-
Anonim
jw.
Trudne pytanie, ale chyba kazdy ma jakis utwor ktory zapadl w pamieci najmocniej, zostawil po sobie jakis slad.
Wg. mnie najbardziej zajebiszczo był Happines In Slavery i The Great Below -
Kuba
-
Master of Disaster
-
Bartek
-
-
Osobowość Polemiczna
u mnie to sie zmienia ...w tym momencie jednak są to "Wish" i "TDTWWA" -
Osobowość Polemiczna
zapomniałem dodac jeszcze Something I can never have - wersja akustyczna ( TDTWWA - tez akustyczna lepsza) -
Anonim
Something I Can Never Have ... to jeden z najsmutniejszych kawalkow jakie kiedykolwiek slyszalem i tym samym jeden z najgenialniejszych.
Podoba mi sie bardziej stara wersja, lepszy i mocniejszy klimat, w nowszej lepsza jest koncowka kiedy zaczyna krzyczec.
TDTWWA tez jest cudo, strasznie podoba mi sie pierwsze pare sekund w albumowej wersji i te krzyki w tle w wersji Quiet. Ogolnie kazda wersja ma cos swojego.
a jesli chodzi o najlepszy kawalek to :
We`re in this together, Terrible Lie, Something I Can Never Have, The Perfect Drug, March of The Pigs z AATCHB i pewnie jest jeszcze pare innych... -
Anonim
-
Anonim
-
Hierofant
ja co miesiac mam nowego faworyta... (ale zasadniczo The Great Below chyba jest nim najczesciej...) -
Agugu
-
GROCHU
-
Agugu
warm place... gdy tego slucham od razu nasuwa mi sie obraz kochajacych sie micky'ego i mallory knoxow; ) -
Anonim
-
.: Gekrepten :.
-
Anonim
Heh.. to teraz sie popisze:P Czy ktos moze mi powiedzec z jakiej plyty jest Perfect Drug, bo wlasnie zdalem sobie sprawe ze tego utworu nie mam w zbiorze. -
Anonim
Perfect drug jest na scieżce dźwiękowej do Lost highway.No i został wydany singiel z remixami -
Anonim
-
Grono.Net
-
kisi
sin
that`s what I get
wish
happiness in slavery
please
eraser
the fragile