-
.:thetomster:.
Niestety narazie nie w Polsce. Może do Niemiec pojedziemy?
dla leniwych:
http://www.nin.com/tour/index.html -
Grono.Net
zajebiiscie, 22.06 hala zenith
wtedy pokrak sie we mnie obudzi
ide zaraz obczaic czy juz sa bilety -
w w
-
Anonim
-
-
{just like you imagined}
Ja byłem na NIN 5 lat temu w Berlinie w Columbiahalle i było super. Polecam! -
Grono.Net
-
NoktowizoR
powaznie mysle o Berlinie - tylko ze jest kwestia pracy... trzeba urlop wymyslic i takie tam... moze byc problem :/ -
Grono.Net
bylem wczora w tej hali co nin maja grac w paryzu i jest naprawde zajebista, trent zniszczy fanow w niej.... -
Jeszcze karty kredytowej, bo jak inczaj kupić bilet? Już nie wspominając o dojeździe :*( -
NoktowizoR
Dostalem odp z http://www.shortcut.pl ze staraja sie o bilety na Berlin, wiec moze przez nich bedzie mozna nabyc droga kupna :) -
Anonim
a wiecie moze co z festiwalem hurricane bo shortcut duzo mi nie powiedzial -
Powiedzmy, że bilety będą w rozsądnej ceny i niektórzy z nas nabędą je. To jak tam dojechać?! Gdyby była większa grupka osób to możnaby autokar wynająć. -
NoktowizoR
to jest jakas mysl... mam dojscia do jakiegos transportu - tylko trzeba wiedziec co wchodzi w rachube. -
Sądzę, że tylko poprzez shortcut bym kupił bilet na NIN'a w Berlinie. Gdyby się okazało, że nie organizują dojazdu to możnaby samemu coś wykombinować, a zbieranie ludu do autokaru tylko wymaga agresywnego marketing'u. -
NoktowizoR
bus na 12 osob... nie wiem ile cena.. ale jestem w stanie cos takiego zorganizowac - tylko ze z jednym zastrzezeniem - osobisty kontakt i wplata zaliczek. Pare razy probowalem inaczej wyjazdy ogranizowac i nic z tego nie wyszlo.
Osoby zainteresowane - nieufajace - mozemy sie tak umowic zeby bylo uczciwie - razem sie do firmy przejdziemy, razem zaplacimy..
Ale najpierw poczekajmy co na to shortcut -
miandel
yoo na hurricane bedzie NIN , QUEENSI, SYSTEM OF ADOWN i wiele wiecej .bilety po 89 euro na caly festival. ja jestem zainteresowany mam nadzieje ze na short cut beda jakies bilety wiem ze juz mozna kupic w internecie na niemieckich stronach pozdrawiam -
szem
ja wybieram berlin to montujmy grupe i z arabskiego jalla czyli jadziem -
No to mi może się udać wynająć busa na 20 osób. Im więcej osób tym koszty przejazdu mniejsze. Zresztą jak Noktowizor powiedział poczekamy na info od shortcut. -
Grono.Net
-
NoktowizoR