ninja tune [1989]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nowa płyta nadchodzi wielkimi krokami. Promowana jest zarówno kapitalnym singlem jak i klipem, ale UWAGA - innym utworami. Dla mnie to najbardziej oczekiwany album tego roku
  • mOOn

ja już przesłuchałem jakiś czas temu.. płyta jest bardzo dobra.. produkcje vadima jak wiadomo na najwyższym poziomie i rapy yarah bravo i blu ruma rewelacyjne!!!!!! polecam też The Herbaliser- Take London bo to też nieslychanie mocna produkcja!!!
  • Anonim

a mi się właśnie Herbaliser nie podoba. Może to się zmieni z czasem jak z poprzednią płytą
  • Grono.Net

grali niektóre numery w iluzjonie, brdzo mi sie podobały
  • Anonim

będzie też trasa po Polsce i to na dniach, niestety bez mojego miasta, ale akurat tu się nie dziwie, bo akurat tu na dobre koncerty ludzie nie przychodzą
  • mOOn

ja byłem na 3 koncertach. Polecam!!!!
  • Anonim

no ja też byłem na 2, ale ten nowy materiał może być ciekawy live on stage
  • Di.

musze sie zabrac za tego herbalisera w koncu i przy okazji oneself trza podlapac.no bo az wstyd!
  • NatalkaZBębnemWalkaNaJamajca

Herbaliser..zależy też,która płytka..ale jak dla mnie wszystkie całkiem niezłe...Czy Dj Vadim pojawi się z gośćmi na scenie? Podobno wokal + perkusja..
  • breakYa!REC

...słyszałem w radiu po jednym "kawałku" zarówno "wujka Vada" jak i "zielarzy" - i mam problem (tzn. skad "narucham" kasy na winyle?; -)))
  • Di.

within raczej chodzilo mi o take london odnosnie herba.reszte znam i nie wybrzydzam;]
  • NatalkaZBębnemWalkaNaJamajca

ok ok:)
  • m.q.

Wczoraj odbyl sie koncert OneSelf w Bydgoszczy. To byla petarda! Juz dawno nie bylem na tak dobrym wystepie. Polecam wszystkim! Yarah i Blu wymiataja na scenie, podobnie jak Vadim i reszta ekipy; )
  • goszi.

to pieknie bo ja dzis ide na koncercik :]
  • kuku

zgadzam sie z przedmowca koncert w bydgoszczy w zentum byl smacznym kaskiem nie powiem mmmmmm
  • Grono.Net

ooo dobrze wiedziec bo dzis u nas :D
  • Anonim

a ja wlasnie ...

: ))
  • Grono.Net

noooo kuurwa mistrz koncert!! wlasnie wrocilem i jestem zaspokojony muzycznie w 100%
  • Grono.Net

a w yarah to sie zakochalem heh :))))))
  • Anonim

Ja dzisiaj we Wrocku się wyświetlam :)
| |

amon tobin, bonobo, cinematic orchestra, coldcut, dj food, dj vadim, hexstatic, jaga jazzist, kid ko...

Fotki

Miejsca grona (0)