Nietypowe imiona. [4107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :::K@ren:::

Ja mam na imię KAREN i chodz sluszalam juz kilka nieprzyjemnych komentarzy to jestem bardzo szcześliwa ze nie mam na imie Ania czy inna Magda. Nikt mnie nigdy nie myli aa i wszyscy moje imie zapamietuja:) chociaz problem z przedstawianiem sie jest...
  • Anonim

Karen masz bardzo ładne imie i niewiem z kąd te nieprzyjemne komentarze... poprostu zazdrość. ja nazywam sie Irmina no i kiedyś nie lubiłam swojego imienia ale teraz je nawet polubiłam. u mnie też jest problem z przedstawieniem bo ja mówie że nazywam sie Irmina a ktoś mi sie drze JAK??? ja powtarzam że irmina a on JAK??? IMIRNA?? poprostu trudno im nauczyć sie tego imienia wymawiać... ale trudno przynajmniej nie jestem kolejna kasia asia itd...
  • Anielka

no Karen ladne imie
    ale ja sie tez pochwale mam na imie Anielka i nie piszcie tu ze wasza babcia sie tak nazywa bo to wiem, a kiedys w podreczniku od muzy byla taka babcia aniela i sie wszyscy ze mnie smiali, no moze nie wszyscy, a jak sie komus przedstawiam to zawsze ten ktos sie musi spytac "jak?" albo "jak, jak?" albo "jak, jak, jak,?" ehhhhh..........
  • [*]..gOdS pRoMoTe mE..[*]

Ja mam na imie Paula..ostatnio coraz popularniejsze imie,ale i tak na prawie 600 osob w mojej szkole Paula jest tylko jedna;) Wydaje mi sie ze fajniej jest miec oryginalne imie bo naprawade łatwiej Cie zapamietuja i szybciej wylapuja w tłumie:P
  • Anonim

uwaga....uwaga....!!!!!
    Ja mam na imie Frenki..
    Czy to jest normalne imie?? Ono nawet mi sie wydaje nie normalne..moze mnie pocieszycie..:D
  • Anonim

ja mam na imię Melania:-))
  • Anielka

niema co sie przejmowac, ani pocieszac
    w koncu jestesmy oryginalni :)
  • ♥Lila♥

a ja mam Liliana...hehe pozdro:)
  • F.

a ja jestem Faustyna:) dosyc niespotykane:D wszyscy robia <lol> lub <wow> jak sie przedstawie ale jest spoko:) przynajmniej wszyscy wiedzą jak ktos mówi faustyna o kogo biega bo w moim City jestem jedyna:D
  • Maja ♥

ja mam bardzo ładne imię MAJA :))))) ale niestety coraz bardziej popularne :(
  • Sarka

A ja mam imię jak dla psa -Sara :( U mnie na podwórku są aż 4 psy o tym imieniu.........G.łupio się czuję gdy ktoś woła Sara ,sara! Ja się odwracam a to do psa......... Ale na pocieszenie mogę powiedzieć że jest to imie miedzynarodowe chociaż pisze się wtedy Sarah........pozdro dla wszystkich którzy mają oryginalne imiona:)
  • Narinka

a ja to Narina :P wczesniej nie lubilam mego imionka ale tera je lubie :) a sara tesh ladnie znam 2 osoby z taki imieniam mnie sie podoba =)
  • Anonim

Joanna Sarita:) uwielbiam te imiona szczególnie to drugie
  • Diana

A ja mam na imię Diana; ) (mi się to imię podoba )
    chociaż ostatnio spotkałam kilka dziewczyn z tym imieniem .
  • Anonim

A ja mam na imię SARA, i nikt sie nie pyta : jak ?
    tylko wszyscy mówią do mnie Sandra...;]
  • Anonim

Tego imienia chyba jeszcze nie bylo... mam na imie Xymena :)
  • Anonim

Irmina się kłania:D Każdy dziwi się gdy usłyszy jak się nazywam... Kiedyś dzieci śmiały się z mojego imienia,a ja płakałam że tak się nazywam,teraz słysze tylko komplementy że ma ciekawe imię i jestem szcześliwą posiadaczką niespotykanego imienia :) POZDRO DLA WSZYSTKICH IRMIN:)
  • Zdzisław

Jedyne normalne imię (czyt. nie budzące zachwytu lub szyderczego śmiechu) z całej mojej czwórki (tak mam cztery imiona) jest pierwsze to główne, czyli Magda. Ponieważ na chrzcie rodzice + dziadkowie nie mogli się zdecydować na jedno imię to wybrali trzy. Drugie- Aida, trzecie- Gloria. Nabierzmowanie wzięłam sobie coś spokojniejszego- Sonia
    Więc Magdalena Aida Gloria Sonia się kłania ^^
  • Ligia

No moje imie jest tez dosc nietypowe i tez sie nikt nie zapyta jak sie przedstawiam jak? mowie Ligia - a oni pozniej Lidka wolaja - nawet juz przestalam zwracac na to jakakolwiek uwage :P Tak wiec LIGIA jestem!!YO!
  • Anonim

aja się nazywam Bogumiła. ale i tak każdy nowopoznany człowiek mówi do mnie Grażynka, Bożenka,Gabrysia lub Basia, Nikt tego nie potrafi zapamiętać.
| |

Jeśli nosisz nietypowe, oryginalne, rzadko występujące imię - zapraszam. BARDZO PROSZĘ NIE ŚM...

Fotki

Miejsca grona (0)