-
Bartek
Po paru przesłuchaniach nasuwa się smutna refleksja - wszystko się kiedyś kończy. -
Master of Disaster
it didn't turn out the way you wanted it to
it didn't turn out quite the way that you wanted it
and it's hard to believe it could come down to thisback at the beginning...
sinking
-
Bartek
Ale ma jedną, niezaprzeczalną zaletę - można ją w każdej chwili wyłączyć i posłuchać Killing Joke :) -
NoktowizoR
-
-
.:thetomster:.
-
Grono.Net
-
Tortura
nie tak znowu słabo jak się osłuchać. aczkolwiek pierwsze wrażenie jest dalekie od zachwytu. -
Bartek
Zaczynam dostrzegać pewne zalety... na przykład, że to nie jest Tom Jones :) -
Grono.Net
no wlasnie nie za wiele tu do osluchania.
utwory sa tak nedznie odarte ze sciezek ze po dwoch dniach stycznosci z tym materialem zaczynam ziewac.
tym razem nie mamy do czynienia z niczym trwalym. w sumie juz singielek zapowiadal jednorazowa rozrywke. -
Juriusz
ja się pozwolę sobie wyłamać się: podoba mi się, chociaż dopiero ze trzy razy przesłuchałem, więc nie wiem jak będzie dalej, ale np. Sunspots i Only naprawdę jak marzenie i nie sądzę, żeby mi się miały znudzić. Tekstowo jeszcze nie badałem dokładnie, ale żenady nie ma z tego co słyszę. W mym odczuciu płyta zyskuje na słuchaniu jako całość i nawet Getting Smaller, które gdy usłyszałem pojedyńcze to mnie załamało, w jej kontekście wypada bardzo dobrze. -
Grono.Net
Przesadzacie. Dla mnie to jak druga odsłona Pretty Hate Machine. Poza tym uważam, że Trent nie zrobił jeszcze niczego lepszego ( oprócz The Big Comedown ) od All the Love in the World. Zresztą od początku wiedzieliście, że album będzie jak "13 uderzeń pięścią prosto w twarz" a nie jakieś instrumentale czy inne Pilgrimage. Nie będę słuchał go non-stop przez najbliższe pół roku - to oczywiste, ale fajnie mieć coś świeżego w stojaku :P -
Bartek
razczej 13 zniewieściałych placków otwartą dłonią (w dodatku słabych) -
Grono.Net
Popadasz w skrajności ... To wcale nie jest cool zjebać nowo ukazały się album. Tak się kiedyś przyjęło, że jak się coś nowego pojawia to trzeba po tym jechać, wtedy dopiero pokazujemy jacy z nas znawcy tematu. Tak czy owak jestem w lepszym położeniu bo mi się album podoba, cytując Cartmana z SP : "ha-ha-ha-ha-ha-ha". -
Bartek
Przyjęło się, że się mówi, że się tak przyjęło. Na przykład "Miss Machine" Dillinger Escape Plan czy tam "The Plan Of Escape" Guess Why uważam za najlepsze płyty tych wykonawców. Preferuję zmiany, jeżeli nie na lepsze, to przynajmniej nie na gorsze.
-
Bartek
-
Tortura
-
Sheala
-
NoktowizoR
-
Anonim
ej, nie narzekać, niebawem nowe bsb, więc narazie cieszmy się tym, co mamy.
a mi się with teeth podoba dzięki temu, że męczyłem ten album 3 dni.
ciężkostrawność, ot co. -
Bartek