie zwane sa moniczkami
przewinela sie jeszcze daria i madzia ehh... -
Anonim
-
Angelika.
Ola. nie lubie tego imienia jak kurwa nie wiem co.
od pewnego czasu co prawda, ale nie lubie. -
Beza
ooo przypomnialo mi sie.ola tez mi sie zle kojarzy....wyjatkowo zle.ehh mozna sie niestety przez takie szmaty uprzedzic do nawet ladnych imion -
-
Alicja.
-
jankiel
-
bel
ja mam kilka 'koleżanek':
*Ilona
*Milena
*Monika
*Iga
*Julia
*Ola
Heheh... ja z żadną nie zaczynałam żeby nie było....
-
Finezzja
-
دومينيك
>queen of the coke napisała:
>u mnie notorycznie monika mimo iz znam pare naprawde fajnych
>panien o tym imieniu.to wiekszosc moich ulubienic wlasnie
>zwane sa moniczkami
>przewinela sie jeszcze daria i madzia ehh...
Mam ten sam problem z monikami, moniczynka pierdulinka bllleeee
-
Rogers
mi Kunegunda nie daje spokojnie zasnąć...:/
chyba oddam ją do schroniska..:/ -
Pati O-H
Moje przyjaciółki:
nr 1 Asia
nr 2 Ania
nr 3 Ewa
Wymienione kolejno od tej najwiekszej suki -
.:ஜInfinityஜ:.
ja mam kurewski problem bo ta suka ma na imie jak moja mam piekne krolewskie imie jebana królowa Elżbieta:\ -
.:ஜInfinityஜ:.
no Magda tez jest suka...ale zniej to mam banie zreszta z tej drugiej tez mam banie i zalosne one sa wszystkie SUKI BUHAHAHA -
:***
..a ja znam taką Zośkę która sto lat temu była moją koleżanką..a teraz jej nie znoszę.Nie to,żebym jej nienawidziła(nie ma zresztą osób w moim otoczeniu,których bym darzyła tak bardzo negatywnym uczuciem)ale po prostu niedobrze mi się robi gdy ją widzę.Dzisiaj w trakcie lekcji musiałam wyjść do kibla bo po prostu chciało mi się rzygać...jasne,stres przedmaturalny swoją drogą ale też w dużej mierze to zasługa tejże Zofii...
głupia hipokrytka,wiecznie niezadowolona ze wszystkiego,wszechwiedząca i usilnie starająca się mnie zgnoić.
Żyć się odechciewa.. -
Anonim
no co ty nie warto marnowac uczuc na takie COS, nie warto marnowac nerwow.
ale dla kondycji i zdrowia mozna czasem rozladowac sie na takiej mordzie, wrzucic do kontenera i podpalic -
:***
Dzięki,bardzo możliwe,że w niedalekiej przyszłości skorzystam z tej cennej rady;))) -
zwłaszcza
-
Finezzja
>Mery napisała:
>>queen of the coke napisała:
>
>Mam ten sam problem z monikami, moniczynka pierdulinka
>bllleeee
>
>
Dokładnie wkurwia mnie imię Monika, nienawidze go...na samą myśl...ble....
-
Stona.
-
Anonim